ToD , televizyondan izleyemiyorum.
Herkese Merhaba ;
Üç gün önce tod süperlig ve smart tv paketi satın aldım ve ne yazık ki 1 yıl peşin ödedim. (Kredi kartı)
Telefon üzerinden tod uygulamasıyla hiçbir kısıtlama olmadan mevcut (paket dahilinde) kanalları kullanabiliyorum. Fakat televizyon üzerinden Beinsports 1-2-3… kanallarını açmak istediğim de ekranda yükleme imleci öylece kalıyor ve kanallar açılmıyor. Bu arada diğer ulusal , belgesel ve eğlence kanallarında hiçbir sorun yaşamadan izleyebiliyorum televizyon üzerinden.
Uygulamayı sildim yükledim , aktivasyon yaptım , tv cache temizledim vs.. ama nafile. Sanki o kanallar erişeme kapalı gibi ama hiç hatada vermiyor işin garibi. Normalde “bu kanala yetkiniz yok” demesi gerekir. Kaldı ki üyelik bilgilerimde Süperlig + Smart Tv aktif gözükmekte. (Aşağıda resmi var)
Müşteri hizmetleriyle konuşabilmek imkansız. 1-2 kez konuşma fırsatı yakalasamda konudan bir haberler. Daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan oldumu ? Çözüm önerisi olan var mı acaba ?
Tv modeli : LG OLED55CS
Fiber'den VDSL 'e geçmek mantıklı mı?
Hali hazırda superonline fiber kullanıyorum.(beylikdüzü). Superonline 'ın bağlantı kalitesizliği ortada. Yüksek ping , dalgalı hız vs.. Bulunduğum bölgede ise fiber hizmeti veren sadece superonline var. Acaba diyorum , turknet vdsl e geçiş yapsam pişman olurmuyum?
WoW latecy
|
Şu bebeye haddini bildirelim
|
GTA 5 DVD Bozuldu
|
Darboğaz Hk. Yardım
|
Faceit Hk.
|
Garip bir bağlantı problemi EA
|
Beylikdüzü Fiber Kesinti (silinebilir)
|
Beylikdüzü Fiber kesinti
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 199
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.997 (Bu ay: 309)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 95 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun