Şimdi Ara

LOGİTECH G502 VE TÜREVLERİ ARASINDA SEÇİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Logitech G502 almayı düşünüyorum ancak bu mousenin lightspeed-chaos spectrum-hero gibi türlü türlü modelleri var.

Mouselerin arasında gözüme ilk görünen DPI farklılığı dışında tam olarak nasıl bir farklılıklar var?

Bu mouseyi kullanan arkadaşlar yada bilgili arkadaşlar hangisini seçmem gerektiği konusunda yardımcı olabilirler mi acaba?

Ben profösyonel olmayan şekilde oyun oynuyorum aslında çok fazla da oynamıyorum ancak diğer ekipmanlar logitech olduğu için mouseyi de yine bir logitech ile değiştirmek istiyorum.

Bu konuda yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• proteus core versiyonu ilk versiyon sabit ledli
    proteus spectrum ise rgb yani değişen ledli.
    HERO versiyonları en son optik sensörü taşıyor, en güncel model onu almanı tavsiye ederim. chaos ise logitech g900ün adı
    lightspeed g502 heronun wireless versiyonudur gecikme vs yok deniyor, açıkçası güvenim tam.
    lightspeed biraz tuzludur ama haberiniz olsun.
    şahsen ben de düşünüyorum bu modeli hero se gayet uygun ama biraz ağır deniyor ve bu yüzden göz ucuyla steelseries rival 600e bakıyorum.
    hemen alırsanız beni bilgilendirin flick shot vs durumunda nasıl? ağırmı kavrayışta sorun var mı?
  • Present-Mic kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. Ağırlık benim için sorun olmaz çünkü öyle aşırı oyun oynamıyorum oynasam bile gerekirsek yüksek DPI da kullanırım bir şekilde sorunu çözerim. Benim aklımda 502 Hero vardı onun için de güzel yorumunuz var. Açıkçası tam olarak tüm ekipmanlar Logitech olsun diye bu modeli soruyorum hem senkronize RGB için hem de tek yazılımdan tüm ürünlere ulaşmak için. Zaten logitech den memnunum G300S var yıllardır ve nadiren çift tıklama sorunu baş gösteri kaldı ki her mouseyi bu kadar yıl sorunsuz kullansak ne mutlu :) Eğer 502 Hero yada başka modelini alacak olursam kullanınca sizi bilgilendiririm. Teşekkür ederim.
  • hocam bende benzer arayış içerisindeyim. az önce kararsızlıktan konu açtım hatta. ilk başta g502 se heroda nettim alıcaktım çünkü neweggde güzel bir kapanya vardı 260 tl idi. lakin kargo 120 çıkınca acabada kaldım. Sonra steelseries a yöneldim kulaklıkla uyumlu olsun diye. rival 600ü beğendim ama onda da uzun kullanımda yandaki kauçuğun yapışkanının aktığı eridiği falan söylenmiş. Hala kararsızım o yüzden. Alırsanız birşey yazın lütfen.
  • Sahibkıran Timurlenk kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam alırsam deneyimlerimi yazar sizi de haberdar ederim. Sizler de alıp kullanınca bilgilendirirseniz memnun olurum
  • ek butonlar hoşunuza gidiyorsa hero SE gayet uygun, ama az daha hafif olsun ışıl ışıl olsun derseniz rival 600 iyi bir seçenek.
    ben açıkçası kararsız kaldım :D
    3ten fazla tuş olsa şahane olurdu benim için overwatch oynarken melee attack ve voiceline butonlarını koyuyorum.
  • arkadaşlar dükkanımdaki ürünü inceleyebilirsiniz. şu dönemde kaçırılmayacak bir fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 31 Mart 2020; 22:30:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biraz araştırma yaptım :)
    Steelseries rival600'ün en sık rastlanan sorunu silikon pedlerin çıkması, neredeyse bir ay sonra soyulmaya başlıyor ki kabul edilemez. buna ek olarak bazen de sağ tık sorunu rapor ediliyor
    g502de ise e sık rastlanan sorun çift tık sorunu, bu sorun benim de kullandığım g300s'e bela olmuş ama haberim yoktu :D 4 yıldır kullanıyorum.
    g502 daha güvenli bir seçenek gibi gözüküyor.
  • Present-Mic kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten benim steelseries gibi bir düşüncem pek olmadı sebebiyle logitech'in ekipmanlarından gayet memnunum, o nedenle önceliğim hep logitech ancak G502 lerin de çeşit çeşit modelleri olduğu için sadece o modeller arasında kararsızım. Ancak şuan için virüs vs durumlarını göz önüne alarak bazı alışverişlerimi erteledim çünkü yarınımız belli değil malesef.
  • eğer internetten alacaksanız pek sorun olacağını sanmam.
    mağazadan alacak iseniz temkinli bir yaklaşım ile alınabilir, seri bir şekilde sağa sola dokunmadan işinizi görebilirsiniz
  • G502'nin normal versiyonunu kullanmaya başlayalı nerdeyse 6 sene oldu. 230 liraya almıştım zamanında gameExtradan parasının katlarca fazlası kadar işime yaradı sağolsun. Bu aralar artık benim aşırı hor kullanmamdan ve laptop kullanmamdan dolayı bilgisayara takılan yerindeki kablodan ötürü saçma pozisyonda kullanırsam kopuyor o yüzden sanırım yenisini alıcam artık. Ayrıca hor kullanmama defalarca düşürmeme rağmen (masaüstü bi kullanıcı benim gibi düşürmeyecektir) hala tam bir taş maşallah. Hiç bir zaman sağ sol click sorun çıkarmadı. Geriye kalan bütün tuşları (G switch , sol taraftaki 2 tuş , üstteki sol 2 tuş ve tekerleğin sağ sol kaydırılması) hepsi o kadar uzun süreye rağmen sorunsuzlar. Soyulma vs dersen sadece baş parmağımı koyduğum yeri baş parmağımın boğumu kadar aşındı ki onuda hissetmiyorum tutarken hatta elime daha iyi oturuyor :D. Eksisi bilmiyorum bence eğer herhangibir oyunda e sporcu değilsen bence yok çünkü farklı farklı bir ton oyun oynadım ancak hiç birinde bi eksiklik hissetmedim. Ayrıca geçen sene elim alçıdaydı 3 ay kullanamadım sol kolumu. Mouse'a q w e r d f tuşlarını atayıp lol oynadım hatta arkadaşlarım apexe başlamıştı onu bile tek elle çatpat oynattı bana

