Bildirim
..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::.. (100. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar aranızda uygun fiyata satmak isteyen varsa pm bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, Bus Similator 18 aldım fakat bir türlü otobüsü ilerletemiyorum. Klavyeden ilerlşyor ama - 27 tanımlı olduğu halde ilerlemiyor. Diğer tuşların hepsi çalışıyor ama pedallarda tık yok. Nasıl yapabilirim.
Satılık sıfır logitech g27 ihtiyacı olan arkadaşlar linkten bakabilir.
Sıfır logitech G27 link -
Günceldir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMeGaPlayerI -- 17 Eylül 2019; 11:25:44 > -
ikinci el satmak isteyen yokmu -
-
3d yazıcısı olanlardan da isteyebilirsiniz bence
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İkinci el satmak isteyen varsa talibim
Aynen öyle 3D yazıcıdan basıldı kargoda gelecek. www.thingiverse.comCenter clamp for the Logitech G27 Gear Stick by Rammehhttps://www.thingiverse.com/thing:2009739
-
G27 mi satmayı düşünüyorum. Pedal dreksiyon vites hiçbirinde herhangi bir kalibre sorunu vs yok. -
G27 aramaktayım satmak isteyen olursa pm yoluyla ulaşırsa sevinirim. -
Satılık G27 arıyorum. Elinde olup da satmak isteyen varsa pm yoluyla ulaşabilir -
Logitech G27 vitesiyle beraber arıyorum elinde olan varsa uyguna verirse almak istiyorum öğrenciyim istanbul içi elden alabilirim uygun verebilecek abiler varsa yardımcı olursa çok sevinir pm atın lütfen -
Sattınız mi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben anlamıyorum, 2500-3000 tl yazan var g27'lere, almam olur biter, nedir bunların fiyatının 1 ayda fırlamasının sebebi. -
Elimde sorunsuz g 27 var. Fiyat 1500 -
Elinizde arızalı g27 varsa tüm set ile birlikte alabilirim. -
hocam aynı sorun bende de var, oyun direksiyon setini görmüyor. Düzeltebildiniz mi? -
Fren pedalım çalışmıyor, potansiyemetre hatası sanırım yedek parça bulamıyorum ne yapmak lazım fikri olan var mı?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X