Şimdi Ara

Logitech g300 gaming mouse kutusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler arkadaşlar ben bilgisayardan felan pek anlamam oyuncu bir arkadaşıma gaming mouse almak istiyorum. Almak istediğim mouse logitech G300 ama araştırırken bir şey dikkatimi çekti aynı fare ama farklı kutularda . Resim ekledim . demek istediğim aynı fare ama farklı kutularda yani özellikleri mi farklı ?

• Suanda buradasiniz :

[Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar] » Fotoğraf Makinesi - Objektif ve Ekipman Tavsiyeleri » Fotoğraf Makinesi ve Objektif Tavsiyeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakberkan

Öncelikle iyi günler arkadaşlar ben bilgisayardan felan pek anlamam oyuncu bir arkadaşıma gaming mouse almak istiyorum. Almak istediğim mouse logitech G300 ama araştırırken bir şey dikkatimi çekti aynı fare ama farklı kutularda . Resim ekledim . demek istediğim aynı fare ama farklı kutularda yani özellikleri mi farklı ?

Nikon g300'e amerikada 5 sene garanti veriyor. Ama soldaki kutu büyük ihtimalle uzak doğu marketi için olduğundan 2 yıllık garantiye sahip olur.

Türkiye'de farkedeceğini sanmıyorum ama resmi distr. Karfo karacasuluya sorabilirsiniz nikon g300 mouse için garanti şekli nasıldır diye.

DX makinalar için özel çıkartılan bu model d7100 wireless alıcıyla sıkıntı çıkartabiliyormuş ve d5100-3100 serisinde yazılımsal lag var 40ms kadar.

Mouse ile 1/1000 ve üstü stoplarda sıkıntı yaşıyorsunuz pozlama kaçabilir, 40ms latency az değil. Ben Nikon Mx-518 öneririm eski model.

Bunların haricinde bence Nikon SLR'a mouse gereksiz,

Çok güzel G serisi keyboardları var Nikon için mouse yerine keyboard alın. Löwepro çantaları var keyboard cepli onu da kullanabilirsiniz.

Umarım açıklayıcı olmuştur, iyi alışverişler

• Üşenmedim hepsini okudum be :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Üşenmedim hepsini okudum be :)

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.