20 Nisanda sipariş vermişim 23ünde teslim görünüyor |
Logitech® G903 Lightspeed (Yenilenmiş) (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
teşekkürler hocam:)
-
Rica ederim hayırlı olsun:)
-
Arkadaş troll hocam. Sakın 04:00'a falan alarm kurmayın, sinirlerinizi bozmayın.
-
Anladım hocam , enayi sevinsin diye öyle yazdım :) Teşekkürler iyi niyetiniz için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rakip mi eliyoruz gece 4 için
-
Sabah 04:00'da aldığına dair mesajını bekliyorum o zaman.
-
İstiyorsan alarm kur bak hocam, gece bir güzel okkalı söversin 4 te bakın diyene
-
-
bu fare şimdi kaç ay garantili oluyor, ürün double click gibi saçma problemler verirse değiştirme, tamir ettirme imkanımız var mı?
-
Eskiden Hollanda'dan yenisini gonderiyorlardi ama Logitech global garanti sağlamıyor artık sanırım. Para iadesi alırsın en fazla amazondan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim, vazifemiz.
Güle güle kullanın...
-
4 te tekrar stoğa gireceğini nerden bildiniz ? Benim de çok ihtiyacım vardı ikisinde de alamadım hocam
-
Yan hesapla almıştır o saatlerde iptal etmiştir.
%90 ihtimalle trollüyor, %10 ihtimalle algoritmayı çözdü ama yüksek ihtimal trollerken yanlışlıkla doğru bildi.
-
enayiyi bile düşünen ortam, teşekkürler dh kardeşliği
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 kere aldım ikisinde de double click problemi yaşadım. Tasarım hatası olan bir ürün tuşlar çok kalkık altından toz giriyor ve zamanla bozulma yapıyor. Tavsiye etmiyorum almanızı.
Razer Viper Ultimate aldım yerine canavar gibi çok memnunum.
-
O adam dh efsanesi 15 senedir Amazon dan ucuz mal satın alıyor amazondaki yazılımcı dan daha iyi bilir algoritmayı.
Herkes tuvnera oldugunu biliyor zaten fakat bu onun troll oldugunu degistirmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sipariş iptal edilmiş ? :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X