|
Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu (100. sayfa)
-
-
Merhaba; gaz ekseni modunu değiştirerek bu sorunu çözebilirsiniz.
Bende t150 var onda gaz ekseni TERS olarak yaptığımda düzgün şekilde çalışmaktadır.
-
Hepsini denedim hocam hiç bir değişiklik olmuyor
-
İkinci el G29 almayı düşünüyorum bir arkadaşımdan. Sizce alırken neye dikkat etmeliyim.
-
Deformasyon durumuna bakın fiziksel olarak, bide mümkünse pc ile deneme yapın tuşları pedalları. Bu ürünler için test programları hazır olarak bulunmakta. -
Her geçen günde fiyatı artıyor. Et2 için almak istiyorum
-
Merhabalar, geçen hafta bir g920 aldım, şöyle bir durum gözlemledim. Ghub da çalışma aralığını 360 yapıyorum. Direksiyonu döndürmeye başladığımda 180 dereceden sonra az zorlamaya başlıyor ama direksiyonu 900 dereceymiş gibi sonuna kadar döndürebiliyorum. Eski dfgt de ayarladığım açıya gelince motorlar direksiyonu kitliyordu ve çevirmek aşırı zor hatta imkansız gibi oluyordu. Bir şeyi yanlış mı yapıyorum? -
Geçen ay g29 aldım sadece PS5'te VR2 gazıyla. Yakında da shifteri alıcam. Ben cihazı hiç güncellemedim, güncelleme yapılması gerekiyor mu ?
-
Bende geçen G29 aldım, tepesinde PS3 -PS4 switch butonu var.PC de kullanacağım, hangi tarafta kalmalı. Geldiğinde PS3 modundaydı -
G29 u xbox series s de kullanma imkanımız var mı ? -
G29 aldım oğlum için ps5 te kullanıuorım. Gt7 ve dirt 5 te force feedbaxk çok iyi çalılıyor fakat titreşim kesinlikle aktikçf olmuyor. Arabayı çarpınca tireme olmuyor fakar direksiyon arabanın fiziğine göre dönme ve güç tepkilermi veriyor. Bu konuda tecrübesi olanlar yazabilirmi. Yoksa bunu satıp thrustmaster t300 alıcam
-
Usta naptın sorunu cözebildin mi bende almayı düşünüyorum tavsiye edermisin -
G29 direksiyon ile nfs hot pursuit remastered otnayamıyorum.Çözümü nilen varmı -
Arkadaşlar, aranızda logitech G serisi deneyiminden sonra fanatec gt pro kullanan varmı? varsa deneyimlerini aktarabilirmi?
-
Kolay gelsin hocam. Pedaldaki dişlilere toz hav girmesinden dolayı oluyor bu sorun henelde. wd40 aralak pedaldaki dişlilere aradan sıkın temizleyin birde öyle deneyin 2 tane g29 eskittim 2 sindede bu problemi yaşadım wd 40 halletti. halı üzerinde denemeyin altına sızdırııyor.
-
Yok hocam oyunu kaldırıp tekrar yükleyince düzeldi
-
Arkadaşlar g923 model var.
Xbox one ile formula 1 2022 oyununda ortadaki devir saati ışıkları sabit fulll yanıyor devire göre hareket etmiyor.
Birde direksiyon üzerindeki çevirmeli tuş neye yarıyor hangi oyunlarda aktif oluyor. -
Kolay gelsin ustalar. Ps3 için g29 aldım fakat dirt ve gta5 te çalıştıramadım. Sadece josytick tuşları çalışıyor gaz fren direksiyon tepki vermiyor. Pcde sıkıntısız kullanabiliyorum. Acaba bu oyunlarla uyumlu değil mi ne gibi ayar yapmalıyım
-
en.m.wikipedia.orgList of Logitech Racing Wheels compatible games - Wikipediahttps://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Logitech_Racing_Wheels_compatible_games
Bu liste yardımcı olacaktır. Bazı dirt oyunları için destek olmadığı yazıyor . Sizin oynadığınız hangisi bilemiyorum ama listeyi inceleyin derim.
-
Oyun desteği ile ilgili bir durum muhakkak. Destek konusunda Logitech in sitesinde o direksiyon seti ve o setin desteklediği oyun listesi olur , inceleyin muhakkak.
Bahsettiğiniz döner yapılı tuş ise yine çoğu oyunda aktif kullanılır . Örneğin forza motorsport oynarken tcs, abs gibi yol yardım fonksiyonlarının değerini arttırıp azaltmak gibi durumlarda kullanılır . Oyun izin veriyorsa sizde kendinize göre oraya fonksiyon atayabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X