Şimdi Ara

Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.012
Cevap
77
Favori
167.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: venom800

O halde the crew 2 yi deneyim edin derim :) hatta denk getirirsek haritayı bir uçtan diğer uca gitmek çok eğlenceli olabiliyor :)

Alıntıları Göster

Bu oyun da indirim de diye duymuştum.. bunu da kaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba g29 direksiyonum masaya sabitleyen ayaklarından sağ taraftaki sıkıştı. Ne sağa döndürebiliyorum ne sola çok kuvvet uygulamama rağmen bile kıpırdamıyor yardımcı olabilecek var mı?

• arkadaşlar merhaba logitech g923 almak istiyorum ancak bende hem xbox hem ps5 var pc ve ps5 sürümünü almak istiyorum ancak xbox da forza var çelişkide kaldım . Bu direksiyon seti için dönüştürücü bir aparat varmı acaba hem xbox series x de çalışsın hem ps5 de çalışsın gibi

• G29 amazon da 2600 civarına düşmüş, şimdiye kadar gördüğüm en düşük fiyat, ne dersiniz arkadaşlar gr sport vs için alınır mı, yoksa g923 mü bakmak gerek, arada da neredeyse bu fiyata göre 1500 lira fark var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de Logitech G29 sahibiyim. Yalnız şöyle bir sıkıntım var, bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Direksiyon ayarlarını GHUB üzerinden nasıl yapılandırabilirim. ETS oyunun da gaz, fren, debriyaj ayarlarını yapabiliyorum ama direksiyon ayarını bir türlü yapamadım. Direksiyonu çevirdiğim de hiç bir şekilde etkileşime girmiyor. Nerede hata yapıyorum, bana ayarlarını tam olarak atıp gönderebilir misiniz özelden.. Şimdiden teşekkürler. Mutlu haftasonları..

• quote:

Orijinalden alıntı: coskunsever

Merhaba g29 direksiyonum masaya sabitleyen ayaklarından sağ taraftaki sıkıştı. Ne sağa döndürebiliyorum ne sola çok kuvvet uygulamama rağmen bile kıpırdamıyor yardımcı olabilecek var mı?

Öncelikle merhaba, aynı şey benim de başıma geldi. Ancak benm cihaz, stand a monte edilmiş durumda. Yarın öbür gün direksiyon kutusunun altını felan tozunu almak vs gerekecek. Çözümü bula bildiniz mi hocam?

• XaViEsTa kullanıcısına yanıt

Hocam yabancı forumlarda araştırma yaptım kaba kuvvet uygulamaktan başka bir çözüm yolu bulamadım. Herkes eldiven takıp tüm gücümle çevirmemi söyledi. Ben de öyle yaptım ve şuan herhangi bir sorun olmadı kullanıyorum lakin yeniden sıkıştı tabi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: coskunsever

Hocam yabancı forumlarda araştırma yaptım kaba kuvvet uygulamaktan başka bir çözüm yolu bulamadım. Herkes eldiven takıp tüm gücümle çevirmemi söyledi. Ben de öyle yaptım ve şuan herhangi bir sorun olmadı kullanıyorum lakin yeniden sıkıştı tabi :)

Eldiven taktiği iyimiş :) lateks eldiven den bahsediyoruz değil mi? Mesela çıplak el kuru olsa da direksiyon un malzemesinden dolayı el kayıyor..

• bactry kullanıcısına yanıt

Hocam bende aynı dertteyim iki konsolada sahibim ikisinde de oynamak istiyoru fakat böyle bi aparat var mı emin değilim bi yanda forza diğer yanda Gran turismo var kararsız kaldım :D

• efe810 kullanıcısına yanıt

https://shop.cronusmax.com/drivehub.html

böyle birşey varmış hocam

• bactry kullanıcısına yanıt

hocam tr de bulabilir miyiz acaba fiyatı da yüksek :D pc olsa forzayı ordan oynardım da pc de yok maalesef

• efe810 kullanıcısına yanıt
    Fiyat yüksek hocam ikinci el kovalamak lazım

• Arkadaşlar g29 aldım yeni. Allah rızası için biri kuruluma yardım edebilir mi? Şu cihazı nasıl düzgünce kurabilirim? Oyunda ffbyi nasıl düzgünce ayarlayabilirim?

• https://www.gtplanet.net/thrustmaster-t248-leaks-20210826/

• Herkese selam. G29 kullanıcısıyım. ETS2'de direksiyon merkezde iken 20-30 derecelik kısım sert olmuyor, 30 derece sonra sertlik başlıyor. Ortalayınca sert değil gevşek yani. Herkeste bu böyle mi ?

• vedkum kullanıcısına yanıt
    Ben kendi programı üzerinden ayarlamaları yaptım. ETS 2 oyununun içinden de küçük çaplı ayarlamalar yaptım şu anda direksiyonun sertliği ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creA` -- 2 Eylül 2021; 11:28:30 >
  • creA` kullanıcısına yanıt

Ben de iki taraflı ayarlama yapıyorum, sertlik ayarı istediğim gibi oluyor ancak tam ortalıyken sağa ve sola 30 derecelik kısım sert olmuyor. Mesela virajı dönüp kendini toplarken tam ortalamıyor 30 dereceye gelince kalıyor, kendim düzeltiyorum.

• Piyasada satılan tüm g29 serisi direksiyon setleri ps5 ile uyumlumudur? Bazılarında uyumlu diyor bazıları ise Ps3 Ps4 uyumlu demiş.

• Ben de aldım bakalım g29+shifter ve stand.

Önceliğim gran turismo olacak dirt rally de deneyebilirim.

Başka oyun önerileriniz varsa açığım direksiyonla zevkli dediğiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Ben de aldım bakalım g29+shifter ve stand.

Önceliğim gran turismo olacak dirt rally de deneyebilirim.

Başka oyun önerileriniz varsa açığım direksiyonla zevkli dediğiniz.

Hayırlı olsun dostum :) bu arada eski yüzleri görmek ne güzel doğrusu . 15 senelik üyelerin hala aktif olduğunu görmek sevindirici :)

Kişisel yorumum şudur ki gran turismo kadar direksiyonu daha iyi kullanan bir oyun daha oynamadım doğrusu ... Yaş 37 oldu ve ilk direksiyonumu aldığım zaman sene 1999 idi:) Microsoft sidewinder ile başlayan direksiyon ile yarış oyunlarını deneyim etme maceramda bende bir çok hobidaşım gibi farklı marka ve modelleri kullandım , bir çok yarış oyununu deneyim ettim ama gran turismo gibi harika direksiyon tepkileri veren başka bir oyun cidden görmedim . Kendi kişisel tecrübeme dayanarak söylüyorum o nedenle farklı yorumlar vs olabilir bir şey diyemem .

Bence gran turismo sport ile zaten harika bir sürüş keyfi alacaksın dostum ama yine de güncel araba yarışlarını deneyim etmende fayda var. Belki GT kadar hoşuna gidecek başka bir yarış oyununa da rastlarsın kim bilir .

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.