Şimdi Ara

Logitech g27 almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen seneden beri hayranım bu cihaza ama fiyatı çok pahalı,yurt dışında fiyatları daha ucuz ama cihazın Türkiye 'ye girmesinde sorun yaşar mıyım ? Amazon.com'da 199 dolar gibi bi fiyatı vardı oradan alsam diye düşündüm ama bir yandan da sınırda takılır diye korkuyorum yani böyle bir sorunlar karşılarşır mıyım ? Ayrıca logitech g27 yerine başka bir dirEksiyon tavsiyeniz var mıdır varsa direksiyonu kısaca bir tanıtabilir misiniz? Teşekkürler ...

• driving force gt modeli var. eğer çok bağımlısı değilim diyorsanız oda işinizi görebilir. ama yok ben simulasyon manyağıyım gerçekçilik hissi isterim diyorsanız g27 en iyisidir dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tameer10

driving force gt modeli var. eğer çok bağımlısı değilim diyorsanız oda işinizi görebilir. ama yok ben simulasyon manyağıyım gerçekçilik hissi isterim diyorsanız g27 en iyisidir dostum

Evet bana logitech g27 yolu gözüküyor sanırım İnşallah yakın zamanda bir indirim olur :)
  • http://www.sanalmarketim.com/urun/6b0645f93961f5b8de351ed85b5b9ae0 birde vatan da %25 indirim oluyor. peşin fiyata 693 tl idi en son
  • Çok teşekkür ederim dostum bu Vatan'daki indirimle bi daha karşılaşır mıyız ? yani kaçırma alıcaksan der misin ?
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Oyun%20Kollar%C4%B1%20ve%20Direksiyonlar/logitech-941-000046-logitech-g27-direksiyon/productdetails.aspx?I_ID=43429
    şuan 691 lira. ara ara bakıyorum fiyat genelde aynı oluyor. ikinci el almadığınız süre için sıfır g27 için uygun bi fiyat. gold bilgisayar da kdv dahil 852 şuan da havale ile 835. isterseniz vatana gidip bi araştırma yapabilirsiniz

• Peki dostum tekrardan çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G230 alsam mı?
    10 yıl önce açıldı
    Bir daha Razer mouse almam
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tameer10

http://www.vatanbilgisayar.com/Oyun%20Kollar%C4%B1%20ve%20Direksiyonlar/logitech-941-000046-logitech-g27-direksiyon/productdetails.aspx?I_ID=43429
    şuan 691 lira. ara ara bakıyorum fiyat genelde aynı oluyor. ikinci el almadığınız süre için sıfır g27 için uygun bi fiyat. gold bilgisayar da kdv dahil 852 şuan da havale ile 835. isterseniz vatana gidip bi araştırma yapabilirsiniz

Vatanda %25 indirim olduğunda sadece internetten mi alınıyor yoksa vatan bilgisayar mağazasından gidip alabiliyo muyuz ?

• mağazadan da alabiliyorsun. 690 lira çok iyi fiyat gerçekten. her ne kadar ben yurtdışından baya bi ucuza almış olsam da
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuSoniC

mağazadan da alabiliyorsun. 690 lira çok iyi fiyat gerçekten. her ne kadar ben yurtdışından baya bi ucuza almış olsam da

valla bi %25 indirim olsun anında alıcamda olmadı bi türlü :) Yurt dışında ucuzda Türkiye girerken gümrükten geçirmesi zor olmuyomu sen nasıl yaptın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbliberkay

quote:

Orijinalden alıntı: MuSoniC

mağazadan da alabiliyorsun. 690 lira çok iyi fiyat gerçekten. her ne kadar ben yurtdışından baya bi ucuza almış olsam da

valla bi %25 indirim olsun anında alıcamda olmadı bi türlü :) Yurt dışında ucuzda Türkiye girerken gümrükten geçirmesi zor olmuyomu sen nasıl yaptın ?

%25 indirim sık sık oluyor vatanda haftasonları yapıyorlar.
    yurtdışından bu kadar büyük ve pahalı bir ürünü gümrüksüz geçirmek zor, benimki biraz şans oldu gümrüğe takılmadan kapıma kadar geldi.
    fakat amazon.com'dan alırsan onlar özel kargo ile gönderiyorlar fakat öderken fazladan gümrük parası alıyor senden ve çıkacak tüm gümrük masrafları karşılıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.