Şimdi Ara

Logitech G640 Mousepad >> 50TL+Kargo Yanıyor (N11) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
9.680
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahçeşehir SuperMassive takımının N11 Mağazasına sahip olsam burada reklam yapmazdım :) Cahilliğinizi bir kenara bırakın:http://www.supermassive.com.tr/
  • MCErgun kullanıcısına yanıt
    SuperMassive bir ESpor takımıdır. Logitech sponsorudur. Muhtemelen ellerine binlerce G640 var ve dükkanlarında satışını yapıyorlar. Ürün poşet içinde geliyor. Asus Strix Mousepad kullanıyordum. Gelen ürün Asus Strix'den daha kaliteli.
  • PrQressive P kullanıcısına yanıt
    Tamam espor takımı olduğunu ve Logitech in sponsor olduğunu anladım da bu ürünün g640 i baz alan, sadece üzerine baskı yapılmış bir ürün olduğuna dair bilgi nerede?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu padi 300-TL zanneden cahil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrQressive

SuperMassive bir ESpor takımıdır. Logitech sponsorudur. Muhtemelen ellerine binlerce G640 var ve dükkanlarında satışını yapıyorlar. Ürün poşet içinde geliyor. Asus Strix Mousepad kullanıyordum. Gelen ürün Asus Strix'den daha kaliteli.
    Hocam ürün eline geçti dimi nasıl memnun musun, 50 lira eder mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEAME

10 liralık mousepad ile bunların ne farkı var? Bilmediğimden soruyorum, 1 sene önce 3 liraya almıştım hala sapasağlam çünkü
    Yüzey farkı var kanka.Tecrübe etmek gerekli.

• vallahi iki senedir g640 kullanıyorum, esl cologne da oyunculara imzalatmıştım ama imzalar silinmeye başladı mousepadin kendisinde bir şey yok. yedek olarak bir tane alsam mı diye düşünüyorum ama o kargo tarihi biraz kafamı kurcaladı, sahte ürün mü getirtecekler acaba çinden.
  • orjinal mi acaba?
  • aynen normal g640da dikiş yok, iki senedir kullanıyorum.
    bundan da sipariş geçiyorum yedek niyetine, 20 liralık razer çakmalarına para verene kadar bu daha mantıklı olur.

geldiğinde normal olan ile karşılaştırmamı yazarım
  • millet manyak yemin ederim 50 liralık mousepad sıcak fırsat diye paylaşılıyor.. nasıl bi zenginlik bu arkadaş..
  • sezer11 S kullanıcısına yanıt
    Yalnız değilsin

• 1 adet aldım ins güzeldir.

• Bazı logitech modellerinin yanında hediye veriliyordu bu ürün. G640 olduğunu düşünmüyorum. Yinede teşekkürler

mousepadin kalite standartları nedir? 300 liralık mousepad gerçekten fark yaratıyor mu? ben asla para verme de merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

aynen normal g640da dikiş yok, iki senedir kullanıyorum.
    bundan da sipariş geçiyorum yedek niyetine, 20 liralık razer çakmalarına para verene kadar bu daha mantıklı olur.

geldiğinde normal olan ile karşılaştırmamı yazarım
    Benimki de kargoya verilmiş bugün. Çakma razer kalitesinde çıkarsa iade edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kill or Be Killed

Benimki de kargoya verilmiş bugün. Çakma razer kalitesinde çıkarsa iade edeceğim.

Alıntıları Göster
    Hocam benim daha önce mouse pad im olmadı :( kaliteli değilde iade edecekseniz bana da haber verin olur mu, adamlara sordum soru şöyle

Logitech G640 Mousepad >> 50TL+Kargo Yanıyor (N11)

• ercinoyman kullanıcısına yanıt
    logitech türkiye buraya özel bir şey üretemez ülkede üretim yapılan yer yok saçmalamışlar, logitech yetkilileriyne mail atın böyle bir şey yok.

bilgiğin logitech resmini basmışlar dandik pad'e hayatta orjinali değildir, çinden alacağınız rakama satma şansı yok, logitech isim hakkından sadece 50 tl cebe atmalı bu üründen.

bu arada 50'ye pad mi olur diyenler gidip kendi bütçeleriyle alakalı konulara yazsınlar, bir fotograf makinesi lensine 10 bin tl veren var, para keyif kişinin tercihidir, sen çıkar dersin ki telefon da fotograf çekiyor ne gerek var diye konuşursun ona da allah bilir.

100tl üstü bir pad kullanınca 2 saniyede farkı anlıyorsun mouse da kaliteli ise. asus strix speed var bende akıp gidiyor mouse, yani tabi ki fark var.
  • Pahalı olmasının iki sebebi var. İlki büyük markaların isim hakkı. İkincisi ise ülkemizde dövizin ve verginin yüksek olması. Adamlar kendi parasıyla 30 birime alıyor. Bize gelince 300 oluyor. Siyasi tartışma amacıyla yazmadım. Ülkenin gerçekleri böyle.

• Ürünü kendi için yaptırmış logo vs. bastırmış da satamamış elinde patlamış imajı oldu bende.

Bahçeşehir SuperMassive – Türkiye'nin Lider E-Spor Takımı!
  • Mouse diye geldim almayarak çıkıyorum ve şu videoyuda bırakıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.