Şimdi Ara

LOGİTECH G9 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • logitech g9 mause aldım..set point yazılımı ile kişisel ayarlarımı yapıyorum (dpi.hız vs) bilgisayar her acılısında fabrika ayarına dönüyor örnegin yaptıgım ayarlar dpi 3 ışık yanıyor ama pc acılınca 2 ışıkla acılıyor mause ayarları yaparkende save yapıyorum program üzerinden yaptıgım ayarların kalıcı olması için başka bir ayar vs ne yapmam lazım ???

• Ayarlar kalıcıda bir den fazla DPİ ayarı yüklediğinizden bir tanesi kayıta alındı bilgisayarı aç kapat yapınca o ayara döner. dpi sıfırlayın yeniden belirleyin.
  • sıfırla derken program uzerinden mi sıfırlayacam dpi ayarlarını ....yoksa fare üzerinden mi sıfırlamam lazım
  • Number Of Dpi levels butonu 1 sayısına getirip bilgisayar açılıp kapandığında hep durmasını istediğiniz DPİ oranını seçin ÖRN: 800 DPi sonra Apply basın tekrar Number Of DPİ levels butonunu tıklayın ve kaç tane dpi düzeyini hafızaya atmak istiyorsanız sırasına göre belirleyin ve atın sonra tekrar apply (uygula) basın artık oyun vb. uygulamalarda anlık DPİ değişikliği yapabilirsiniz yanlız Bilgisayarı kapatıp yeniden açtığınızda en son seçili olan değil ana ayar geçerli olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.