Şimdi Ara

LOGİTECH G25 VİTES VE DEBRİYAJ YARDIM !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetten yeni almış olduğum g25 ile oynamak için sürüyle oyun indirdim ( gtr2,gtr evo.,test drive unlimited 2,nfs shift 2) ama hiçbirinde manuel vitesli oynayamadım , oyunun içinden onu ayarlacak yer de göremedim (mesela nfs'de g25i seçiyorum ama onun gear up/down olayını direksiyon arkasındaki vites yerlerine koymuşlar) yardım edebiilir misiniz?

Bir de debriyaj çalışmıyor bir arkadaş vites kolunun olduğu aletteki en üst tuşa bas o debriyajı aktifleştirir demiş ama denedim olmuyor herhangi bir bilgisi olan?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyilmaz -- 14 Ağustos 2011; 15:04:56 >

• Up takip
  • shifter ayarından H shifteri secin yapamayan arkadaşlar.
  • Up Takipp
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur3014

shifter ayarından H shifteri secin yapamayan arkadaşlar.

shifter diye bi ayar göremedim hiç bi oyunda
  • kurulum cd si programı varsa oraya bır bakınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

kurulum cd si programı varsa oraya bır bakınız.

internetten 2. el aldım cd si yoktu ama diğer konulara baktığımda zaten cd si yok direk bağlıyıp oynuyorsun demiş
  • www.logitech.com sitesine urun hakkında teknık desek vs gıbı konular olacaktır bı goz atınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyilmaz

quote:

kurulum cd si programı varsa oraya bır bakınız.

internetten 2. el aldım cd si yoktu ama diğer konulara baktığımda zaten cd si yok direk bağlıyıp oynuyorsun demiş

TDU 2'de kontrollerden ayarlanabiliyor. Vitesi H-Shifter yapıp kontrollerde Gear 1'e 1. vitesi 2'ye 2. vitesi atayacaksın böyle böyle kaç vites varsa ayarla.
  • Arkadaşlar benim konuyada bir baksanız, oyun oynayamıyorum vallahi.

http://forum.donanimhaber.com/m_51627935/mpage_1/f_/key_//tm.htm Logitech Momo bendeki.Aslında tam sorunda değil sensivity ile alakalı ama nasıl ayarlanılıyor bilmiyorum.
  • quote:

www.logitech.com sitesine urun hakkında teknık desek vs gıbı konular olacaktır bı goz atınız.

teşekkürler driverini yükleyince oluyormuş :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.