Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ysselim

quote:

Orijinalden alıntı: orall

quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

Ama yapılmış en mükemmel PC-Game simülasyonunu arıyorsanız, GRiD orada duruyor...

şaka mı bu? nfs ve simulasyon ?

grid'den önce bi nefeste 10 tane simulasyon oyunu sayarım. netkarpro, gpl, rfactor, lfs, gtr, gtr2, gtr evo, reco07, race-on vs... sen bunları bi dene ondan sonra bi daha bi yorum yap istersen. ha yok ben denedim ona rağmen grid pc için en iyi sim. oyunu diyorsan o g25 sana fazla sat bence

Çok bilmişe de bak...

NFS Porsche Unlimited oynadın mı yorum yapıyorsun arkadaşım? NFS:PU simülasyon değildir dediğin zaman, piyasada simülasyondur diyeceğin oyun kalmaz...

1986 yılından beri çıkmış 100den fazla araba oyununu oynadım. Test Drive 1 ve Grand Prix 1'den başlayarak, yüzlerce ama yüzlerce...
    Senin saydığın oyunların tamamı son bir kaç yılda çıkmış oyunlar... 2-3 tanesi hariç gerisini de oynadım.

Ama ben en çok GRiD'i beğendim, var mı itirazın? G25'i de satayım sana, ama almaya gücün yetmez muhtemelen...

bi kaç msj yukarı bakarsan bnm de g25'im olduğunu anlarsın.
    ayrıca rfactor 2005, gpl'de 1999 civarı çıkmış oyunlardır, işkembeden salladığın nasıl da belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orall -- 29 Mayıs 2010; 0:18:30 >

• g25 şuanda üretimi durmuş galiba.. ama sıfır alabileceğim yer varmı ? g25 in stokta olduğu bi mağaza ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: uq4l4

g25 şuanda üretimi durmuş galiba.. ama sıfır alabileceğim yer varmı ? g25 in stokta olduğu bi mağaza ??

evet G25 üretimi bitti. Yerine G27 var. sıfır alacaksan çok fazla fark yoktur aralarında. Almışken G27 al.
  • @NTARES

Bende g27 almak istiyorum ama çok pahalı vatan computer da 980 tl falan o yüzden g25 arıyorum duyduğum kadarıyla pek fark yokmuş g27 g25'e göre dha sessiz diyolar ama çok pahalı.. acaba g27 nin ucuz satıldığı biyer varmı ??
  • Bu ürünü belki 1 hafta kullanmıştım. Geçenlerde ihtiyacım oldu Logitech'in Flightsystem G920 modeli ile birlikte ihtiyaçtan 700 TL ilan vermiştim. Hem de ikisini birden. Ama alan olmamıştı. Şimdi de ihtiyacım kalmadı. Her ikisi de 1'er hafta oynanıp kutularına kaldırılmış kadar temizdi. Şimdi de ihtiyacım kalmadı satmaya :) Bence her iki ürün için 700 TL mükemmel bir fırsattı. Ama şu da var her iki tür simülasyonu oynayan olmayabilir tabi....
  • önceki sayfalara bakıyorumda 2 sene önce ilk çıktığı zamanlar diyelim 300 tl den bahsediyolar bugün g25 teknosada 699 bitane sitedede 600 tldi başka yerdede yok zaten g27 desem teknosada 809 tl vatan bilgisayarda 1000 tl civarı biri şu iki üründen birini sıfırını uygun bulabileceğim biyer sölesin yaw
  • harika bir set bilgisayar zamanında oyun oynarken çok sarıyordu
  • birsey sorucam logitech ile anlasma felan imzalamadınız demi sponsorluk gibi birşey?:)
  • BEnde sıfır logıtech g25 var kutusu acılmamıs 550 tlye satıyorum ılgıleneler yazabılır
  • Garantisi bitmiş G25 im son günlerde kendini kalibre ederken sorun çıkartmakta.Bir türlü merkezi bulamıyor.Ne yapabilirim?Teşekkürler.
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce bir heves ile aldığım G25 imi satıyorum.İlk aldığım gün oynamaya çalıştım keyif vermedi.F1 oynarım diye bekledim.Ama oyunuda bulmakta gecikince kutusunda kaldı öylece.5 kere oynanmamıştır.Zaten görünce bunu anlayabilirsiniz.

İlgilenen arkadaşlar PM yolu ile iletişime geçebilirler...
  • Bu alet manyak bişey ya
  • Hocam süper bir alet ehliyet kurslarında falan kullanırlar yakında ki yurt dışında similasyon olduğunu duymuştum :))
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 yıldır Test Drive Unlimited oyununu g25 ile oynuyorum. Halen tam verim alamadığımı düşünüyorum en ince ayarına kadar en verimli ve en gerçekçi, oyun kumandaları bölümü dahil resimli anlatımlı ayar yapmamda yardımcı olacak biri varmı?

Şimdiden teşekkürler
  • Bende makul bir fiyata almak istiyorum bu cihazdan satmak isteyen olursa PM
  • bide merak ettıgım momo yarım tur sanırım. g25 ve g27 ise 2.5 tur sanırım gercek araba aralıklarında. 2.5 tur uygun fıyatlı onerisi olan varmı. momoyu ılk cıktıgından berı ıstıyordum ama bu tur mıktarı moralımı bozdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Gran Turismo 5 çıksa oynayacazda çıkmıyor bir türlü

Ben şu an LFS'le idare ediyorum fatih ve bu arada hani bn carbon kaplamıştım ya g25 in direksiyonu bide sparco vites topuzu düşünüyom
    sence uyar mı yoksa çok ağır mı olur g25 için yani vitesler kalas gibi mi olur ??
  • Merhaba arkadaslar bende bu direksiyonu almak istiyorum pc ye yüklemesi kolaymidir ,birde sizce bu kadar para vermeye degermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkerx

bide merak ettıgım momo yarım tur sanırım. g25 ve g27 ise 2.5 tur sanırım gercek araba aralıklarında. 2.5 tur uygun fıyatlı onerisi olan varmı. momoyu ılk cıktıgından berı ıstıyordum ama bu tur mıktarı moralımı bozdu

Hangi yarışta kullanabileceğini zannediyorsun ki?

900 derece ile ben herhangi bir yarışta kullanamadım direksiyonu... En fazla yaptığım 540 idi...

Muhtemelen çok sağlam sabitleyecek yerim olmamasının da etkisi var ama, sonuçta yarışta yarım tur ile virajı dönebilecekken 2.5 tur çevirmek çok vakit alıyor...
  • 900 derece yi oynayabileceğiniz tek şey TIR simulasyonlarıdır. Yarış oyunlarına göre bir özellik değil zaten.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.