Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selam arkadaşlar. Bu konuya daha önceden de aynı sorunumu yazmıştım ancak durum şimdi biraz farklı:
    Garantisi bitmiş g25 direksiyonum var. Sistemimi değiştirmeye karar verdim, hazır o işi hallediyorken direksiyonun sorununu da halledeyim dedim.
    Sorunum şu: Vitesi geriye taktığımda (bastırarak 6. vitese attığımda) bile vitesi 6 olarak görüyor yani bastırıp bastırılmadığını anlamıyor. Dolayısıyla geri vitesi hiç kullanamıyorum. Aslında başka bir tuşa da atanabiliyor ancak bi sete bu kadar para vermişken, insan sorunsuz olmasını istiyor. Bu sorunumu yaşayan başka arkadaşlarda olmuş. Bazı yabancı forumlarda da okudum.
    2. sorunum: Direksiyonumun üstündeki 2 tuş çok fazla basmaktan köreldi ve artık neredeyse görmeyecek kıvama geldi. Oranın temizlenmesi gerek.
    3. sorunum gaz, fren, ve debriyaj pedallarına çok fazla basmaktan artık basılmamış halde bile çok az basılmış gibi algılıyor. Orada ki tozlar temizlenirse düzelir diye düşünüyorum.
    Kendim tamir etme işine hiç kalkışmak istemiyorum çünkü geri toplayamayacağımdan korkuyorum.
    Setimin garantisi bitti. Sizce bu seti tamire nereye göndermeliyim? İstanbul bakırköyde oturuyorum.
    Herhangi bir logitech ile ilgilenen yer bu sorunu yapabilir mi yoksa logitech in Ümraniyedeki ana servisine mi götürmeliyim? Şimdiden herkese teşekkürler.. Acil yardımlarınızı bekliyorum...

• Arkadaşlar yok mu bu konuda bilgisi olan? Acilen bu işi halletmem lazım...
  • hocam sistem çok iyiymiş yaw
    bi tek monitör kalmış değişmesi gereken.
    onuda değiştirmişsibiz sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: venom1000

Arkadaşlar yok mu bu konuda bilgisi olan? Acilen bu işi halletmem lazım...

cihaz ne kadar zamandır sizde garantisi ne durumda.
    Yapabileceğiniz 3 şey var.
    1- Logitech Türkiye sorumlusu hangi firma ise arayıp onlara danışmak
    2- Oyun Konsolu bakım onarım yapan güzel bir teknik servis bulup onlardan yardım istemek.
    3- hiç istemesende kendin tamir etmek.

Unutmamak lazım ne kadar kaliteli olsa da ne kadar PARA harcanmış olsada elektronik ve keyfi cihazlar bunlar. Bir ömürleri var ve kullanıma göre bazende kişinin şansına göre garantisi bitmeden de sorun çıkarabilecekleri gibi yıllarca sorunsuz çalışabilirlerde.

Bak ne güzel yazmışsın. Ümraniyedeki yeri ara önce telefon ile danış olur bakalım yardımcı oluruz derlerse ne ala.

• Garantili FATURALI satilik G25 pm atanlarla detayli görüsebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

quote:

Orijinalden alıntı: venom1000

Arkadaşlar yok mu bu konuda bilgisi olan? Acilen bu işi halletmem lazım...

cihaz ne kadar zamandır sizde garantisi ne durumda.
    Yapabileceğiniz 3 şey var.
    1- Logitech Türkiye sorumlusu hangi firma ise arayıp onlara danışmak
    2- Oyun Konsolu bakım onarım yapan güzel bir teknik servis bulup onlardan yardım istemek.
    3- hiç istemesende kendin tamir etmek.

Unutmamak lazım ne kadar kaliteli olsa da ne kadar PARA harcanmış olsada elektronik ve keyfi cihazlar bunlar. Bir ömürleri var ve kullanıma göre bazende kişinin şansına göre garantisi bitmeden de sorun çıkarabilecekleri gibi yıllarca sorunsuz çalışabilirlerde.

Bak ne güzel yazmışsın. Ümraniyedeki yeri ara önce telefon ile danış olur bakalım yardımcı oluruz derlerse ne ala.

Cihazın garantisi bitmiş durumda. Geçen gün cihazın vitesini kendim açtım fakat benim sorun anladığım kadarıyla daha derinlerde. En son parçasına kadar açmak lazım. Hele direksiyonun üstündeki basmayan tuşların arkasına erişmenin yolu yok. Yetkili logitech servisine götürmeyi düşündüm ama şu da var. O yetkili servise kaç kere g25 gitmiştir? Kaç kere bu sounla karşılaşmışlardır? Onu yapacak usta'nın eline daha önce g25 deymişmidir? Şimdi göndericem, aylar sonra daha da bozup geri yollayacaklarından korkuyorum. Bu daha önce başıma geldi. Sanırım en iyisi kendim halletmeye çalışmam. Aranızda bu tip sorunları yaşayan hiç arkadaş yok mu? Üstelik bu iş dediğiniz gibi şans işi, direksiyonuma çok iyi bakmama rağmen sorun çıkartmaya başladı.

