Aslında hazır profil kullanmak veya kullanmamak tamamen kullanıcıya kalmış bir durum . Ben bazı oyunlarda daha detaylı ff ayarları yapıyorum mesela ve bunu da kaydediyorum haliyle. Her oyuna girişim de assetto Corsa da şuna ayarlamıştım, yok tdu da şu ayarları yapmıştım diye düşünüp ayar yapıp zaman kaybetmiyorum yani . O nedenle ben şahsen kendi profillerinizi oyuna göre özelleştirmenizi öneririm şahsen . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu (97. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar bende bugun media marktten g29 aldım genel olarak problemsiz herseyi sağlam rahatsız edici birşey yok ama şu şekilde yapinca tıkırdama sesi geliyor sallandığindanda olabilir tabiki yinede sorayım dedim aklımda kalmasın yardımcı olursanız sevinirim sizce bu sorun mu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Disli sistem oldugundan normal bence.
oyun ici force feedback ayarlarini yapin
su ayarlarin aynisini yapin direksiyon yumuşar
brian koponenForza Horizon 5 - Best Logitech G29 / G920 Wheel Settingshttps://www.briankoponen.com/forza-horizon-5-logitech-g29-g920-settings/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun icinde bi ses yok hocam rahatsız edici bu kapaliykende var bu sekilde cikiyor ses cozdüm ama galiba sallantı sesi bosluktan kaynaklı ya masayı sallayincada cikıyor tesekkur ederim
Pcde evet bu ayarlarla cozuyoruz ama birsey daha sorayım ps5 de daha sert direksiyon ps5 de bir cozumunuz var mi acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmetunsl93 -- 14 Aralık 2022; 15:41:26 >
Ayarlari mutlaka yapin
Bu ayarlarin ps5 icinde bir cozumu var mı acaba pcde evet bu ayarlari deniycem ps5 de ne yapabilirim bir bilginiz varmı pcden daha sert ps5
Ps5 ayarlarini bilmiyorum malesef
Valla cok soru sordum galiba tecrubelisiniz bu konuda kullaniyorsunuz bir soru daha sorayim baska sitelerde sorun olmadiğini uzun kullandiktan sonra gectiğini ögrendim de birinci agızdan sorayim size
Hic cihaz calismazken yani fişe takili degilken 900 derece döndürdugumuzde kulagimizi yakınlastirinca sanki cok hafif bazen clink sesi geliyor gibi dişli sistem olduğu icinmi buda
tam tur döndürdükten sonra mı oluyor eğer öyleyse normal
video çekip gönderin bakalım
-
Hocam tesekkur ederim ya valla biraz kuruntulu biriyim galiba oda sessizken cihaz calismazken dibine girince gelen ses ceviriken x y kare tuslarinin sesi onlar sarsilinca cikan
Merhaba arkadaşlar önceden de oluyordu ama bu kadar dikkatimi çekmıyordu, g29'da orta seviye ffb ayarında oyun farketmeksizin direksiyonu çevirirken çok sık olmasa da belirgin seviyede çıt çıt sesleri geliyor hafiften. Ets ac fh5 falan hepsinde oluyor. İşin ilginç tarafı paddle shiftleri basılı tutup direksiyonu çevirdiğimde o ses gelmiyor. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Ffb ayarı sıfırken ya da pc kapalıyken çevirdiğimde ses olmuyor bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jynxmonroe -- 23 Aralık 2022; 11:42:21 >
merhaba.. series x de snowrunner oynamak için g920 aldım.. direksiyonu sağa sola çevirdiğimizde kendi kendine geri toplamıyor.. dirt rally 2.0 de istediğim gibi tepki alıyorum fakat snow runner'da bu özellik çalışmıyor.. oyunun direksiyona uyumluluğu kaynaklı mıdır bu durum?
-
oyunun desteği olmayabilir
-
sanırım öyleymiş.. destekli oyunlarda (grid, dirt rally 2.0 vs) tepki çok güzel fakat snowrunner'da mevcut durumda devam edicez artık.. teşekkürler..
-
g25, ps5 ile uyumlumu? Uyumsuzsa nasıl uyumlu hale getirilir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurf1971 -- 27 Ocak 2023; 10:24:19 > -
Beni sesten ziyade gecikme daha çok rahatsız ederdi, direksiyon hareketinizle ekran arasındaki gecikme bariz video da hissediliyor.
Bu arada ben de bir direksiyon seti alayım diyorum PS5 ve PC kullanımlı, çok mükemmel olmasına gerek yok ama ffb falan olan, gear takılabilecek bir şeyler olsun diyorum. G29 mudur en mantıklısı?
-
Gecikme ayarlar yuzunden dir logitech uygulamasini kurmadigim icin falan suan bi gecikme yok seste baktigim her alette var suanlik bir problem yok ps5 ve pc icin kullaniyorum suan en mantikli bu duruyor bunu almanizi tavsiye ederim
Merhaba, Forza Horizon 5'te direksiyonu boşa bırakınca sağa-sola titreme yapıyor normal mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnNumero -- 10 Şubat 2023; 2:4:18 > -
video çekip atar mısınız
-
Merhaba,
G29 ile oynayan var mı forza horizonı? Arcade oyun olduğu için olumsuz görüş olanlarda var, olumlu görüş olanlarda var.
Deneyip, kullanan arkadaşlardan görüşlerini sunabilirse çok sevinirim.
Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X