Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech G332-Kutu-Fatura-Garanti Satın Al 5 Ocak 2023 18:24 1 1 Logitech G332-Kutu-Fatura-Garanti FİYAT : 450 TLKablolu Oyuncu Kulaklığı - 2022 Mart ayında Mediamarkt dan alındı - XBOX için almıştım ama PC geçtiğim için kullanmadım hiç. Aldığım gibi duruyor. Hiç bir hatası çiziği yoktur. Kutudan çıktığı haliyle, satıyorum. Kutusunda sakladım baya ama kablosuz kulaklık rahatlığına alıştığım için kullancağımı düşünmüyorum. İstanbul içi elden teslim alınabilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Star Wars Jedi Survivor(PS5 Sec) Logitech G332-Kutu-Fatura-Garanti Ekran kartsız sistem 3K Playstation 4 PRO 1TB + 2 Kol + Kulaklık + Oyunlar(4800)