Şimdi Ara

Logitech g930 kendiliğinden kapanıyor( COZUM ICERIDE ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
4
Favori
12.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: White Aura

Batarya değiştirdim 40 tl ye sıfır batarya aldım ama düzelmedi malesef. Kopmalar devam ediyor

40tl mi

Hocam git geri ver logitech sana 5$'a yolluyor neresi burasi 40tl almis senden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    Logitech Türkiye 170 tl istiyor
    Aliexpress'den 12 dolara almıştım
    Siz nasıl alıyorsunuz Logitech'den ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Logitech Türkiye 170 tl istiyor
    Aliexpress'den 12 dolara almıştım
    Siz nasıl alıyorsunuz Logitech'den ?

bende bu ürünü aldım orj. batarya yazıyor ama bilemicem artık orj. mi değil mi

https://tr.aliexpress.com/item/Original-high-quality-battery-L-LY11-for-Logitech-MX-Revolution-G930-OLD-VERSION-with-good-quality/32715008926.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4Y7NSx

• Bu lanet kulaklığın kapanma problemi ilk mesajdaki yöntemi yapmama rağmen düzelmedi, son çare pil değiştirmek için alternatif piller bakarken youtubeda bir videoya denk geldim. Orada anlatılan yöntem ile problemden tamamen kurtuldum.

Logitech g930 kendiliğinden kapanıyor( COZUM ICERIDE )

Aygıt yöneticisinden Evrensel Seri Veri Yolu Denetleyicileri sekmesinden;
    Generic USB Hub ve USB Kök Hub olan tüm usb girişlerinin özelliklerden güç yönetimi sekmesinden ''Güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın'' seçeneğindeki tiki kaldırıyoruz.
    Olay tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 7 Aralık 2017; 1:57:22 >

• Ben pil değiştirdim ama olmadı kapanıyor sanırım mini usb bölümünde problem var Leh’im vs gerekiyor gibi görünüyor ama göz ile baktığımda problem yok lehimlerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece düzeldi diye yazmıştım ama sorun hala devam ediyor lanet gelsin bu kulaklığa.
  • Hocam süpersiniz az daha lehimi alıp eski telefon pili lehimleyecektim sayenizde çözüldü zaten kablosunu takıp kullanıyorum bir sorun yok kablolu kullanmakta.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.