Bildirim
Logitech G402 Hyperion Fury | İnceleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne yapmışlar? 2014'de çıkan farenin sensörünü güncelleyip piyasaya mı sürmüşler tekrardan? -
Şaka mı bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne yazıkki sensoru kotu
16 g nedir ya ayıp -
Bence 5 sene önce çektikleri videoyu tekrar yüklemişler. :D
-
Eski bir mouse olmasına karşı uzun dönem tecrübelerimi aktarmak isterim.
5 sene kullandığım mouse geçen ay itibarı ile orta teker tuşu bozulmuş bulunmaktadır.Ancak 5 sene boyunca ne bir kabloda deformasyon ne bir kozmetik bir deformasyon meydana gelmedi.Herşey ilk günkü gibi devam etmekte.Mouse'un sağ ve sol taraflarındaki soft yüzeyler hala tatminkar seviyede elde güzel his bırakmaktadır.Büyük eli olanlar için ideal bir mouse. Aldığım zamana dönsem yine bunu alırdım.
-
Logitech gözüm kapalı tercih edebileceğim sınırlı markalardan biridir ben hissiyat ve şeklini seviyorum..
-
3. yılında bende de scroll tuşunun basma mekaniği bozuldu. Yani scroll'u hem kalitesiz hem de kısa ömürlü. Onun dışında hissiyatı, malzeme kalitesi, tasarımı, yazılımı, ek tuşları, dpi değiştirme özelliği hepsi güzel. G logosu yalnız mavi değil de rgb olsaydı iyi olurdu, sistem ile uyumsuz, aykırı bir renk yanıyor. Genel olarak memnunum ama yeni bir mouse alacak olursam g502'yi tercih ederim bu sefer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrystalChamp -- 26 Mayıs 2020; 20:16:13 > -
M500 faresini 6 yıldır aralıksız her gün kullandım, bir kez mi bozulmaz??? Masaüstü yayıncılık ile uğraşıyorum, bir fareyi daha kaç yıl kullanacağım bilemiyorum, beni gömer de, benden sonraki grafikeri bilemem :D
O kadar yani...
-
g502 varken hiç bulaşmayın, hiç tad vermiyor g402, aldığımdan beri 2 saat bile kullanmadım çekmecede toz topluyor
-
G 402'de seri numarası nerede yazıyor acaba? -
Yanlış hatırlamıyorsam 4 veya 5 yıl önce aldım bu mousu. Arkadaşlarla CSGO oynayabilmek için almıştım, Everest X7 vs. derken en sonunda düzgün birşey olsun diye bunu bulmuştum ve hala kullanmaktayım. Çok memnunum. PC de genelde fps oyunları veya CSGO oynuyorum ve sol tıka hayvanlar gibi davrandığım oluyor bazen ama bana mısın demedi bugüne kadar. Sadece avuç içine ve baş parmağımı koyduğum yerlerinde hafif soyulmalar mevcut. Çok ama çok nadir olmakla birlikte bazen hızlı bir flick atmak istediğimde sensör algılayamabiliyor ama ne farkeder ki, benim gözümde çoktan miladını doldurması gerekirdi ama canavar gibi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 30 Nisan 2021; 4:32:43 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X