Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş ben 800den aşağı g27 buldum 8-10tane varmış stoklarda onu almaya çalışacam inş . yani benim ne yapmaya çalıştığımı yanlış yorumluyorsun. boşver onu.

kapalı kutuda g25 vardı teknosada stokta ben almaya karar verene kadar biri kapmış. senin 3 yıl önce aldığın teşhir ürünü olmadığı belli olmayan kaçtane yarış arabası oyunu bitirdiğin 2. ellerine 300 verene kadar gider temiz bir teşhir bulursam teşhir meşhir 400e 2 yıl garantili alırım kafam rahat eder. bu tercih meselesi. 2. el satanın bu ürünü teşhirden almadığı ne malum. müşteriyi kaçıracak bilgileri kim yazıyor 2.el ilanına.
  • Cabriyo, G25 ikinci el fiyatları 150 liraya kadar düştü, 1 yıl garantisi olan ürünler. Sakın 300 liraya bulursan alma, aman haa kazıklanırsın.
  • yok truva, gidip 500e 2.el g25 alacam. piyasada sıfırı temizi yok çünkü. bulunmaz antika sonuçta bir daha çıkmayacak. :S:S logitechde dünyanın en enayi markası arada hiç fark olmayan g27 çıkar değilmi? ne gerek var git 500e al 2. el. satanları sevindir ceplerini doldur sevaba geç :) hatta şimdiden g27 al 800e 2 yıl sonra satarsın 1000liraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 17 Ocak 2011; 20:39:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

yok truva, gidip 500e 2.el g25 alacam. piyasada sıfırı temizi yok çünkü. bulunmaz antika sonuçta bir daha çıkmayacak. :S:S logitechde dünyanın en enayi markası arada hiç fark olmayan g27 çıkar değilmi? ne gerek var git 500e al 2. el. satanları sevindir ceplerini doldur sevaba geç :) hatta şimdiden g27 al 800e 2 yıl sonra satarsın 1000liraya.

bence 4 sene bekle teknosa g27 leri 300 den verir
  • yoo yoo Cabriyooo arkadaşım, logitech ürünleri sana feda olsun Piyasa şartlarını baştan yarattın, seni maliye bakanı olarak görmek istiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirkeliPiyaz

yoo yoo Cabriyooo arkadaşım, logitech ürünleri sana feda olsun Piyasa şartlarını baştan yarattın, seni maliye bakanı olarak görmek istiyoruz

piyasa şartları nedir peki senden öğrenelim?

teknolojisi geçmiş olmasına rağmen elde kalan son ürünleri + teşhir + vitrin ürünlerini satma amaçlı bir firmanın yaptığı indirim ile (ki bu ürünün yenisi 2 yıl önce 500 civarı idi)(adamlarda çok çok 400e satıyorlar ki yinede kar ediyorlardır) sonuçta sıfır sayılan 2 yıl garantili ürünler bir yanda dururken, bu ürünün yenisini stantlar vs kurup paralrı dükkanlara yediren dağıtımcı firmaların bu reklam ve promosyon paralarını tüketiciden çıkarırcasına 1 haftada 100tllik oyun etiketini 150tlye çıkarıp aynı taktiği g27 dede deneyen firmaların eline düşen biz(direksiyon almak isteyip o kadar parası olmayan) temiz az kullanılmış 2 oyun oynanmış gibi herkesin ağzından çıkabilecek laflarla acaba 2. el ucuza direksiyon alabilirmiyim? diyenlere aynı fiyattan 2. el malı satmak. bence piyasayı baştan oluşturmak budur.

hangi 2 yıl önce 500e aldığın ürünü 350ye şimdi satabilirsin sen bana onu söyle? model olarak yenisi çıkmış, ve garantisi bitmiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

logitech g27 aldım. garantili faturalı sıfır. fiyatıda öyle 800 falan değil.
    oyun koltuğuda aldım.

teknosada 399tlye g25 olduğunun stoklarda var olduğunun resminide çektim. bilgisayarı çalışanı vs bir ara uğradığımda çektim. telden bilgisayara resimleri attığımda koyarım eğer inanmıyorsan. ha tabi bu teşhir ürünüde olabilir. bunun tartışmasını önceki yazılarda yaptık.

herkesin ve senin bilgilerine sunarım. seninlede ölçüyü kaçırmadan önce karşılılı yazışmalarımızada son verelim ok. yahudilerin dediği gibi "insan ile hayvan arasında varlıklar" gibi birbirimize yazmadan önce ok?
  • Arkadaşlar sakin olun. burası bilgi paylaşım forumu. birbirinize hakaret etmenize gerek yok. Konuyu dağıtmayın. Yoksa konu kilitlenecek. Başından beri bu tartışmaları takip ediyorum. karışmak istemiyorum. ama hala devam ediliyor. Lütfen biraz sağ duyulu olun. haklıyı haksızı zaten okuyanlar ayırt edebilir. uzatmanıza gerek yok.

