Şimdi Ara

Logitech G35 Kulak Süngeri sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , Logitech G35 kullanıcısıyım 2 senedir sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Fakat kulak süngerleri soyulma yapıyor kötü görünüm ve kulakta izler bırakıyor. Sizden bu kulak süngerlerini nereden temin edebilirim bilginiz varmı yada neler yapmam gerekiyor en sonunda üzerinde kumaş falat kendim dikip bişeyler yapıcam yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ederim şimdiden.

• 16.12.2010 tarihinde almıştım G35.
    2.5 seneyi geçmiş.
    1 hafta kadar önce bende de aynı sorun oldu. kulaklıklardan birinde soyulma var. git gide artıyor soyulma. fakat diğer tarafta bir sorun yok.
    kafanın üstüne gelen süngerin 2 yedeği var ama bunun hiç yok nedense.

şöyle bir araştırdım nette ama bir şey bulamadım.

yardım olabilecek varsa iyi olurdu.

birkaç gündür yeni kulaklık araştırması yapıyodum. 2.5 seneden fazla idare etti beni.. artık yeni bir kulaklık denimeyi düşünüyorum.

bir tane resim çektim :

Logitech G35 Kulak Süngeri sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: stellarium

Merhabalar , Logitech G35 kullanıcısıyım 2 senedir sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Fakat kulak süngerleri soyulma yapıyor kötü görünüm ve kulakta izler bırakıyor. Sizden bu kulak süngerlerini nereden temin edebilirim bilginiz varmı yada neler yapmam gerekiyor en sonunda üzerinde kumaş falat kendim dikip bişeyler yapıcam yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ederim şimdiden.

Yardımcı olabilirim eğer hala bulamadıysan
  • quote:

Orijinalden alıntı: pCkOpAtuS

quote:

Orijinalden alıntı: stellarium

Merhabalar , Logitech G35 kullanıcısıyım 2 senedir sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Fakat kulak süngerleri soyulma yapıyor kötü görünüm ve kulakta izler bırakıyor. Sizden bu kulak süngerlerini nereden temin edebilirim bilginiz varmı yada neler yapmam gerekiyor en sonunda üzerinde kumaş falat kendim dikip bişeyler yapıcam yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ederim şimdiden.

Yardımcı olabilirim eğer hala bulamadıysan

Nasıl olacaksınız hocam? Bende kulaklığı almayı düşünüyorum da.

• Aynı senaryo bende de var. 2 senedir kullanıyorum yeni oldu bu olay. Demek ki 2 seneden sonra dayanmıyormuş

Logosoft garantisi vardı, parayla da olsa bi götürmeyi düşünüyorum. Yedek bir earpad'e sahip olma ihtimallerini bilemem ama denememekte olmaz şimdi.
  • Arkadaşlar bende de aynı problem oldu. 3. sene garantisi Logitech Türkiye veriyor. Eğer aldığınızdan itibaren 3 yıl geçmediyse İnternetten Logitech Türkiye'nin numarasını bulup durumu anlatın. Sizden kulaklığın ve bir kaç şeyin resimlerini isteyecekler. Eğer kabul edilirse ki ediyorlar. Hollandadan. Yeni kulaklığı yollayacaklar. Gümrüğü bile onlar ödüyor.

Eğer sorunuz olursa konu altından sorun ki ilerde problem yaşan arkadaşlarda kolaya bulabilsin.
  • ya benim g35 kulaklıgım kendiliginden kırıldı kulagimda dustu bole bir parçasi ve tr numarasina birtürlü ulasamadim lütfen varsa ulasabilicegim bir numara buraya yazarmisiniz teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL KULAKLIK SES SORUNU
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.