Şimdi Ara

Logitech G930 Anlık Kesilme Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar windows 10 kullanıyorum.Logitech g930 kullanıcıyım fakat beni bir kaç gündür uğraştıran bir problemim var.Şimdi g930'u normal kablosuz olarak kullandığım zaman hiç bir sıkıntı yok fakat kablo takılı bir biçimde kullanmak istediğimde anlık kopmalar yasıyor düzenli olarak 1-2 saniyeliğine hem alıcı hemde kulaklık kapanıp açılıyor fakat cihaz kabloyla bağlıyken ve herhangi bir programdan ses gelmezken bu sorun yok ne zaman müzik açtığımda veya oyuna girdiğimde başlıyor kopmaya.Her türlü yolu denedim alıcıyı başka soketlere taktım sarj kablosunu değiştirdim fakat sonuç gene aynı.Logitech Gaming Software silince sorun düzeliyor fakat bu seferde kulaklığın tuşları çalışmıyor ve en büyük özelliği olan 7.1 sorrund çalışmıyor stereo kulaklığa dönüyor.Bu gibi benzer bir sorunla karşılasan var mı?Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir.Windows 7 kullanırken böyle bir durumla karşılaşmadım.

• Güncel driverları kurunca biraz olsun düzeliyor...

Kolay gelsin..
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    En güncel driver kurulu hatta baya eski versiyon da kurdum sonuç aynı.
  • Abi kulaklığa bir çözüm buldun mu bulduysan paylaşırmısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MehmetAli9 M kullanıcısına yanıt
    Yok hala sorun devam ediyor.Kronik problemmiş bu cihazda.Yapıcak bişi yok
  • Arkadaşlar ne kadar uzak yakın bilmem ama wifi dağıtıcı yada wifi modemin yakınlarında kullanmayın o anlık kopmalar olmaz emin olun .
  • SHADELORDD kullanıcısına yanıt
    hocam 3-4 haftadır kopmalar arada bi olup tekrar bağlanıyordu kesik kesikti,modemin dibinde fotoğraftaki gibi takılıydı ve kaç senedir bu şekilde sıkıntısız kullanıyordum nedense bu aralar yapmaya başladı 2015 ağustosta almıştım kulaklığı tarihinimi doldurdu acaba G933de var aslında ama o çok baskı yapıyor kafaya G930 daha rahat ona göre.

Logitech G930 Anlık Kesilme Sorunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Bende 2015 de aldım. İşyerimde kullanıyordum ağırlıklı olarak. Bende bir problem çıkarmadı ama G930 larda kronik bir problem varmış.

https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/3eblnw/brothers_anyone_with_logitech_g930_headset_that/

İnternette ararsanız disconnecting g930 diye bir sürü kaynak çıkıyor.

G930 de gerçek 7.1 desteği yok bu arada ne derece gerekli emin değilim gerçi. Ben oldukça memnundum ama kardeşime hediye ettim ihtiyacı olduğu için.
  • Y-ZiyA kullanıcısına yanıt
    olayı çözdüm fotoğraftaki gibi kullanıyordum kopma yaşanıyordu, anakarttın üstündeki usbye aldım alıcısını olay çözüldü, cidden modemin sinyaliyle kulaklığın sinyali karışıyormuş çok yakın olunca ondan kopma yaşanıyormuş yine çok uzağına almadım ama modemin dibine takınca problem olduğunu bu şekilde çözdüm. Bu sorunu yaşayanlarda kesinlikle birşey engelliyordur odada çünkü kaç senedir kullanıyordum aynı bu şekilde modem aşğadaydı normalde, şimdi kasanın üstüne alınca problemi kendi kendime yaratmış oldum yine çözümüde kendim buldum
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Sevindim. Çok güzel kulaklıktır iyi günlerde kullanın
  • Y-ZiyA kullanıcısına yanıt
    Aynen öle kaç senedir aktif ve işini gayet süper yapan bi kulaklık, alırken şikayetlerine bakmıştım bu zamana kadar herhangi bi sıkıntı yaratmamıştı tekde bu oldu onuda kendim yaratmışım problemi yine kendim çözdüm :) G933de var ama G930un yeri ayrı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.