Bende uzun zamandır G25 alma hayalini kuranlardanım. buradaki tartışma sonunucu bende birkaç Teknosaya gittim işin aslını astarını araştırdım. Gerçektende 399 TL ye G25 ler vardı. Sistemlerine baktırdıklarımda kimisi bayrampaşada var olduğunu kimiside izmite var olduğunu belirtti. G25 in stokta olan mağzaları ararttırdım durumları nedir diye hepsinin sonucu ÇÖP!
    Ama garanti durumlarını sormayı unuttum. keşke sorsaydım. garantisi var nasılsa logitech yenisini verir diye düşünmeden edemedim. Ancak böyle bir şey olsa Teknosa salakmı onlar gönderir logitech e yenisini alırlar. Neyse bende vazgeçtim. En iyisi Amerikadan G27 almak. orada 220$ a alınıyor bu alet.

@truva1975 , @cabriyo ikinizde medeni insanlarsınız anladığım kadarıyla. bu tür poleminkere girmek yakışmıyor. birbirinizden özür dilemenize de gerek yok. ama uzatmayın artık.
    G27 yi alan arkadaşada hayırlı olsun güle güle kullan demek düşer bizede.

• Evet konu uzatılmasın bencede, @cabriyo bada özelden mesaj atmış sağolsun. Fakat ne kadar dil dökersen dök zihniyette maalesef ırkçı ifade var, sen en iyisi kürt kökenli arkadaşlardan bir özür dile buradan, sonrada tatlıya bağlayalım, @truva1975 eski üyelerden, hiç kimse küfür yemeyi hak etmiyor, özelden bile olsa küfür ve hakaret etmek kimseye yakışmıyor.
    G25 sahibi olarak 11 Şubat'ta çıkacak test drive unlimited 2 oyununu sabırsızlıkla bekliyorum, muhtemelen orjinal alacağım oyunu, öve öve bitiremedikleri bir online sistemi varmış oyunda. Bu sefer bende bu deneyimi yaşamak istiyorum, tabi aylık ücret talep edilmezse. Talep edilirse o beni aşar.
  • hocam onu araştırdım kargosu 180 dolar tutuyor diye vazgeçtim. kargo olayını halledersen o ayrı. ayrıca 220 dolara 2.elleri var diye biliyorum amerikada vs. sıfır olduğundan eminmisin?

istersen vatandan alınma 1 yıllık bir g27 var. 2. el. seni yönlendirim ona bak. fiyatıda fena değil gibi. ben aldıktan sonra msj geldiği için bana alamayacam tabiki.

bu arada vites olayında bir açıklığa kavuşturim. g27 sahibi olarak.

bir kere 7-8 vitesli arabalar çoğalmaya başladı örn: s3, rs4, sls mclaren gibi ve bazı 6 vites araçların gerçek hayattada düz vitesi yok. öyle olunda g27deki debriyaj bu tip araçlarda kullanılmıyor. her nekadar düz vites seçeneğini seçsenizde.

1- bu durumda gerçek hayatta düz vites olarak satılmayan arabalarda debriyaj olmadığı için g25-27de debriyajı unutun.
    2- eğer o arabalar 6 vitesten fazla ise 7. 8. viteside, vitesten değil direksiyondan atmak zorunda kalıyorsunuz.

üst sınıf ve yeni model arabalarda hep 6 vitesten fazla ve düz vites seçeneği olmayan arabalar olduğu için g25-27 lerdeki düz vitesi debriyajı unutun. tabi yarış için özel modifiye edilmiş arabalarda düz vites var. tt, supra, gtr vs...

bu konuda logitech 7-8. vitesede bir çözüm bulsa diye düşünsek gerçek hayattada öyle bir düz vites araba yok zaten.

ayrıca yerli malı oyun koltuğuda aldım. tabi bununla ilgili ayrı bir konu açıp orda bu konuyu güncele taşımak istiyorum. düşünenler için gayet iyi bir ikili tabiki düşünüp seçim yaparken iyi karar vermek gerekiyor çünkü bir kere alınan birşey bu.

