Şimdi Ara

Logitech G500 Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 1-2 gündür mouse araştırması yapıyorum. Sonunda Logitech G500 Gaming Mouse almaya karar verdim fakat bazı yorumlarda 2-3 ay gibi bir süre kullanımdan sonra çift tıklamada algılamama gibi sorunlar ortaya çıktığını söyleyenler olmuş. Bu sorun biraz kafamı kurcaladı. Bu mouse a güvenebilir miyim? Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dh.Cec -- 23 Ağustos 2012; 1:06:00 >

• 2-3 ne ? ay diyorsan yok öyle birşey ocakta aldım nazar değmesin bir sorunu yok şimdiye kadar. ama ileriki yıllarda dediğin gibi çift tıklama sorunu yaşayanlar olmuş, ki diğer markalarda da olabiliyor. burda da devreye logitechin servisi giriyor ki garanti süresince birebir değişim yapabiliyorlar.
  • öyle bir kronik sorundan bahsediliyorsa sendede olacak diye bir şey yok.
    eğer bir kişide olduysa da hiç kafaya takma.

ben hala g5 v2 kullanıyorum arada sırada. kaç sene olmuş kaya gibi sağlam + hiçbir sorunu yok. g500 de g5 in abisi sayılır. ergonomi olarak motor olarak pek fark yoktur aralarında bu yüzden sorun olacağını hiç sanmıyorum.

sorun olsa bile logitech türkiye bu konuda sana hemen yardım edecektir.. biraz araştırma yaparsan logitech in ne kadar iyi bir satış sonrası profiline sahip olduğunu öğrenebilirsin.

kısacası g500 e güven :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

2-3 ne ? ay diyorsan yok öyle birşey ocakta aldım nazar değmesin bir sorunu yok şimdiye kadar. ama ileriki yıllarda dediğin gibi çift tıklama sorunu yaşayanlar olmuş, ki diğer markalarda da olabiliyor. burda da devreye logitechin servisi giriyor ki garanti süresince birebir değişim yapabiliyorlar.

Kbakma editlicem şimdi ay olucak evet. Saol yardımın için 3-4 kişide olmuşta bende genel bir sorunmu diye bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnf.trb

öyle bir kronik sorundan bahsediliyorsa sendede olacak diye bir şey yok.

ben hala g5 v2 kullanıyorum arada sırada. kaç sene olmuş kaya gibi sağlam + hiçbir sorunu yok. g500 de g5 in abisi sayılır. ergonomi olarak motor olarak pek fark yoktur aralarında bu yüzden sorun olacağını hiç sanmıyorum.

sorun olsa bile logitech türkiye bu konuda sana hemen yardım edecektir.. biraz araştırma yaparsan logitech in ne kadar iyi bir satış sonrası profiline sahip olduğunu öğrenebilirsin.

Saol. 3-4 kişi karşılaşmış böyle bir sorun lada bende araştırıyorum genel birproblemmi diye Teşekkürler içimi rahattın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dh.Cec

quote:

Saol. 3-4 kişi karşılaşmış böyle bir sorun lada bende araştırıyorum genel birproblemmi diye Teşekkürler içimi rahattın.

sen saol kardeşim de benim gıcık olduğum nokta adam alıyor bi sorun oluyor bu sefer sallıyor klavyeden şöyle kötü böyle kötü veya hiç kullanmayan biri o yorumu görüyor o da sallıyor bu sefer alacak kişide haklı olarak önyargı oluşuyor.

bu tür kronik hatalar olabilir. belki bi partiye sorunlu mallar denk gelir diğer üretimde bunu düzeltirler. zaten bi sorun olunca 7 gün içinde direk değiştirirsin. 2 yıl sonra da gidip sorununu çözersin. daha bugün okudum bi arkadaş 3 yıllık mx ini koşulsuz değiştirmiş arayarak. eskisini bile yollamadan. logitech böyle müşterisine önem veren bir firma. bana göre güçlü bir iki rakibi olmasa tek başına işi götürecekte bende bi logitech bi razer bide steelseriesin bazı ürünlerinden başka marka kullanmam.

kısacası al kullan :) o fiyatlarda pek bi rakibi yok g500 ün. zaten logitech in de olayı düşük ve orta seviyede ürünlerinin kaliteli olması

