Şimdi Ara

..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::.. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
48
Favori
121.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • g25 lere baktım ancak 2.el dışında bulamadım. peki en ucuz g27 yi nerede bulabilirim sıfır olarak
  • sanalmarketim.com da var.

Ayrıca sol ayak freni gerçek arabada pek olmadığı için, DFGT bana yanaşmıyor. Hayır tabi ki otomatik vitesle daha iyi tur zamanı çıkar ama ben yarış oyunu bile oynasam manuel vites oynarım.
    Kaldı ki ETS v.b de oynayabilmek için G27 ye para verdim. :)
  • g27 direksiyonda 2-3ml boşluk var... 1 hafta önce aldım daha.. logitechi aradım geri verin dediler değişim yapsınlar..

acaba sizdede böyle bir boşluk varmı?
  • Hocam biz de kulakçıklardan manuel oynuyoruz zaten zaman kasmak istediğimizde.
  • 24 saat dayanıklılığın biri yeni bitti,hadi onu da H vitesle oynayın da görelim
  • Sen benim dramımı bilmiyorsun.

Şu yeni GTR lı sezonluğu yapamadım bir türlü. Pisti ezbere biliyorum falan ama bir şekilde bir yerde yoldan çıkıyorum.

Bu akşam hayvan gibi kasacam. Yapayım artık şunu ya.
  • Hangi sezonluk o ?
    24 saat Lemans 1 ayda bitince sezonluklara bakamadım Hangi pistte,zamana karşı mı ?
  • Selamlar ,

G27 kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Yukarıda başka bir arkadaşta bahsetmiş ama cevap veren olmamış. Bende merak ediyorum , acaba sizlerde de direksiyon boşta dururken , sağa - sola çevirdiğinizde 1-2 milimetre gibi ufak bir boşluk var mı ? Lütfen kontrol eder misiniz ? Ona göre bende aldığım yere götüreceğim.
  • Evet var.3. direksiyonum bu,sıfır boşluk olan bir direksiyon hiç görmedim.
    Oyun içinden hassaslaştırıp ölü bölgeyi azaltabilirsiniz de hiç kullanışlı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: janis

Selamlar ,

G27 kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Yukarıda başka bir arkadaşta bahsetmiş ama cevap veren olmamış. Bende merak ediyorum , acaba sizlerde de direksiyon boşta dururken , sağa - sola çevirdiğinizde 1-2 milimetre gibi ufak bir boşluk var mı ? Lütfen kontrol eder misiniz ? Ona göre bende aldığım yere götüreceğim.

bu genel bir durum o zaman.. iyi o zaman mı diyelim? ne diyelim bilemedim şimdi..

hafif seste geliyor ama bilmiyorum artık.. ets de uzun yolda gidiyon hafif kıracan o boşluğu hissetmekte hiç hoş değil... yinede gidip bir kontol edecem başka direksiyonlarıda..

@sapultra

teşekkür ederim bilgi için...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Templar

quote:

Orijinalden alıntı: janis

Selamlar ,

bu genel bir durum o zaman.. iyi o zaman mı diyelim? ne diyelim bilemedim şimdi..

hafif seste geliyor ama bilmiyorum artık.. ets de uzun yolda gidiyon hafif kıracan o boşluğu hissetmekte hiç hoş değil... yinede gidip bir kontol edecem başka direksiyonlarıda..

@sapultra

teşekkür ederim bilgi için...

Valla öyle demek ki . Bende ki boşluk cok küçük , 1 milimetre var yada yok. Lakin hassasiyetle düzelecek bir boşlukta değil ayrıca. Fiziki yapısında var direksiyonun. Hani cok bellide olmuyor ama böyle dikkatli ve yavaşla sağa sola ufak hareket ettirdiğinde ancak anlıyorsun o 1 mm'lik boşluğu.

• bu ürünü laptopta sağlıklı kullanabilir miyim? özellikleri:8gb ram 2gb 128 bit ekran kartı ve 750gb harddisk
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkureci

bu ürünü laptopta sağlıklı kullanabilir miyim? özellikleri:8gb ram 2gb 128 bit ekran kartı ve 750gb harddisk

Ürünle alakalı ne sıkıntı olacak ki ? Oynadığınız oyuna bağlı değişir..EuroTruck Simulator 2'yi benim laptop doğrudüzgün çalıştıramadım mesela ama sizinki çalıştırır herhalde.
  • ets 2 gayet rahat çalışıyor o zaman sağlıklı kullanılır herhalde teşekkürler
  • Yani aletle alakası yok oyuna bakar onu demek istiyorum.
    Direksiyonu neye taksan çalışıyor.
  • Abi ring 24s versiyonunda yarin son gunu. Bu aksam bak istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Abi ring 24s versiyonunda yarin son gunu. Bu aksam bak istersen.

Ben dünya klasmanı kasmıyorum zaten ya :) Altın alsam yeter :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar bende g27 alıp aranıza katıldım saygılar :) şu an oynadığım oyunlar ets2 tdu2 shift2 başka tavsiyesi olan var mı?
  • Hayırlı olsun , bende alalı 2 gün oldu. Gerçekten verilen parayı hak ediyor. Live for Speed ile çok uyumlu G27. (PC oyunu) Şiddetle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.