Şimdi Ara

Fiyat düştü! Logitech G930 Kablosuz 7.1 //Kutulu Problemsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Fiyat düştü! Logitech G930 Kablosuz 7.1 //Kutulu Problemsiz

Merhaba,

Kutulu ürün, hiçbir problemi yok, pilini daha yüksek kapasiteli bir pil ile değiştirmiştim, orijinal pili de kutuda yedek olarak verilecek. Kauçuk pedleri geçtiğimiz yaz değiştirildi, orijinalinden daha rahat diyebilirim. Kronik olarak pedlerin lastik kısmındaki deri kaplaması dökülüyor, kullanıma hiçbir engeli yok, hatta evde kullandığım kulaklığın ped lastiğindeki tüm kaplamayı kendim tamamen döktüm ve öyle kullanıyorum, daha iyi durdu, alan arkadaşa da aynısını tavsiye ederim, daha orijinal durur.

Ürün kendi kulvarının Mercedes'i bir ürün, bende bir tane daha vardı onu da yakın zamanda forum üzerinden sattım.

Düşündüğüm fiyat 1500TL, diğer ilanlara bakınca fiyatın bu durumdaki bir ürün için uygun olduğunu düşünüyorum. Kargo gönderiminde anlaşmalı şubemden uygun bir fiyata gönderim sağlarım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.