Bildirim
Logitech G640 Mousepad >> 50TL+Kargo Yanıyor (N11) (3. sayfa)
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
teşekkürler , 1 adet sipariş geçtim -
-
mousepad ne yaa en son 2002de kullanıyordum toplu mousem varken -
var mi urunu eline ulasan?
benim hala kargoya verilmemis -
Ürün orijinal arkadaşlar. Asus Strix Mousepad kullanıyordum. Ona göre daha iyi. Güvenle alabilirsiniz. -
Benimki gelmiş dağıtıma çıkmış gözüküyor -
Orijinal koruyucu kutusunda mı geliyor resim atar Mısınız gelince.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saol hocam. aldım 2 tane -
Market indirimi için Sıcak Fırsatlar'da takılan arkadaşlar her konuya yorum yapmasa süper olacak.
Sıcak işte kardeşim, yok mousepad bu fiyata olur muymuş yok bilmem ne iki yorum okuyacağız %80'i bomboş yorumlar. Yazmayın, ne siz vaktinizi boşa harcayın ne biz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 25 Mayıs 2019; 12:12:49 > -
-
Mouse pad geldi fakat G640 kalitesi göremiyorum ben , bu mouse pad G640 değil fakat yinede kullanılabilir düzeyde. -
Verilen paraya değer mi peki? Yoksa zaten ederi bu mu mousepadin?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
G440'da 800dpi bana oyunlarda yetiyordu şimdi bunu kullanınca 1000dpi a çektim aynı hassaslığa geldiler. (Mouse g502)quote:
Orijinalden alıntı: HaciTTOR
Bugün sabah kargo ile elime ulaştı,perşembe sipariş vermiştim.Ürün kendi jelatini içerisinde açılmamış olarak geldi. Kendim g440 sert zeminli olandan kullanıyordum.Eskidiğinden kumaşa da şans vereyim dedim.Beğenmezsem yine sert zeminli alacağım.
Büyüklüğünü görmeniz açısından g440 ile kıyaslanması açısından üzerine koydum.
-
Verilen paraya değer sonuçta logitech lisanslı bir ürün. -
Hatta forum hesaplarımızı kapatalım isterseniz. Sadece alanlar ve beğenenler yazsın?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgi sahibi olmadan fikir vermeyelim yeter.
Bu arada G640'ta özel üretim olanların kenarında dikiş oluyor.
Örnek:
https://www.amazon.de/Logitech-G640-Gaming-Maus-schwarz/dp/B06ZYWH8Z8/ref=sr_1_3?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=Logitech+G640&qid=1558783621&s=gateway&sr=8-3
https://www.amazon.de/Logitech-G640-Gaming-mauspad-Battlefield/dp/B01N59OUGH/ref=pd_sbs_147_8?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B01N59OUGH&pd_rd_r=06c098b9-7ee0-11e9-a809-4568a1bbcbf5&pd_rd_w=TyNX1&pd_rd_wg=HfXgg&pf_rd_p=74d946ea-18de-4443-bed6-d8837f922070&pf_rd_r=WNVY5MVBPAR7WNDW97WY&refRID=WNVY5MVBPAR7WNDW97WY&th=1
-
Nasi yaniquote:
Orijinalden alıntı: Sismologger
Bluetoorh özelliği yokmuş mause padin, olsa alırdım 😋
Hepsiburada danın strix I mi oquote:
Orijinalden alıntı: PrQressive
Ürün orijinal arkadaşlar. Asus Strix Mousepad kullanıyordum. Ona göre daha iyi. Güvenle alabilirsiniz.
Evet hatalı fiyattan almıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X