• quote:

quote:

quote:

sen saol kardeşim de benim gıcık olduğum nokta adam alıyor bi sorun oluyor bu sefer sallıyor klavyeden şöyle kötü böyle kötü veya hiç kullanmayan biri o yorumu görüyor o da sallıyor bu sefer alacak kişide haklı olarak önyargı oluşuyor.

bu tür kronik hatalar olabilir. belki bi partiye sorunlu mallar denk gelir diğer üretimde bunu düzeltirler. zaten bi sorun olunca 7 gün içinde direk değiştirirsin. 2 yıl sonra da gidip sorununu çözersin. daha bugün okudum bi arkadaş 3 yıllık mx ini koşulsuz değiştirmiş arayarak. eskisini bile yollamadan. logitech böyle müşterisine önem veren bir firma. bana göre güçlü bir iki rakibi olmasa tek başına işi götürecekte bende bi logitech bi razer bide steelseriesin bazı ürünlerinden başka marka kullanmam.

kısacası al kullan :) o fiyatlarda pek bi rakibi yok g500 ün. zaten logitech in de olayı düşük ve orta seviyede ürünlerinin kaliteli olması

Ben öyle çok fazla opsiyonel tuş olmasını istemiyorum. Birazda görünüme önem veriyorum. SS ürünlerini görsel olarak pek sevemedim nedenini bilmiyorum. Kafamda Razer DA v2 ya da Logitech G500 vardı. DA v2 biraz pahalı geldi açıkcası bu yüzden G500 de karar kıldım. Tekrar teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T3 vs Logitech z623
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8-9 aydır G500 kullanıcısı olarak öyle bir sorun yok ilk önce onu söyliyim. Kronik bir sorun değil bu 3-4 kişi de olmuş direk karalama yapmışlar.
    Ayrıca olsa da direk servisi ile temasa geçtiğinizde hallediyor sorununuzu.
    Benimde kuzenimin bozulan faresi yerine aynı model olmadığı için bir üst modelini gönderip, eski modeli de almadılar geri. Böyle sağlam bir firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness~

8-9 aydır G500 kullanıcısı olarak öyle bir sorun yok ilk önce onu söyliyim. Kronik bir sorun değil bu 3-4 kişi de olmuş direk karalama yapmışlar.
    Ayrıca olsa da direk servisi ile temasa geçtiğinizde hallediyor sorununuzu.
    Benimde kuzenimin bozulan faresi yerine aynı model olmadığı için bir üst modelini gönderip, eski modeli de almadılar geri. Böyle sağlam bir firma.

Valla ilk fırsatta alıcağım o zaman. Burdaki herkes Logitech in servisinin kimseyi mağdur etmediğinden bahsediyor. Bende buna güvenerek ilk işim bu fareyi almak olucak. Teşekkürler.
  • g400 ve g300 için ne diyorsunuz beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukul

g400 ve g300 için ne diyorsunuz beyler?

g400 kullanmadım ama yabancı sitelerde falan çok önerilen bir mouse. Bir dene istersen rahat edersen düşünmeden alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukul

g400 ve g300 için ne diyorsunuz beyler?

g300 ve g400 de g500 kadar olumlu yorum alan mouselar fakat ben biraz da benim göz zevkime hitap etsin istedim g300 görünüş olarak beni pek hoş tutmadı. Bu yüzden g500 de karar kıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: <

http://www.hizlial.com/u30.025.1453.0119/logitech-g500-gaming-mouse-910-001262
    gayet uygun fiyatı var 80tl

Bu site güvenilir midir acaba ?
  • quote:

quote:

evet

• quote:

quote:

Yakında bu mouse'ı bende buradan alıcam zaten site Gold kuruluşu olduğu için bir sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 26 Ağustos 2012; 16:57:54 >

• Çift tıklama sorunu bende de var. Bir program varmış düzeltiyormuş diye duydum. Ne kadar doğrudur bilmiyorum.
  • maalesef aynı sorun bende de var
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama aynı sorunlarla bende daha mouse altı ay kullanmadan karşılaştım.Öyle çok zorlu şartlarda da kullanmadım öyle çok oyun oynayan biri değilim.Şans işte ama bu durum bilinsin istedim.Bence bu seride bu kronik bir sorun er yada geç her kullananın karşılaşacağını tahmin ediyorum.
  • Aynı sorun bende de vardı birde fps oyunlarında uzak mesafedeki hedeflere nişan alırken problemler yaşıyordum razer a geçiş yaptım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.