Bildirim
..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::.. (93. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benide ekle hocam.
ETS2'de ledleri FanaLeds ile çalıştırabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: doblocuk
Benide ekle hocam.
Gerçekten güzel oluyor, ETS2 zaten en çok keyif aldığım oyunlardan olmuştu Momo'dan G27'ye geçince.
quote:
Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907
quote:
Orijinalden alıntı: doblocuk
Benide ekle hocam.
Gerçekten güzel oluyor, ETS2 zaten en çok keyif aldığım oyunlardan olmuştu Momo'dan G27'ye geçince.
G27 ile Ets 2 oldukça keyifli. Özellikle ekran biraz büyük olunca (42 inç ) çok daha keyifli oluyor.
Tek eksiği sinyal, retarder kolları ve kontak anahtarı.
Direksiyon ve vites kutusunun arasına gamepad'imi koyuyorum, retarder için analog tuşunu atadım o şekilde kullanıyorum -
Arkadaşlar selam.
Ürün Windows 10 ile çalışıyor mu?
EDIT : Neyse aldık artık. Görecez çalışıyor mu çalışmıyor mu. 1000 TL ye aldım 0 olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iARDAs -- 10 Ağustos 2015; 19:58:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: isbara alp
Direksiyon ve vites kutusunun arasına gamepad'imi koyuyorum, retarder için analog tuşunu atadım o şekilde kullanıyorum
Gamepad'ın analog tuşuna atamak retarderi oldukça mantıklı
Vitesi direksiyonun olduğu masadan aşağı, koltuk hizasında konumlandırınca daha konforlu oluyor.
Beyler en uygun nereden alabilirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben bundan vazgeçtim DFGT alacağım başlangıç olarak. Sonra kısmet olunca G27 mi G29 mu bakacağız artık -
Bu oyunun adı nedir?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nightsoldier
Bu oyunun adı nedir?
Dirt 3... Fakat 900 derece direksiyon ayarı ile oynanmıyo. 300e çekmek lazım.
Sanalmarketim'den aldığım G27 bugün elime ulaştı. Şuan kurulumu deniyorum ama masaya sabitleme ayaklarından birinin kolu dönmüyor. Hemen yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler. -
vatan bilgisayardan g27 aldım elime ulaştı bilgisayara bağladım kurdum kendi kendine bi sağa bi sola dönüp ortaladı o ana kadar sıkıntı yoktu sonra oyuna girmediğim için olabilir çok sertleşmişti direksiyon ama zorlayınca dönüyordu (bu durumu kullananlar bilirler sanırım o yüzden soruyorum) döndürüp bıraktıktan sonra kendi kendine geri ortaya dönüyordu ama şunu farkettim ki her 900 derece çevirip bırakmam da ortanın biraz daha sağına dönüyordu ve hafif sağa kaymış yeni konumunu orta olarak görüyordu. demek istediğim oyunda direksiyonu ortalayınca g27 biraz sağa yatık kalıyordu. neyse sola çevirip bırakıyorum biraz sağa kaymış olarak dönüyor sağa çeviriyorum yine biraz sağa kaymış olarak dönüyordu. forcefeedback devreye sokmazsak bu sorun yok ama kendisi ortaladığı zaman ortanın biraz daha sağına ortalıyor her çevirmemde daha sağa ortalıyordu ben de değişime yolladım yarın yenisi elime ulaşacak acaba bu sorun benden kaynaklı olabilir mi sizin başınıza böyle bişey geldi mi ? direksiyonu takınca sertleşiyor oyuna girmeden sert haliyle çevirmek zarar vermiş olabilir mi? şimdiden teşekkürler cevaplayan herkese
-
quote:
Orijinalden alıntı: vyc
herkese keyifli oyunlar arkadaşlar
bende yaklaşık 1 senedir g27 oyuncusuyum ve askerden yeni geldim işbaşı yapana kadar g27 ye güzel bir kokpit yapmayı düşünüyorum. solidworks çizimlerini sizinle paylaşmak istedim. projeye başlayıncada resim veya video ile proje aşamalarını kaydetmeyi düşünüyorum.
lütfen düşünclerinizi paylaşın şurası şöyle daha iyi olur böyle olsa daha güzel olur diye.
ilk yapacağım koltuk biraz altta olmuş, direksiyon tam ekrannın önünde onda sıkıntı yok.
Dostum fikrini çalmış gibi olacak ama üzerinde biraz oynama yaparak hayata geçirdik, gerçi bu tasarımı araştırma yaparken YouTube'de görmüştüm yanılmıyorsam siyah renkteydi. Neyse, tasarımın hayat bulmuş hali yaklaşık 300Lira'ya mal oldu her şey dahil. (Her şeyden kastım TV + G27 hariç tabi ) Görselini de ekleyeyim aşağıya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstbrnc -- 19 Ağustos 2015; 22:03:18 >
-
Dolar dusunce fiyati kaca kadar iner sizce almayi dusunuyorum
Alınık ikinci el G27
Edit
Alındı Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ForeverY- -- 3 Eylül 2015; 7:05:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elimde eski bir bilgisayar kasası var, çalışır vaziyette + Araç içi kamera + Geri görüş kamerası. Kasa hariç diğerleri hiç kullanılmadı, kutusunda duruyor. Üzerine nakit olarak da cuzi bir ücret verebilirim. Bu şekilde takas düşünen varmı? -
hocam ellerine sağlık valla ben işten güçten bi türlü hayata geçiremedim sen yapmışsın ama helal olsun . iyi eğlenceler sana
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X