Bildirim
GTA 5 DVD Bozuldu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende bf4 cd sini makinadan hic cikarmazdim sonra bi baktim cd alacali bi hal almis kenarlar bozulmus ve nihayetin de artik calismiyor :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok mu yani bunun bir çözümü ? Cd almak çok saçmalık o zaman, nihayetinde her cd bir gün mutlaka bozulacaktır. Aslında ps4 dvd'lerindede serial code gibi birşey olması gerek. Ama yok malesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef kurtarmanın bir yolu yok. Bu yüzden PS3-PS4 oyunlarını, DVD veya Bluray filmleri güneşten ve nemden koruyun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: janis
Yok mu yani bunun bir çözümü ? Cd almak çok saçmalık o zaman, nihayetinde her cd bir gün mutlaka bozulacaktır. Aslında ps4 dvd'lerindede serial code gibi birşey olması gerek. Ama yok malesef.
Neden serial kod gelmeli ?
CD bozulursa , digital download yapabilelim diye. Elimizde bir code olur oyuna sahip olduğumuzu gösteren. O code'u girerek oyunu indirebilelim diye. -
O zaman iki oyunun olmuş olur kodu başkasına satabilir/hediye edebilirsin. Diğer mantıkla elindeki disk ve kod tek makinada çalışmak zorunda o zaman da plus ın alınması saçmalık olur (plus satamazlar) 2. El disk dolaşımı durur. Her türlü facia.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 11 Eylül 2017; 22:23:29 >
Almayın kutulu oyun, ben uzun süredir digital alıyorum hep inanın her açıdan daha iyi.digitalde çizildi bozuldu düştü içinde kaldı hiçbi derdi yok aç cihazı oyna. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X