Şimdi Ara

Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.012
Cevap
77
Favori
167.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle zahmet edip yazdığınız için emekleriniz için çok teşekkür ederim. Akşam eve gidince deneyeceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cpt. Foley kullanıcısına yanıt

Hocam bana nedense bu tarz standlar güven vermiyor.Sallanıcak gibi duruyorlar.Normalde masa da bağlı bende ki set yarış oyununa girdiğimde sallantıdan oynayamıyorum.Ets 2 için kullanılabilir bu stand ama yarış oyunlarında çok zannetmiyorum.

Yer sorununuz varsa çok fazla seçeneğiniz yok maalesef.

Bu modelde oyuncu koltuklarına bağlantı olmuyor fakat şu şekilde sabitleyebilirsiniz koltuğunuzu.

https://www.hepsiburada.com/5-adet-ec03mkt50f-pimli-frenli-mobilya-tekerlegi-koltuk-tekeri-cap-50-5li-set-genis-sessiz-tip-pm-HB000008BNBQ

Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu
    Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konuwww.gamestandpro.com
    Gamestandpro Direksiyon Standı
    https://www.gamestandpro.com/gamestandpro-direksiyon-standi-gsp3428

Ben bu modeli aldım, ama direksiyonun olduğu kısım sallanıyor, sabit ve sağlam durmuyor. Ben de firma ile irtibata geçtim, onu geri verip bunu alacam. Esneme , sallanma falan olmaz bunda. Baya sağlam duruyor.

Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu
    Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konuwww.gamestandpro.com
    Gamestandpro Driving Force Direksiyon Standı
    https://www.gamestandpro.com/gamestandpro-driving-force-direksiyon-standi-pys56333

• GT_55 kullanıcısına yanıt

Hocam zaten 14 kg civarında ağırlığı varmış bence de sallanma yapmaz.Arada çok fiyat farkı da yok.Fakat tek dert yer meselesi.

• MARCO kullanıcısına yanıt

Hocam, koltuğum halının üzerinde olduğu için kaymıyor. O sebeple sadece direksiyon ve pedalı koyabileceğim bir stant daha iş görür gibi. Bu arada şu ürünün yorumlarına baktım ve sallanmadığını söylüyorlar: Gamestandpro V3 Pro Model Direksiyon Standı Fiyatı (hepsiburada.com)

Bu markanın Gamestandpro Direksiyon Standı | Gamestandpro.com bu ürününden kesinlikle çok daha sağlam olduğunu söylüyorlar. Yukarıdaki Hepsiburada linkinde fotoğraf paylaşan müşteriler olmuş. Sağlam duruyor açıkçası.

Ayrıca @kuzeyogi hocam, seni de etiketlemiş olayım. V3 Pro olan modelde sarsıntı olmadığını söylüyorlar. Ölçülere baktım da odama uygun duruyor.

Şu stantla Gamestandpro Oyuncu Standı | Gamestandpro.com aralarında çok fiyat farkı olmadığı için bu da mantıklı ama ölçülerine ulaşabilmem lazım. En, boy ve yükseklik bilgisini göremedim. Görebilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 24 Nisan 2023; 17:30:14 >

Gamestandpro nun şirket numarasından whatsapp üzerinden fatih bey ile iletişime geçin ölçüler için bende göremedim sitede.

05323841156

• GT_55 kullanıcısına yanıt

Hocam ikinci ürün hakkında yorumunuz olumlu ise paylaşabilir misiniz? Bende almayı düşünüyorum böyle bir stand, güvenemiyorum açıkçası ezbere almaya.Küçük bir oda da, küçük bir sehpaya kurabildim geçici olarak :) Oraya bunu sığdırmam lazım :)

• Return Zuha kullanıcısına yanıt

Alınca bilgi veririm hocam.

• mind of a madman M kullanıcısına yanıt

Gelişme olursa bilgilendirirsin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazar11 kullanıcısına yanıt

Merhaba, dişli ve kayış farkı için tercihini şekillendirmek sana kalmış ama malzeme kalitesi açısından şüphen olmasın. Bu direksiyonun derisinin kalkması imkansız. En azından G29'un malzeme kalitesi ve arızalanma gibi konularda olumsuz bir şöhretini duymadım. Aksine Thrustmaster muadilleri malzeme kalitesi olarak bir tık daha geride olurken, buna karşılık kayış avantajı oluyor. Fiyatlara bakıldığında da bu farka değer mi diye sorarsan, şahsen gerek yok.

• arkadaşlar feedbacki komple kapatıp sadece ghub'daki merkezleme ile oynayan var mı? ffb ayarlarıyla oynamaktan oyun oynayamıyorum, hiç stabil degil. açsam tangie tungur ediyor, çok sert kissam merkezleme yapmıyor hiç sevmedim feedbacklerini. sim oyunlarinda önemli mi force feedback

FFB çok önemli. Sim yarışları arcade olmadığı için yolu ve diğer faktörleri hissetmen lazım. Yoksa pata küte kaza yaparsın. YouTube'da her oyun için ayarlar var, onlara bakabilirsin. GHUB'taki merkezlemeyi ben oyununa göre değişmekle birlikte 15-20 arasında kullanıyorum. Gerisini ise oyun içinden hallediyorum.

FFB demek teker ile direksiyon simidini biribirine bağlayan parça gibi düşünebiliriz.Gerçek arabada bu ikisinin bağlantısını koparırsan ne olur? :) Ffb de işte bu bağlantıyı simule eder.

Detaylı anlatım için teşekkür ederim. Sinirlendiğim için direksiyonu söktüm. Gaza gelip kurduğumda ilk olarak dediklerinizi yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzeyogi -- 25 Nisan 2023; 12:38:11 >

• Ben 250 liraya profil yaptırdım duvara kaynattirdim, 100 liraya suntayi profile vidalattim. Force feedbacki en sonda son güçle drift atarken bile en ufak bir sarsıntı olmuyor. Masada oynarken sarsintidan gram zevk almıyorum, şu an oyun zevkim 10 kat arttı diyebilirim. Gerçekten sarsıntısız oynamak büyük fark yaratıyor ve çok ucuza mal ettim standlarin 1.500-2000 arasında olduğunu varsayarsak 350 TL ye sıfır sarsıntı üstüne çıkıp tepiniyorum gene tik yok. Demirci 2 ton yük bile taşır dedi.

• Kardeşim üşenmeden yazdığın için teşekkür ederim. Denedim oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

baya mantıklı olmuş hocam.Elinize sağlık.Değerlendirebilirim bu öneriyi de :)

yay merkezlemeyi tamamen kapatman gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.