Şimdi Ara

Logitech G640 Mousepad >> 50TL+Kargo Yanıyor (N11) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
9.680
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech G640 Mousepad >> 50TL+Kargo Yanıyor (N11)

Logitech resmi facebook sayfasına sordum ilan linkinide yolladım cevap yukarıda, resmi ürün.

Resim açılmaz ise mesaj içeriği;

Merhaba ......., ilgin için teşekkür ederiz. İlanda gösterilen G640 SuperMassive Mousepad Kit'i resmi ürünümüz ve Bahçeşehir SuperMassive Espor takımı ile birlikte dizayn edildi. Alıcı olarak gerekli önlemleri aldığında güvenilir satış kanallarından rahatlıkla edinebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serssseri -- 24 Mayıs 2019; 11:14:24 >

• serssseri kullanıcısına yanıt
    teşekkürler , 1 adet sipariş geçtim

• mousepad ne yaa en son 2002de kullanıyordum toplu mousem varken
  • var mi urunu eline ulasan?
    benim hala kargoya verilmemis
  • Ürün orijinal arkadaşlar. Asus Strix Mousepad kullanıyordum. Ona göre daha iyi. Güvenle alabilirsiniz.
  • MCErgun kullanıcısına yanıt
    Benimki gelmiş dağıtıma çıkmış gözüküyor
  • serssseri kullanıcısına yanıt
    Orijinal koruyucu kutusunda mı geliyor resim atar Mısınız gelince.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saol hocam. aldım 2 tane
  • Market indirimi için Sıcak Fırsatlar'da takılan arkadaşlar her konuya yorum yapmasa süper olacak.

Sıcak işte kardeşim, yok mousepad bu fiyata olur muymuş yok bilmem ne iki yorum okuyacağız %80'i bomboş yorumlar. Yazmayın, ne siz vaktinizi boşa harcayın ne biz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 25 Mayıs 2019; 12:12:49 >
  • Bugün sabah kargo ile elime ulaştı,perşembe sipariş vermiştim.Ürün kendi jelatini içerisinde açılmamış olarak geldi. Kendim g440 sert zeminli olandan kullanıyordum.Eskidiğinden kumaşa da şans vereyim dedim.Beğenmezsem yine sert zeminli alacağım.
    Büyüklüğünü görmeniz açısından g440 ile kıyaslanması açısından üzerine koydum.

Logitech G640 Mousepad >> 50TL+Kargo Yanıyor (N11)Logitech G640 Mousepad >> 50TL+Kargo Yanıyor (N11)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 25 Mayıs 2019; 12:17:43 >

• Mouse pad geldi fakat G640 kalitesi göremiyorum ben , bu mouse pad G640 değil fakat yinede kullanılabilir düzeyde.
  • Privyet kullanıcısına yanıt
    Verilen paraya değer mi peki? Yoksa zaten ederi bu mu mousepadin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaciTTOR

Bugün sabah kargo ile elime ulaştı,perşembe sipariş vermiştim.Ürün kendi jelatini içerisinde açılmamış olarak geldi. Kendim g440 sert zeminli olandan kullanıyordum.Eskidiğinden kumaşa da şans vereyim dedim.Beğenmezsem yine sert zeminli alacağım.
    Büyüklüğünü görmeniz açısından g440 ile kıyaslanması açısından üzerine koydum.

G440'da 800dpi bana oyunlarda yetiyordu şimdi bunu kullanınca 1000dpi a çektim aynı hassaslığa geldiler. (Mouse g502)

• kosopt K kullanıcısına yanıt
    Verilen paraya değer sonuçta logitech lisanslı bir ürün.
  • Kampec kullanıcısına yanıt
    Hatta forum hesaplarımızı kapatalım isterseniz. Sadece alanlar ve beğenenler yazsın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sismologger

Bluetoorh özelliği yokmuş mause padin, olsa alırdım 😋
    Nasi yani

• quote:

Orijinalden alıntı: PrQressive

Ürün orijinal arkadaşlar. Asus Strix Mousepad kullanıyordum. Ona göre daha iyi. Güvenle alabilirsiniz.
    Hepsiburada danın strix I mi o

• MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Evet hatalı fiyattan almıştım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.