Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech G29 + Shifter 10.000 tl Satın Al 6 Şubat 2024 18:52 1 1 Logitech G29 + Shifter 10.000 tl 1 yıl civarı garantisi var. Ürünü son derece hassas kullandım, üzerindeki jelatinler dahi duruyor. Ciddi alıcıya whatsapp'tan fotoğraf gönderirim. Hiçbir çizik, darbe, vuruk yoktur. Toplam 2-3 defa anca kullandım. Sıfırdan hiçbir farkı yoktur. Zamanında bir hevesle alıp ilerde illaki satarım değerlenir mantığı ile almıştım. 1 hafta kullanıp tekrar kutusuna koydum. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Osmaniye Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Huawei watch GT 3 46 nm siyah 3500 TL Logitech G29 + Shifter 10.000 tl i3 12100F - RX 6600 - 16 GB RAM Logitech M510 Kablosuz Mouse Sıfır Ürün