Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech G633 - Hatasız çiziksiz 5 saat civarı kullanıldı Satın Al 29 Eylül 2019 16:34 1 1 Logitech G633 - Hatasız çiziksiz 5 saat civarı kullanıldı Sadece 3-5 saat metro exodus oynadım. PC'ye ilgim azaldığından komple PC'yi sattım. birkaç parça hala satılık profilimden görebilirsiniz.Kulaklığa gelince. 7.1 ses olarak türünün en iyisi diyebiliriz. Birçok kez sesi dışarıdan geliyor sanarak sesi kısmışlığım vardır. Kutusu ve tüm içeriği eksiksiz olarak duruyor. Üzerinde kılcal çizik bile yok. Mikrofon hiç kullanılmadı, yerinden bile çıkarılmadı. LED'leri hep kapalı kullandım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sapphire RX 580 nitro+ (Kutusunda tertemiz) Viewsonic VA2261H *****( VA Panel - 5ms )***** monitör Logitech G633 - Hatasız çiziksiz 5 saat civarı kullanıldı Corsair Vengeance 2x4GB (8gb) DDR3 1600MHZ RAM SETİ