Şimdi Ara

Logitech g930 kendiliğinden kapanıyor( COZUM ICERIDE ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
4
Favori
12.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gerginix

Olay LGC güncellemesinin bir sürümündeki yazılım hatasından kaynaklanıyor.

Olmadı,kapanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnqelTR kullanıcısına yanıt
    Diyecek bir şey bulamıyorum. Logitech e ürün kaydı yapıp hesap açarak danışın. Gerekirse rma açın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Diyecek bir şey bulamıyorum. Logitech e ürün kaydı yapıp hesap açarak danışın. Gerekirse rma açın.

Kaydetmemişim hocam şimdi tekrar bakıyorum yazıcam yine

Bu arada yine bu not defterinden bazı ayarları değiştirerek sesini artırabiliriz diye düşünüyorum cihazın.Deniyen var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnqelTR -- 3 Aralık 2015; 19:31:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

quote:

Bu arada yine bu not defterinden bazı ayarları değiştirerek sesini artırabiliriz diye düşünüyorum cihazın.Deniyen var mı acaba ?

elimizde kalmasın cihaz sonra?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

quote:

quote:

elimizde kalmasın cihaz sonra?

Kontrollü bir şekilde artırırsak sorun çıkaracağını sanmam,zaten ses seviyesi düşük biraz.Muhtemelen Avrupa Birliği standartlarından dolayı sesi azaltılmıştır.

Sonuç?
  • quote:

Sonuç?

Kapanmıyor hocam henüz olmadı.Eğer kapanırsa yazarım.Ama şimdiye 10 kere kapanması gerekiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnqelTR -- 6 Aralık 2015; 14:14:49 >
    Tamamdır sorun düzelmiş. Ben bunu uyguladığımdan beridir, şarjı bitmeden kapanmıyor.
  • quote:

Tamamdır sorun düzelmiş. Ben bunu uyguladığımdan beridir, şarjı bitmeden kapanmıyor.

Teşekkürler

Bununla ilgili bir konu açabiliriz bence.

• quote:

quote:

Teşekkürler

konu burda iste hocam mesajlasip duriyorsun kac gundur otopark degil ya

edit ediyorum ben basligi cozuldu diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

quote:

quote:

Teşekkürler

konu burda iste hocam mesajlasip duriyorsun kac gundur otopark degil ya

edit ediyorum ben basligi cozuldu diye.

Konu sahibi aktif değil sanmıştım o yüzden.Altına da arkadaşın çözümünü yazrsanız iyi olur,uğraşmasınlar boşuna.

• Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorun bendede var dediğiniz gibi yapmayı deniyorum fakat dosyayı değiştirip kaydederken access denied hatası alıyorum kayıt işlemini nasıl yaptınız.
  • Dediğiniz gibi yaptım fakat olmadı
  • Arkadaşlar dosyayı değiştirirken erişim reddedildi hatası alıyorum. Görev yöneticisine baktım Logitech ile ilgili herhangi birşey yok.
  • Access Denied (Erişim Reddedildi) hatası alan arkadaşlar ben şu şekilde çözdüm.

Önce görev yöneticinde Logitech ile alakalı herşeyi kapatın. Daha sonra cihazı USB'den çıkarıp Device_Manifest dosyasını masaüstüne kopyalayın.

Masaüstünde ki dosyanın içine girip 900 değerini 0 yapıp kaydedip çıkın.

Ve Program Files'daki dosyayla değiştirin.

En son işlem olarak da PC'yi yeniden başlatın.

@armynel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurBEKTAŞ -- 18 Aralık 2015; 22:43:27 >
  • 10 karakterrrrrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 4 Ocak 2016; 15:36:04 >
  • Evet arkadaşlar bi güncelleme çekelim konuya 8 şubatta 2016 tarihinde 109mb büyüklüğünde son driver yayınlandı içerik olarak 15 dk sonra otomatik olarak kapanıcak falan diyor bende daha yeni gördüm indiriyorum

Bu arada eko ayarını test ettim gerçekten oyunlarda müziklerde filmlerde şu ayar işe yarıyor.

32: 3
    64: 6
    125: 9
    250: 7
    500: 6
    1k: 5
    2k: 7
    4k: 9
    8k: 11
    16k: 8

http://support.logitech.com/tr_tr/product/wireless-gaming-headset-g930#download
    UPDATE
    Added support for the G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Keyboard
    Added support for custom lighting profiles to the G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Keyboard
    Added the ability to adjust the sleep timer for the G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset
    Fixed a bug that caused G930 to turn off or disconnect after 15 minutes even if audio was playing
    Enabled the lighting intensity control for the G502 Proteus Spectrum RGB Tunable Gaming Mouse. (A firmware update is required for this update.)
    Minor bug fixes

• Benim kulaklıkta hiç kapanmıyor mesela onu neyapacaz ? Turn off interval de 900 de oysa neden kapanmıyor acaba ?

• Merhaba arkadaşlar konu kirliliği olmasın diye buraya yazayım dedim, aylarca sorunsuz kullandığım kulaklık sıkıntı çıkartmaya başladı arkadaşlar şarja takıyorum kapatıyorum kendi kendine açılıyor şarj olurken öyle oluncada dolmak bilmiyor, kapatıyorum tekrar açılıyor kendi kendine nasıl engel olabilirim bi fikri olan var mı ? Sanırım logitech den son alışverişim bu kulaklık olacak her üründe bi pürüz muhakkak çıkıyor.
  • Batarya değiştirdim 40 tl ye sıfır batarya aldım ama düzelmedi malesef. Kopmalar devam ediyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.