Teşekkürler😊 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu (101. sayfa)
-
-
Stand konusunda önceki sayfalarda konuşulmuş ama yine size danışmak istedim güncel olarak kullanıp hangisinden memnun kaldınız diye.Şuan 2 stand arasında kaldım bende g29 var vitesli olarak
www.gamestandpro.comGamestandpro G110 Katlanabilir Direksiyon Standıhttps://www.gamestandpro.com/gamestandpro-g110-katlanabilir-direksiyon-standi-g110www.gamestandpro.comGamestandpro Driving Force Direksiyon Standıhttps://www.gamestandpro.com/gamestandpro-driving-force-direksiyon-standi-pys56333başka önerileriniz olursa atarsanız sevinirim.
-
İnsan kabloları örgülü yapılı yapar, yerde sonuçda üzerine ağırlık gelmesi olası bi kopsa ne olacak
-
Shifter'la beraber şu an g29 en uygun nerede bulunabilir? Kampanya vs var mıdır?
-
Merhaba, logitech direksiyonlar ben genelde f1 oynuyorum. 10 yasinda cocuklarin da oynayabilecegi gb yok yuksek olmayan ama keyif alabilecekleri oyun tavsiye eder misiniz? Teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Logitech G29larda çok bariz Gecikme sorunu var istediginiz ayarı yapın 0.5sne düşürebiliyorsunuz gecikmeyi en iyi ihtimalle oda.
Ve çogu oyunda iğrenç takır tukur vurma sesleri yapıyor özellikle çamurlu arazilerde. Çok rahatsız edici. Dişlilerin birbirine geçmeside cok rahatsız edici
Ve direksiyonu tam merkezse aldıgımda boşluk var saga sola oynatsam bile aracın lastikleri dönmüyor araştırdım Dead spot diyorlarmış
Gittim THrustmaster t300rs gt aldım ve şuan sıfır gecikme sıfır. direksiyonu milim kımıldatmam ile aracın lastiginin oynaması arasında gecikme hiç yok Klavyeden yada controllerden oynuyormuş gibi
O çamurlu engebeli arazilerde takır tukur seslerde yapmıyor gayet arazi hissini iyi veriyor.
Kısaca g29 kesinlikle fiyatını haketmiyor 10bin tlye almıştım ama bildigin max eder 2-3bin tllik arcade bir cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 3 Mayıs 2024; 16:29:13 > -
Merhabalar. Ben de benzer bir soru sormak istiyorum. G29 İle 9-10 yaş arası çocukların PS4'te oynayabileceği bir oyun tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
-
Nfs Heat bence oynayabilecekleri en iyi oyun. Şehirde serbest gezebiliyorlar. Yarış yapıyorlar. 20 gb civarinda, xbox icin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
G29 u pcde kullanıyorum, şöyle bir sorunum var.
Oyunlar tuşları r2-üçgen-kare şeklinde değilde, 1-2-3 şeklinde gösteriyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
Direksiyonun üstünde bulunan ayar "pc" modunda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, G29 Macbook pro M1'le uyumlu mu acaba? alıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
-
Gamestand pro firmasından g29 için f300 stand aldım ancak kuramıyorum çok karışık geldi bana beceremedim. Acaba direksiyonu sehpaya sabitlesek kullanabilir miyiz ? Pedalları da direk yere zemine koysak kullanılabilir mi acaba stand ve masa olmadan.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X