Şimdi Ara

Logitech G500 Tamiri İçin Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2011 de aldığım bir senedir ara ara çift tıklama sıkıntısı çıkaran mouse um için netten yeni switch getirttim fakat güvenip emanet edebileceğim elektronikci bulamadım.
    benim asıl korkum mouse un altında daha rahat hareket etmesini sağlayan pad lerin vida için çıkarılırken hasar görmesi ve tekrar yerine tamam oturmaması kabarma yapması gibi sorunlar.
    ankarada bu işlerden anlayan bildiğiniz güvendiğiniz elektronik tamircisi önerebilirmisiniz.
    herkese iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lejyonerEA -- 6 Eylül 2015; 13:39:36 >

• Kardeşim ona tamir için uğraşana kadar yenisini alman daha makbul olur. Çünkü bilgisayarın en zor tamir edilen parçalarından biridir mouse.
  • 5 tl lik switch için 4 sene önce 80 tl verdiğim mouse u kaldırıp çöpe atmak bana mantıklı gelmiyor.
    elektronik tamirinden anlamam ama aşağıdaki linkteki fotodaki gibi bi karttan arızalı parçayı çıkartıp tekrar takmak o kadar sıkıntılı olmaz diye düşünüyorum.
    ama dediğim gibi elektronik tamirinden anlamam

https://www.leaseweblabs.com/wp-content/uploads/2015/02/m500_omron_d2fc-f-7n.jpg
  • g500 ü yaklaşık 5 senedir kullanıyorum, 2 sene önce aynı tıklama problemini yaşadım, switch i kendim lehimleri söküp yenisini lehimleyerek çözdüm. Hatta elimdek eski toplu farenin switchini lehimledim 2 senedir sorunsuz devam. Yapabilirsin çok basit bi işlem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcefe

g500 ü yaklaşık 5 senedir kullanıyorum, 2 sene önce aynı tıklama problemini yaşadım, switch i kendim lehimleri söküp yenisini lehimleyerek çözdüm. Hatta elimdek eski toplu farenin switchini lehimledim 2 senedir sorunsuz devam. Yapabilirsin çok basit bi işlem.

Ben de mouse scrool sorunu yaşıyorum. Normal yavaş scrool moduna geçmiyor fare. Çözümü var mı size göre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.