Şimdi Ara

..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::.. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
48
Favori
120.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim numaranı verde bi arıyım konusalım ya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

hepsiburadada suna 708 tl üste 50 tl World puan ve 100 tl hediye çeki nasıl fiyat..

arkadaşlar ürünün fiyatı hepsiburadada 699 a düşmüş üste 50 tl world puan ve 100 tl hediye çeki var nasıl..
  • 606tl ye bonus kartla aldım ürünü :D:D mükemmel kampanya yapmış sanalmarketim. Yarın , olmadı perşembe günü elimde olur ürün. Doya doya oynarız :)

..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myres -- 10 Nisan 2013; 11:18:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casperoving

of anam of

ALINTI : Battlefield Facebook sayfası.

buda benim ürünler :) o resme kapak olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boxor -- 9 Nisan 2013; 13:24:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boxor

quote:

of anam of

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=305440309582934&set=a.269878119805820.65017.221525001307799&type=1&theater Mehmet Albayrak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boxor

quote:

of anam of

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=305440309582934&set=a.269878119805820.65017.221525001307799&type=1&theater Mehmet Albayrak

o resimde en sonuncu yorumu okur musunuz

benim zaten alıntı yapmadım resmi ama dikkatinizi çekmiş olması büyük bir mutluluk

• Şimdi direksiyonu yerleştirdikten sonra oyuna girdik diyelim. Direk tanıyacak mı yoksa biz birşeyler yapacakmıyız. Driver filan kurulacak zaten herhalde ilk başta.
  • options controller de gözükür zaten tuşları algılarsa zaten ayarları manuel sen atarsın. gözükmezse ve tuşlara atama yapamazsan oynayamazsın.

örnek ps3 blur oyununda oynanmıyor
  • Sonunda geldi Car drivingde ayarlar zorladı beni. Bos vitesi ayarlayamadım mesela. Nasıl yapıcaz bi el atalım.

Birde euro truck simulator ayarları lazım:)
    Euro truck tamam. Tek sorun car drivingde boş vites ayarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myres -- 11 Nisan 2013; 16:52:45 >
  • benide ekleyin g27 kullanıcısı olduk bi sorum olacak testt drive unlimited 2 oynuyorum yoldan çıkınca direksiyon titriyo ama dişli sıyırması gibi ses yapıyo normalmi daha 5 günlük

• Merhaba, yeri burası değil ama belki arayan vardır o yüzden burayada yazıyorum,

SATILIK LOGITECH G27 - 425 TL

İkinci el konu linki ;http://forum.donanimhaber.com/m_73871550/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73871550
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksmurl

benide ekleyin g27 kullanıcısı olduk bi sorum olacak testt drive unlimited 2 oynuyorum yoldan çıkınca direksiyon titriyo ama dişli sıyırması gibi ses yapıyo normalmi daha 5 günlük

tamam usta

• quote:

Orijinalden alıntı: ksmurl

benide ekleyin g27 kullanıcısı olduk bi sorum olacak testt drive unlimited 2 oynuyorum yoldan çıkınca direksiyon titriyo ama dişli sıyırması gibi ses yapıyo normalmi daha 5 günlük

• quote:

Orijinalden alıntı: ziplik

merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum. ben bu direksiyon setini almak istiyorum ama sebebi oyundan ziyade araba sürme olayında daha seri ve reflekslerim daha hızlı olsun diye almak istiyorum. merak ettiğim bunun için yeterli olurmu bu direksiyon seti. ve debriyajlı tek set bu fiyat olarakda en uygunu bu. şimdi ne yapayım ben?

Yeni gördüm fakat, evet işe yaradığını söyleyebilirim.

İlk başlarda virajlarda hep bocalar, sürekli direksiyonu çevirirdim. Şimdi bir kere çevirerek virajı çizgisinde dönebiliyorum.
  • epey oldu g27 kullanıcısı olalı ama konuyu yeni ziyaret ettim.
    driving force gt gibi bir f/p harikasından sonra g27 ile h-vites zevkini yaşamak muazzam.
    ETS2 bu set için harika fakat OMSI grafik olarak City Driving ise hem grafik hem algoritma olarak kendini geliştirmeli.
    Direksiyon setlerimiz daha iyi oyunları hakediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aozn

epey oldu g27 kullanıcısı olalı ama konuyu yeni ziyaret ettim.
    driving force gt gibi bir f/p harikasından sonra g27 ile h-vites zevkini yaşamak muazzam.
    ETS2 bu set için harika fakat OMSI grafik olarak City Driving ise hem grafik hem algoritma olarak kendini geliştirmeli.
    Direksiyon setlerimiz daha iyi oyunları hakediyor.
    F1 2012 de devir ledleri çalışıyor.

Test ederken arıza görünmüyordu zaten ama şimdi daha da emin oldum sorun olmadığından. TDU 2 de ledler çalışmıyordu çünkü.
  • Arkadaşlar ben g27 kullanmadım, daha doğrusu debriyaj bulunan bir direksiyon seti kullanmadım. PS 3 kullanıcısıyım ve debriyajı destekleyen oyunlar 2-3 adet diye öğrendim. Bunların en önemlisi gran turismo 5 tabi ki. İşte burada öğrenmek istediğin şu, debriyajı sadece Vites değiştirirken mi kullanıyoruz? Yoksa bildiğimiz debriyaj gibi gerçekten arabayı kaldırırken vs. kullanma şansımız var mı?
  • ALINIK G27 SET
  • cumleten s.a. artik bnmde g27 m var pazartesi gunude stand yapiyorum ona resimlerini aticam bnide yazin kulube...

• beni de ekleyin hocam
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.