• Amerika amazon fiyatı 335$ mış pardon. şimdi baktım. ikinci elleri 220 $ civarı. ama gene uygun be kardeşim. kargo sorunum yok arkadaşım getirecek ( aldırırsam tabi) bu arada bana ikinci el G27 nin bilgilerini PM ile verirsen sevinirim.
  • Kendi kendime 2008de çıkmış fiyatı düşüktür dedim ama türkiyede satışı kaldırılmış.

Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

beyler su urun sızce alınırmı

http://urun.gittigidiyor.com/Logitech-G25-Racing-Wheel-PC-PS3_W0QQidZZ36909914

ikinci el bir ürüne çok değil mi hocam. tabi herkesin btçesi farklı ama sıfırı o paradan uygundu bir zamanlar şimdi piyasada olmaması sayesinde sıfır fiyatına gidiyor ikinci eller bende bir ara düşündüm istedim almak ama ateş pahası ikinci elleri...
  • quote:

Yurtdisinda o fiyata sifir G27 alirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka40

quote:

Yurtdisinda o fiyata sifir G27 alirsin.

site ismide belırtırmısınız? gumruk falan sorun olmayacakmı kocaman kutusu var

• yurt disindan getirtmeyi dusunen arkadaslar icin soyluyorum. 150 eurodan pahali hersey icin gumruk vergisi odersiniz.2009 da bu sinir artti ve 150 euroya cekildi. yani kisacasi urun+gumruk vergisi+kargo turkiyedeki fiyatlara yakin bir fiyata mal olur. ustelik sanmayinki sadece online magazadaki yazan fiyat odeyeceginiz fiyattir. orada gordugunuz fiyatlara magaza fatura kesmek zorundadir yani birde hangi ulkeden aliyorsaniz o ulkeye vergi veriyorsunuz fatura miktari uzerinden. tabi sitede satis icin komisyon keserse birde o var. sonucta aldiginiz urunun faturasi 150 eurodan cok ise gumrukte vergisini odemeden aleti alamazsiniz arkadaslar. yurt disindan siparis vermeyi dusunenleri uyarmak icin yazdim gumruk olaylarini yakindan bildigim icin. ama eger urunu elden getiricek birini bulursaniz bagaj ucreti disinda ucret odemeden ulkeye urunu sokabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: braikhan

yurt disindan getirtmeyi dusunen arkadaslar icin soyluyorum. 150 eurodan pahali hersey icin gumruk vergisi odersiniz.2009 da bu sinir artti ve 150 euroya cekildi. yani kisacasi urun+gumruk vergisi+kargo turkiyedeki fiyatlara yakin bir fiyata mal olur. ustelik sanmayinki sadece online magazadaki yazan fiyat odeyeceginiz fiyattir. orada gordugunuz fiyatlara magaza fatura kesmek zorundadir yani birde hangi ulkeden aliyorsaniz o ulkeye vergi veriyorsunuz fatura miktari uzerinden. tabi sitede satis icin komisyon keserse birde o var. sonucta aldiginiz urunun faturasi 150 eurodan cok ise gumrukte vergisini odemeden aleti alamazsiniz arkadaslar. yurt disindan siparis vermeyi dusunenleri uyarmak icin yazdim gumruk olaylarini yakindan bildigim icin. ama eger urunu elden getiricek birini bulursaniz bagaj ucreti disinda ucret odemeden ulkeye urunu sokabilirler.

Ben daha geçen yaz Amerikadan 300$ a arkadaşımdan Fuji Fotoğraf makinesi ve 60$ da kulaklık getirttim. Etiket fiyatları 300$ ve 60$, veriğim para yine toplam 360$ dı. hiç bir ek vergi, kargo, gümrük vs. vermediim.

• arkadasina getirtebilirsin sorun yok yazida belirttim zaten. ama kargoyla gonderimlerde 150 euro siniri var gumruk kanununda.
  • faturayı 120 yuro kestirirsin geçer gider.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.