• MikeShinoda96 kullanıcısına yanıt
    Hocam yorum için teşekkürler. Bilgileriniz ve deneyimlerinizi aktardığınız için sağolun bizlere fikir olacaktır.
  • 3 ay kadar önce G502 Hero aldım kullanıyorum. Mouse klasik Logitech belasına takıldı ve çift tıklıyor. Ayrıca teknik servisle de karşımda olsa yumruklaşacak durumdayım. Ben Vatan Bilgisayar'da satış temsilcisiyim ve G300s en çok arıza çıkaran farelerden biridir. Siz şanslıymışsınız. Aynı müşteriye 3 kez G300s değişimi yapıldığını bile gördüm. Sırf Hero yeni versiyon diye aldım. O da aynı çöplüğün çöpü. He tabi ergonomisi özellikleri falan çok iyi ona diyecek bir şeyim yok. Ama daha 3. ayında böyle bir sorun çıkarması farenin değil, Logitech'in kronik sıkıntısının devam ettiğini gösteriyor. Ayrıca genel inanışın aksine de teknik destek kısmı da aptalca taleplerde bulunuyor. Ben şuan teknik desteğimi kendim sonlandırdım çünkü benden ürünü parçalamamı istediler. Diyeceksiniz ki adamlar haklı, evet haklılar ama videoda en ufak hata olursa talebi geçersiz kılacaklarını, videonun 25 mb'ı geçmesi halinde reddedileceğini, görüntünün net bir şekilde olması gerekliliği sıkıntı oluyor. Çünkü bu videoyu çekmek için tek deneme hakkım var ve en ufak hatada ürün garanti dışı kalacak ve elimdeki ürünü de kendi elimle kıran bir aptala dönüşeceğim. Niye bu riski almak zorunda bırakılıyorum diyerek reddettim desteği. Bir daha da bir çöplerini almam. G710+ ardından G810+ klavye, G935 kulaklık, F710 Gamepad, G502 Hero kullanan birisi olarak söylüyorum. Logitech pişmanlıkmış. İnanmayan herkese de konuşmaları atabilirim. Bazıları firma şakşakçılığına meraklı oluyor nedense.

• Vedo54 V kullanıcısına yanıt
    Hocam 8 tane g300/g300s kullandım, bulunduğum şehirdeki arkadaşa açtığımız yeni kafedede masalara g300s aldık. Çift tıklama sorununu bir kere görmedik o ayrıda başka sorunda görmedim. Bitanesini ilk çıktığı günlerden bugüne kadar kullandık. Teknoloji işi şans işi birazda. Ama size neden öyle yaptıklarını anlamadım. Kendileri tamir etmesi veya yenisini göndermesi bu kadar mı zor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vedo54 V kullanıcısına yanıt
    Hocam kötü tecrübeleriniz için üzüldüm açıkçası ama dediğim gibi ben severek kullandım ve açıkçası başka markaya da içim pek ısınmıyor. Her şeyden önce dümdüz bir mouse sevmiyorum o nedenle bir çok marka ve model otomatikman liste dışı kalıyor. İnşAllah biz yaşamayız böyle sorunlar. Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahibkıran Timurlenk

Hocam 8 tane g300/g300s kullandım, bulunduğum şehirdeki arkadaşa açtığımız yeni kafedede masalara g300s aldık. Çift tıklama sorununu bir kere görmedik o ayrıda başka sorunda görmedim. Bitanesini ilk çıktığı günlerden bugüne kadar kullandık. Teknoloji işi şans işi birazda. Ama size neden öyle yaptıklarını anlamadım. Kendileri tamir etmesi veya yenisini göndermesi bu kadar mı zor?
    Umarım uzunca süre kullanmaya devam edersiniz, dediğiniz gibi biraz da şans işi. Kesinlikle ben de bir kargo numarası alabilseydim şimdiye çoktan işim halledilmiş olurdu. Sadece mailleşme sürecim 21 gün sürdü, zaten çok geç cevap geliyor. Bir de değişim ürününün gelişi falan derken 1 ay beklemiş olacaktım en iyi halde. Halbuki göndersem şimdiye çoktan halledilirdi, kargo şirketleri o kadar da kötü durumda değil :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.