• Ankamall'da üst katta oyun bölümünde (adını unuttum Joy'lu bişeydi) G27 görünce hemen atıldım
    3D tv+playseat+G27+LFS
    6 ileri vites ve pedallar artık turşu olmuş ama ona rağmen acaip keyifliydi, bu zamana kadar direksiyon kullandığımı zannediyormuşum, kendi Formula Force EXimden soğudum bizimkinin çift titreşim motoru hikayeymiş

vites turşu olmuş derken 1 sağlam, 2'ye atınca elimle tutmam lazım yoksa 4'e atlıyor, 3-4 sağlam gibiydi daha üstüne çıkamadım, b.k gibi pist seçmişler.
    buna rağmen vitesin tokluğu G25'e göre çok iyiydi bence. 25'deki o yumuşaklık ve çıt çıt sesi hiç beğenmiyorum.
    direksiyon ayrı bir hikaye, kalınlaştırmaları süper olmuş. sonuçta 5 dklık keyfe 10 TL bayıldık
    imkanım olduğunda inşallah almak istiyorum, bundan sonra da kimseye G25 demeyeceğim

• ürün tarafımdan alnımısştır güvenilir bir arkadaştır teşekkür ediyorum kendisine.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetaLdetH

Garantili FATURALI satilik G25 pm atanlarla detayli görüsebilirim.

ürün tarafımdan alınmıştır... kendisi güvenilir arkadastır tavsıye ederım tesekkurler...
  • Arkadaşlar bende g27 aldım 2 güne elimde olur sanırım..

NFS Shift 2 , LFS , TDU2 gibi oyunların ss'li olarak ayarlarını paylaşabilecek varmı?
  • Merhaba arkadaşlar,
    Aranızda g25 ya da g27 direksiyon setinin SADECE vitesini satan var mı? Vites geçişleri tamamen sorunsuz, yeni sayılabilecek, üzerinde ve derisinde çok fazla çizik, ezik, büzük bulunmayan bir logitech g25 ya da g27 vitesi arıyorum.
    Sıfırını ya da 2. el ini alabileceğim bir yer bilen arkadaşlar varsa, yardımcı olursalar sevinirim.
  • Çoraplar süper.
  • Bu aleti araştırırken chilicoke diye bi sitede değişik modfikasyonlar gördüm.

Seneye bitane g27 alıp sitedeki modları uygulamayı düşünüyorum.

www.chilicoke.com
  • http://urun.gittigidiyor.com/LOGITECH-G25-RACING-DIREKSIYON_W0QQidZZ45093866

ikinci el ilan yeri burası değil biliyorum ancak paraya sıkışığım. g25 düşünen varsa benımle iletiğime geçebilir. forumda daha uygun fiyata satabilirim. gg fiyatıdır oradaki.

Edit: resim çekmeye üşemdim o yüzden oraya başka bir resim koydum. Bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim35 -- 21 Eylül 2011; 14:10:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

http://urun.gittigidiyor.com/LOGITECH-G25-RACING-DIREKSIYON_W0QQidZZ45093866

ikinci el ilan yeri burası değil biliyorum ancak paraya sıkışığım. g25 düşünen varsa benımle iletiğime geçebilir. forumda daha uygun fiyata satabilirim. gg fiyatıdır oradaki.

Edit: resim çekmeye üşemdim o yüzden oraya başka bir resim koydum. Bilginiz olsun

bu ürün hakkında detaylı bilgi verebilir misin ? durumu hakkında falan ?
    fotoğraf koyarsan iyi olur. pm atarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: fc ****

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/LOGITECH-G25-RACING-DIREKSIYON_W0QQidZZ45093866

bu ürün hakkında detaylı bilgi verebilir misin ? durumu hakkında falan ?
    fotoğraf koyarsan iyi olur. pm atarsın

Okul askerlik derken ürünü doğru düzgün kullanma şansım olmadı. Çok temiz durumda. Toplasan 20-30 saat sürüş yapmışımdır en fazla. Hiçbir arızası yoktur. Darbe çizik yamukluk vs. yoktur. Sıfırdan farksızdır. Yarın bol bol resim çeker yollarım size

• ürün ne kadar süredir sizinle :D ps3üm var araba oyunlarını severim ama pek beceremem ps3 üde yeni aldım ya g25 ikinci el yada driving force gt 0 alıcam :D valla kararsız kaldım g25in vites geçişlerinin çok yumusak oldunu söylüyorlar doğrumu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

ürün ne kadar süredir sizinle :D ps3üm var araba oyunlarını severim ama pek beceremem ps3 üde yeni aldım ya g25 ikinci el yada driving force gt 0 alıcam :D valla kararsız kaldım g25in vites geçişlerinin çok yumusak oldunu söylüyorlar doğrumu :D

vites geçişleri biraz yumuşak. yani arabalara kıyasla tabıkı yumusak. Tam hatırlamıyorum ne zaman aldığımı muhtemelen birbuçuk sene olmustur.
  • quote:

quote:

ürün ne kadar süredir sizinle :D ps3üm var araba oyunlarını severim ama pek beceremem ps3 üde yeni aldım ya g25 ikinci el yada driving force gt 0 alıcam :D valla kararsız kaldım g25in vites geçişlerinin çok yumusak oldunu söylüyorlar doğrumu :D

vites geçişleri biraz yumuşak. yani arabalara kıyasla tabıkı yumusak. Tam hatırlamıyorum ne zaman aldığımı muhtemelen birbuçuk sene olmustur.

560 küsüre almıssınız şimdiki fiyata bakın :D çok saçma ya.. G27ninkinden yumusakmıs öyle duydun ama g25 de süper bi alet sizin verdiğiniz fiyatta sanırım iyi :D

• quote:

quote:

quote:

560 küsüre almıssınız şimdiki fiyata bakın :D çok saçma ya.. G27ninkinden yumusakmıs öyle duydun ama g25 de süper bi alet sizin verdiğiniz fiyatta sanırım iyi :D

tam 700 tl ye teknosadan aldım. ürünün garantisi muhtemelen bitmiş oldugunu dusunuyorum o yuzden uğrasmadım. 560a aldıgımı nerden cıkardınız kı :S

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.