Şimdi Ara

..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.007
Cevap
48
Favori
120.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

quote:

En güzeli ETS 2'ye devam.

Hızı sabitliyorum direksiyonu yeri geliyor dizimle çeviriyorum.

H vites oynarken, gaza basmayınca hız sabitleme devreden çıkıyor.

Bende öyle bir sorun yok.

Gayette güzel oynanıyor. H-Vites'i çift mandallı (R 1 3 5 / R 7 9 11 \ R 2 4 6 / R 8 10 12) kullanıyorum sorun yok.

Bende aynı şekilde kullanıyorum H vitesi. H viteste sorun yok zaten.

Hız sabitleme tuşuna basıyorum, ayağımı gazdan çekince hız sabitleme çalışmıyor. Hız sabitleme tuşuna basınca sabitlenen hız ekranda beliriyor ama gazı bırakınca hız düşmeye başlıyor.

Neden çalışmıyor olabilir ki acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

quote:

quote:

En güzeli ETS 2'ye devam.

Hızı sabitliyorum direksiyonu yeri geliyor dizimle çeviriyorum.

H vites oynarken, gaza basmayınca hız sabitleme devreden çıkıyor.

Oha. Ets2 oynayacak kadar vaktin var mi abi :))

Ehh işte Evo-san.

Yarım saat - kırk beş dakika falan takılabiliyoruz arada.

Ralli oyunu falan mı alsam yahu acaba? TDU2 ve Shift 2 hiç tat vermiyor.

• Rbr 2013 mod canavardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ets2 ayarlarini nasil yapiyorsunuz? Vites 1-3-5 e geciyor sadece.

• ps4 ile uyumlu olur mu sizce, elimizde kalmasın?
  • beyler bende almayı düşünüyorum fakat hangi oyunlarda derbriyaj hissini gerçekten hissediyoruz kaç oyun manuel vitese destek veriyor bunları konunun başında yazarsanız almak isteyenlere beya kolaylık olur...
  • Beni de yazın ;) bir de şimdiden bir sorum olacak oyunlarda direksiyonu çevirdiğimde atıyorum sertlik 50º ama az bir kısmını sertlik ayari yokmuş gibi dönüyor (hem sağa hem sola) ama çok uzun sürmüyo yaklaşik 3-4 cm (ilk çevirirken ) buda şerit değiştirmede vs gerçekcilik hissi vermiyor aynı durum sizlerde de var mı çözümü var mıdır ? Umarım derdimi anlatabilmişimdir şimdiden teşekkürler :)

• Sanirim Force Feedback motorlari arasindaki bosluktan oluyor o. İlk 1-2 cm yumusak oluyor gercekten de.

• gran torişmayı çok met ettiler. mal gibi oyunmuş ya. gerçekle alakası yok. bildidimizi asplhat tarzı oyun :)

g27 ile kullanamadım. en ufak birşeyde araba kaçıyor sapıtıyır. araçlarda zemin tutuşu yok abi ya. ama NFS ile süper kalibre olmuş oyun.

zaten nfs serisini klavyeden de oynayınca ne kadar konforlu ve kalieli bir oyun olduğu anlaşıylıyor.
  • quote:

Kıjma bilader.
  • quote:

quote:

Kıjma bilader.

Nisan 1 falan sanirim.

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: RaRBaBa

Beni de yazın ;) bir de şimdiden bir sorum olacak oyunlarda direksiyonu çevirdiğimde atıyorum sertlik 50º ama az bir kısmını sertlik ayari yokmuş gibi dönüyor (hem sağa hem sola) ama çok uzun sürmüyo yaklaşik 3-4 cm (ilk çevirirken ) buda şerit değiştirmede vs gerçekcilik hissi vermiyor aynı durum sizlerde de var mı çözümü var mıdır ? Umarım derdimi anlatabilmişimdir şimdiden teşekkürler :)

ekledim usta
  • bendede var hacı benide ekle:))birde alacak arkadaşlar VATANDAN kesinlikle almasınlar . en uygun kliksa ben700 tl %10 bonusla 630 aldım.debrajı kullanmak isteyenlerde live for speed oynasınlar on da bire bir gerçek .oyun olarakda ben lfs yi tavsiye ederim ama lisans almalılar:)) s2
  • oyun ne usta yardımcı olalım
  • hepsiburadada suna 708 tl üste 50 tl World puan ve 100 tl hediye çeki nasıl fiyat..
  • of anam of

ALINTI : Battlefield Facebook sayfası.
  • Merhaba bende 1 hafta önce felan logitech g27 aldım 3 sene önce felan g25'im vardı zaten.Bir kaç sorum olacak city car driving oyununu indirdim fakat ayarlamaları yapamıyorum debriyaj yapılmıyor örneğin pedala 2 kere bas gibi yorum gelebilir ama hepsini denedim olmuyor.LFS de ayarları tam yapamıyorum hep bir eksiklik oluyor.Bana bunların ayarını telefon yada internetten yada uzaktan baglantı yoluyla yardım edecek bir arkadas varmı? Faceden Sertaç Zaim diye aratabilirsiniz telefon nosu ise 05445135113 şimdiden teşekkür ediyorum herkeze yardımları için.İyi günler.

• tamam ekledim usta
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.