Selam arkadaşlar ben uzun süre laptop mouse'u kullanıktan sonra iyi Bi mous'u olmak istiyorum şimdi ben ne palm grip nede claw grip tutuyorum iki si arasında bi şey benim tutuşum sanırım fingertip grip tutuyorum ben şimdi aklıma daha çok Bloody V5 yattı neden çünkü küçük mouseları sevmiyorum bileğimi çok yoruyor şuanki kullandığım da laptop mouse'u küçük bileğim kırılacak ağrı yapıyor ama bi yandan Bloody V5 de programını full kullanmak için 30Tl verip yükseltmek gerekliymiş ben mouse'u aldım tam alamadıktna sonra ne anlamı var diye düşündüm o yüzden birazda G300S aklıma yattı o yönden ama Bloody V5 de o program Crack vb oluyorsa onu alırım İllegal işleri sevmiyorum ama yani gidipte artı bi 30tl veremem en fazla çıkacağım 70tl ve n11.com da 70tl ye buldum bana bi akıl verin lütfen çok sıkıntıdayım :D
Ben bloody v3 kullanıyorum claw-fintertip karışımı bir tutuş şeklim var ve yüzük parmağımı biraz sağa atıyor genişliğinden dolayı, bu da rahatsız ediyor ve palm tutmaya zorluyor ama aşırı da sıkıntı değil alışınca. Programı cracklı kullanıyorum sıkıntı yok Makro filan çalışıyor hem bir kere crack yapınca bir daha yapmaya gerek kalmıyor direk kendi sitesinden en son sürümünü indirip kullanabiliyorsun. Bende g300'le bunun arasında kalmıştım g300 çok küçük ve üstüne de 8 tane tuş sığdırmışlar muhtemelen yanlışlıkla basardım o yüzden bloody tercih ettim, şu yüzük parmağı dışında bir sıkıntısı yok o da benim hatalı tercihim yüzünden