Arkadaşlar merhaba Geçen seneden beri hayranım bu cihaza ama fiyatı çok pahalı,yurt dışında fiyatları daha ucuz ama cihazın Türkiye 'ye girmesinde sorun yaşar mıyım ? Amazon.com'da 199 dolar gibi bi fiyatı vardı oradan alsam diye düşündüm ama bir yandan da sınırda takılır diye korkuyorum yani böyle bir sorunlar karşılarşır mıyım ? Ayrıca logitech g27 yerine başka bir dirEksiyon tavsiyeniz var mıdır varsa direksiyonu kısaca bir tanıtabilir misiniz? Teşekkürler ...
driving force gt modeli var. eğer çok bağımlısı değilim diyorsanız oda işinizi görebilir. ama yok ben simulasyon manyağıyım gerçekçilik hissi isterim diyorsanız g27 en iyisidir dostum
quote:
Orijinalden alıntı: tameer10
driving force gt modeli var. eğer çok bağımlısı değilim diyorsanız oda işinizi görebilir. ama yok ben simulasyon manyağıyım gerçekçilik hissi isterim diyorsanız g27 en iyisidir dostum
Evet bana logitech g27 yolu gözüküyor sanırım İnşallah yakın zamanda bir indirim olur :)
Vatanda %25 indirim olduğunda sadece internetten mi alınıyor yoksa vatan bilgisayar mağazasından gidip alabiliyo muyuz ?
mağazadan da alabiliyorsun. 690 lira çok iyi fiyat gerçekten. her ne kadar ben yurtdışından baya bi ucuza almış olsam da
quote:
Orijinalden alıntı: MuSoniC
mağazadan da alabiliyorsun. 690 lira çok iyi fiyat gerçekten. her ne kadar ben yurtdışından baya bi ucuza almış olsam da
valla bi %25 indirim olsun anında alıcamda olmadı bi türlü :) Yurt dışında ucuzda Türkiye girerken gümrükten geçirmesi zor olmuyomu sen nasıl yaptın ?
quote:
Orijinalden alıntı: fbliberkay
quote:
Orijinalden alıntı: MuSoniC
valla bi %25 indirim olsun anında alıcamda olmadı bi türlü :) Yurt dışında ucuzda Türkiye girerken gümrükten geçirmesi zor olmuyomu sen nasıl yaptın ?
%25 indirim sık sık oluyor vatanda haftasonları yapıyorlar. yurtdışından bu kadar büyük ve pahalı bir ürünü gümrüksüz geçirmek zor, benimki biraz şans oldu gümrüğe takılmadan kapıma kadar geldi. fakat amazon.com'dan alırsan onlar özel kargo ile gönderiyorlar fakat öderken fazladan gümrük parası alıyor senden ve çıkacak tüm gümrük masrafları karşılıyor.