Şimdi Ara

..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::.. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
48
Favori
120.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: handsomeboy55

cumleten s.a. artik bnmde g27 m var pazartesi gunude stand yapiyorum ona resimlerini aticam bnide yazin kulube...

tamam usta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aliminyum-Tr

beni de ekleyin hocam

tamam

• BEYLER BİR SORUM VAR TECRÜBELİ ARKADAŞLARDAN CEVAP BEKLİYORUM :) G27'DE ÖRNEGİN EURO TRUCK SİMİLATOR 2 OYNARKEN GAZ PEDALINA %10 BASTIGINDA ARAÇ %10 HIZLA SABİT Mİ GİDİO YOKSA KLAVYEDEKİ GİBİ (W) TUŞUNA BASTIGIN GİBİ SONUNA KADAR HIZLANIO MU ARAÇ, GERÇEK ARABA GİBİ GAZA YÜKLENDİKÇE Mİ HIZ ARTIO YOKSA GAZA DOKUNSAN BİLE ARAÇ OTOMATİK SON HIZA DOGRU MU ÇIKIO OYUNLARDA ??
  • Bu direksiyonlarin bu kadar pahali olmasinin sebebi bu zaten.

Klavyedeki W tusuyla ayni tepkiyi verecek olduktan sonra ne manasi var gidip bunu almanin.

Kademe kademe basar gaza. Ne kadar basarsaniz o kadar.

• ne kadar gaza köklersen okadar gidiyor
  • eyvallah cevaplar için ısındım iyice direksiyona, tek sıkıntı biraz maymun iştahı var bende alıp yarın kenara atmaktan korkuyorm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangal3454 -- 2 Mayıs 2013; 14:06:06 >
  • Arkadaşlar ben de geçen hafta aldım direksiyonu, bu konuda daha önce direksiyonu alan ve kullanan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Bu arada bu 3. Logitech direksiyonum. Momo, DFGT ve G 27, direksiyon tecrübem bayağa var onu belirtmek isterim. Şimdi arkadaşlar oyunlarda şu debriyajla ilgili sorularım var, lütfen bilenler mesaj atsın yabancı forumları da çok okudum ama pek bir şey bulamadım. Gran Turismo 5'de direksiyon sorunsuz çalışıyor, ayrıca Pc'de Steam'de Euro Truck Simulator'da da debriyaj tam çalışıyor ama bunun dışında bende olan ve sağlam simülasyon diyebileceğim oyunlarda debriyaj ne işe yarıyor anlamadım ki bunlar harbi simülasyon oyunu. Oyunlarım şunlar; Netcar Pro, Iracing, Gt Legends, Race 07. Bunların hiçbirinde debriyaj çalışmıyor, oyunun menüsünden tüm ayarları yapıyorum, debriyaja basıyorum menüde gözüküyor hatta bastıkça şiddeti artıyor, azalıyor, sorun yok, sonra oyun içi ayarlarda auto clutch'ı da off yapıyorum yani otomatik debriyajı da kapatıyorum, menüde direksiyon ayarlarında her şey tamam ama oyuna girince arabanın vitesi debriyaja basmadan geçiyor, yani bassan da aynı, basmasan da. Ne anladım ben bu işten. Bu saydığım oyunların hepsinde aynı sorun var, debriyajsız da vites değişiyor, bu arada H tipi vites seçili ve tüm viteslerim ayarlı. Bu oyunlarda debriyaj desteği yoksa neden menü de clutch seçeneği var ve neden auto clutch off tercihi sunulmuş, demek ki var ki adamlar koymuş, ama menüde her şey tamamen ayarlı olmasına rağmen oyuna girince vitesi debriyajsız değişiyor bir şey anlamadım bu işten. Lütfen bu oyunları deneyenler varsa bana ulaşsın, kaç gündür bununla uğraşıyorum, google'da her türlü atarama yaptım sorunu çözemedim. Bu konuda direksiyonu uzun zamandır kullanan ve en azından bu oyunlardan birini bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum, lütfen bir el atın şu konuya. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

BEYLER BİR SORUM VAR TECRÜBELİ ARKADAŞLARDAN CEVAP BEKLİYORUM :) G27'DE ÖRNEGİN EURO TRUCK SİMİLATOR 2 OYNARKEN GAZ PEDALINA %10 BASTIGINDA ARAÇ %10 HIZLA SABİT Mİ GİDİO YOKSA KLAVYEDEKİ GİBİ (W) TUŞUNA BASTIGIN GİBİ SONUNA KADAR HIZLANIO MU ARAÇ, GERÇEK ARABA GİBİ GAZA YÜKLENDİKÇE Mİ HIZ ARTIO YOKSA GAZA DOKUNSAN BİLE ARAÇ OTOMATİK SON HIZA DOGRU MU ÇIKIO OYUNLARDA ??

ne kadar basıyorsan o kadar hızla gidiyor

• quote:

eyvallah cevaplar için ısındım iyice direksiyona, tek sıkıntı biraz maymun iştahı var bende alıp yarın kenara atmaktan korkuyorm :)

bende maymun iştahlıyım aldım ama bir gün oynamasam içim gidiyor.şuan sbs ye hazırlanıyorum 2 aydır oynuyamıyorum sbs bitsin günde 12saat

