< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu (99. sayfa)
-
-
Hocam bana nedense bu tarz standlar güven vermiyor.Sallanıcak gibi duruyorlar.Normalde masa da bağlı bende ki set yarış oyununa girdiğimde sallantıdan oynayamıyorum.Ets 2 için kullanılabilir bu stand ama yarış oyunlarında çok zannetmiyorum.
-
Yer sorununuz varsa çok fazla seçeneğiniz yok maalesef.
Bu modelde oyuncu koltuklarına bağlantı olmuyor fakat şu şekilde sabitleyebilirsiniz koltuğunuzu.
https://www.hepsiburada.com/5-adet-ec03mkt50f-pimli-frenli-mobilya-tekerlegi-koltuk-tekeri-cap-50-5li-set-genis-sessiz-tip-pm-HB000008BNBQ
-
www.gamestandpro.comGamestandpro Direksiyon Standıhttps://www.gamestandpro.com/gamestandpro-direksiyon-standi-gsp3428
Ben bu modeli aldım, ama direksiyonun olduğu kısım sallanıyor, sabit ve sağlam durmuyor. Ben de firma ile irtibata geçtim, onu geri verip bunu alacam. Esneme , sallanma falan olmaz bunda. Baya sağlam duruyor.
www.gamestandpro.comGamestandpro Driving Force Direksiyon Standıhttps://www.gamestandpro.com/gamestandpro-driving-force-direksiyon-standi-pys56333
-
Hocam zaten 14 kg civarında ağırlığı varmış bence de sallanma yapmaz.Arada çok fiyat farkı da yok.Fakat tek dert yer meselesi.
-
Hocam, koltuğum halının üzerinde olduğu için kaymıyor. O sebeple sadece direksiyon ve pedalı koyabileceğim bir stant daha iş görür gibi. Bu arada şu ürünün yorumlarına baktım ve sallanmadığını söylüyorlar: Gamestandpro V3 Pro Model Direksiyon Standı Fiyatı (hepsiburada.com)
Bu markanın Gamestandpro Direksiyon Standı | Gamestandpro.com bu ürününden kesinlikle çok daha sağlam olduğunu söylüyorlar. Yukarıdaki Hepsiburada linkinde fotoğraf paylaşan müşteriler olmuş. Sağlam duruyor açıkçası.
Ayrıca @kuzeyogi hocam, seni de etiketlemiş olayım. V3 Pro olan modelde sarsıntı olmadığını söylüyorlar. Ölçülere baktım da odama uygun duruyor.
Şu stantla Gamestandpro Oyuncu Standı | Gamestandpro.com aralarında çok fiyat farkı olmadığı için bu da mantıklı ama ölçülerine ulaşabilmem lazım. En, boy ve yükseklik bilgisini göremedim. Görebilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 24 Nisan 2023; 17:30:14 >
-
Gamestandpro nun şirket numarasından whatsapp üzerinden fatih bey ile iletişime geçin ölçüler için bende göremedim sitede.
05323841156
-
Hocam ikinci ürün hakkında yorumunuz olumlu ise paylaşabilir misiniz? Bende almayı düşünüyorum böyle bir stand, güvenemiyorum açıkçası ezbere almaya.Küçük bir oda da, küçük bir sehpaya kurabildim geçici olarak :) Oraya bunu sığdırmam lazım :)
-
Alınca bilgi veririm hocam.
-
Gelişme olursa bilgilendirirsin hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, dişli ve kayış farkı için tercihini şekillendirmek sana kalmış ama malzeme kalitesi açısından şüphen olmasın. Bu direksiyonun derisinin kalkması imkansız. En azından G29'un malzeme kalitesi ve arızalanma gibi konularda olumsuz bir şöhretini duymadım. Aksine Thrustmaster muadilleri malzeme kalitesi olarak bir tık daha geride olurken, buna karşılık kayış avantajı oluyor. Fiyatlara bakıldığında da bu farka değer mi diye sorarsan, şahsen gerek yok.
arkadaşlar feedbacki komple kapatıp sadece ghub'daki merkezleme ile oynayan var mı? ffb ayarlarıyla oynamaktan oyun oynayamıyorum, hiç stabil degil. açsam tangie tungur ediyor, çok sert kissam merkezleme yapmıyor hiç sevmedim feedbacklerini. sim oyunlarinda önemli mi force feedback
FFB çok önemli. Sim yarışları arcade olmadığı için yolu ve diğer faktörleri hissetmen lazım. Yoksa pata küte kaza yaparsın. YouTube'da her oyun için ayarlar var, onlara bakabilirsin. GHUB'taki merkezlemeyi ben oyununa göre değişmekle birlikte 15-20 arasında kullanıyorum. Gerisini ise oyun içinden hallediyorum.
-
FFB demek teker ile direksiyon simidini biribirine bağlayan parça gibi düşünebiliriz.Gerçek arabada bu ikisinin bağlantısını koparırsan ne olur? :) Ffb de işte bu bağlantıyı simule eder.
-
Detaylı anlatım için teşekkür ederim. Sinirlendiğim için direksiyonu söktüm. Gaza gelip kurduğumda ilk olarak dediklerinizi yapacağım.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzeyogi -- 25 Nisan 2023; 12:38:11 >
-
-
Kardeşim üşenmeden yazdığın için teşekkür ederim. Denedim oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
baya mantıklı olmuş hocam.Elinize sağlık.Değerlendirebilirim bu öneriyi de :)
-
yay merkezlemeyi tamamen kapatman gerekiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X