• kalee arkadaşımıza yadım edelim ben fazla kullanmadım fazla g27

• quote:

Orijinalden alıntı: berkcanben

quote:

eyvallah cevaplar için ısındım iyice direksiyona, tek sıkıntı biraz maymun iştahı var bende alıp yarın kenara atmaktan korkuyorm :)

bende maymun iştahlıyım aldım ama bir gün oynamasam içim gidiyor.şuan sbs ye hazırlanıyorum 2 aydır oynuyamıyorum sbs bitsin günde 12saat

inş öyle olur yani rc yakıtlı araçla bu direksiyonu almaya niyetlendim hngisi heves onu merak ediyorum :))
  • Rig'n Roll ayarlarını bilen var mı? Direksiyon açısı kaç olmalı filan bunları verebilirseniz güzel olacak.

Beni eklememişsin bide :)
  • quote:

quote:

quote:

inş öyle olur yani rc yakıtlı araçla bu direksiyonu almaya niyetlendim hngisi heves onu merak ediyorum :))

bana göre tır oynunda pedal kısımları çok zevkli yarış oynunda ise pedal ve vites

• arkadaşlar bende çok istiyorum almak ama en ucuz 680 tl oda sanal marketim.com da yokmu ya ucuz 400 tl falan olmaz mı ne zaman düşer fiyatları bi direksiyon setine en az 680 tl vermek çok saçma bence ucuzlasın artık
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bana göre tır oynunda pedal kısımları çok zevkli yarış oynunda ise pedal ve vites

bakalım artık niyetim varda işte ne alsam bilmiyorm her dk bişey heves ediyorm :)

• S@ Arkadaşlar benimde g27 setim var alalı 2 ay oldu standı kurdum gayet de güzel oldu gran turismo 5 ve dirt 3 kullanıyorum şimdilik ps3 de bana başka oyun tavsiye edebilirmisiniz.
    bide bu cihaza nasıl el freni ekleyebilriz yardımcı olursanız sevinirim düğme atama değil bils,diğim el freni eklemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanlızkurt007

arkadaşlar bende çok istiyorum almak ama en ucuz 680 tl oda sanal marketim.com da yokmu ya ucuz 400 tl falan olmaz mı ne zaman düşer fiyatları bi direksiyon setine en az 680 tl vermek çok saçma bence ucuzlasın artık

O bir kampanya. Normalde fiyatı 1000 tl. O site haricinde başka yerde bulamazsın o fiyata. Kampanya bittiği anda en az 900 tl olur ürün. Ayrıca daha fazla düşmez git gide artar bu ürünün fiyatı. Hayaller kurmanın mantığı yok ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: myres

quote:

Orijinalden alıntı: yanlızkurt007

arkadaşlar bende çok istiyorum almak ama en ucuz 680 tl oda sanal marketim.com da yokmu ya ucuz 400 tl falan olmaz mı ne zaman düşer fiyatları bi direksiyon setine en az 680 tl vermek çok saçma bence ucuzlasın artık

O bir kampanya. Normalde fiyatı 1000 tl. O site haricinde başka yerde bulamazsın o fiyata. Kampanya bittiği anda en az 900 tl olur ürün. Ayrıca daha fazla düşmez git gide artar bu ürünün fiyatı. Hayaller kurmanın mantığı yok ;)

Nedir bu fiyat arkadaş ya altın kaplama sanki

• öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar bügün almaya karar verdigim g 27 seti için sabahtan beri araştırma yapıyorum aklıma yattı ama birkaç sorum var arabam yok ama kullanmayı biliyorum bu seti alırsam pc de kullancam ve acaba normal arabadaki gibi his gerçekten veriyor mu asıl almaktaki amacım euro track ta oynamak ama bi süre sonra o oyun beni sıkıyor bir ara lsf oynamıştım ama onu normal klavyede bile zor oynarken g 27 de nasıl oynucam :S aklım karıştı çıkamıyorum işin içinden ya yarın ps3 siparişi vercem yada g 27 çok kararsızım çok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnakeMannn

öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar bügün almaya karar verdigim g 27 seti için sabahtan beri araştırma yapıyorum aklıma yattı ama birkaç sorum var arabam yok ama kullanmayı biliyorum bu seti alırsam pc de kullancam ve acaba normal arabadaki gibi his gerçekten veriyor mu asıl almaktaki amacım euro track ta oynamak ama bi süre sonra o oyun beni sıkıyor bir ara lsf oynamıştım ama onu normal klavyede bile zor oynarken g 27 de nasıl oynucam :S aklım karıştı çıkamıyorum işin içinden ya yarın ps3 siparişi vercem yada g 27 çok kararsızım çok :)

G27 al pişman olmazsınız hocam

araba ile hemen hemen aynı hissi verir ve piyasada en kral direksiyon seti g27'dir...

ps3 ile oynayabileceğin çok oyun olmadıgından pc ıle kullanman tavsıye olunur

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.