Şimdi Ara

Logitech K400 klavye video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
4
Favori
42.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wierstrassss

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Touchpad için lüzumsuz diyen değerli arkadaşlar sürekli masabaşında PC kullandıkları için notebooku LED TV' ye bağlayıp oturma odasından kullanmanın keyfini bilemezler.

işte tam olarak bende bunu anlatmaya çalışıyorum arkadaşlara ama gerçekten anlatılmaz yaşanır diyorum:D

Ayrıca bu yaptığın alıntıdan bana göndermeler yapma...Herkesin zevkleri vardır.Bunlara karışamazsın

• bence güzel bi klavye olmuş.fiyatı hakkında bilgisi olan varmı?
  • dizüstü değil de masaüstü kullansaydım kesinlikle alırdım.
  • Ilal hanim... yaizmda da belirttigim gibi, uzun donem emzirme ile ilgili her turlu negatif dusunceye kulaklarimi kapadim ben. Tabii ki ben de cok okudum, cok arastirdim, cok bilgilendim ama sonucta kalbimi dinledim. Siz, kalbinizi dinleyin... 19 aylik bir bebek anne sutu aldi diye "yetiskinlikte doyumsuz kisilik" mi olur sizce? Kalbiniz ne diyor? Artik WHO, 3 yasina kadar emzirmeyi oneriyor. Afrikalilar 7-8 yasina kadar emziriyor. Tum doktorlar 2 yasina kadar emzirmeyi tesvik ediyor. Eger biraz daha derin arastirirsaniz kisa emzirmekten cok uzun emzirmenin onerildigini ve desteklendigini gorebilirsiniz. Uzun emzirmek yeni birsey degil, son da olmayacak. Bence onemli olan annenin ve bebegin arzusu... gerisi bos :-)
  • Lüzumsuz falan değil hocam. HTPC'lerde oldukça işe yarayabilecek bir alet. Tasarımına da kötü diyen arkadaş gitsin gözlük alsın. Tek kötü özelliği küçük enter tuşu. Bir HTPC alırsam yanında bunu alırım.
  • Bu tasarımın neresi iğrenç denecek kadar kötü? Media PC'ler için düşünülebilir. Klavye az yer kaplıyor ama Touchpadi gayet geniş yapmışlar. İkinci bir mouse kalabalığından kurtarıyor. Normal masaüstünde mouse yerine touchpad kullanılmaz zaten.
  • Yukarıdaki uzun gereksiz güç ve benim dediğim olsun kavgalarının bir tarafa bırakarak diyorum ki

Benzer bir kaç klavye kullanan, biri olarak, kesinlikle şimdiye kadar kullandığım en güzel HTPC klavyesi, inceleme videosundaki arkadaş bir tek bir şey söylüyorum, bir çuval incir bo.. etmek nedir bilmiyorsan yaptigina bak anlarsin. Bu işi bilmiyorsan otorite olarak boy gösterme.. Fiyati performantı, Wireless çekme mesafesi ve Touchpad hassasiyetinden basettiğini duymadim, klayve çevirince ses çıkarıyormuş o yüzden mazeme kalitesizmiş. Şimdiye kadar duyduğum en saçma şey. Media Markta 80-90TL arasi bir rakama almiştim, daha önce aldiğim Dark'in Kablosuz Mini Avuç İçi PC/PS3/XBOX Klavye–Joystick Fare DK-AC-KBWMPlojistik ürününün yarı fiyatına ve mükemel performans.

Zevkle kullanın...
  • Htpc veya benzeri durumlar için yapılmış muhteşem bir alet bence. İnceleme çok sığ olmuş. Çekim mesafesi ve touchpadi daha derin incelemeli. Tek kötü tarafı belirtildiği gibi mazeme kalitesi.
  • güzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Touchpad için lüzumsuz diyen değerli arkadaşlar sürekli masabaşında PC kullandıkları için notebooku LED TV' ye bağlayıp oturma odasından kullanmanın keyfini bilemezler.

Kesinlikle katılıyorum.

Laptop ı led tv'ye bağlayıp uzaktan a4 tech kablosuz klavye ve mouse ile kontrol ediyorum. Mouse'um gayet kaliteli ama yine de uzanmış internetten film seyrederken mouse kullanmak rahatsız ediyor. Bence harika bir ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Ilal hanim... yaizmda da belirttigim gibi, uzun donem emzirme ile ilgili her turlu negatif dusunceye kulaklarimi kapadim ben. Tabii ki ben de cok okudum, cok arastirdim, cok bilgilendim ama sonucta kalbimi dinledim. Siz, kalbinizi dinleyin... 19 aylik bir bebek anne sutu aldi diye "yetiskinlikte doyumsuz kisilik" mi olur sizce? Kalbiniz ne diyor? Artik WHO, 3 yasina kadar emzirmeyi oneriyor. Afrikalilar 7-8 yasina kadar emziriyor. Tum doktorlar 2 yasina kadar emzirmeyi tesvik ediyor. Eger biraz daha derin arastirirsaniz kisa emzirmekten cok uzun emzirmenin onerildigini ve desteklendigini gorebilirsiniz. Uzun emzirmek yeni birsey degil, son da olmayacak. Bence onemli olan annenin ve bebegin arzusu... gerisi bos :-)

Katılıyorum size

Ürün için yorum;
    Klavye tasarımı cidden berbat ama işlevsel.Ayrı ayrı klavye ve mause kullanmaktansa koltuğa uzanıp tüm işlemleri yapabilirsin..

• Masa üstü kullananların touchpad gibi bir zevki tadamadıkları için iyi olmuş tasarımı biraz kötü olsada işlevi güzel
  • tv için süper

• yeni samsung,lg,panasonıc smart tv lerde sorunsuz çalışıyor bu cihaz..bence çok kullanışlı bi cihaz..smarttv ler için yapılmış..
  • satın aldım bile İnternetten kargo dahil 79 tl. 46es6140 tv aldım onunla çok uyumlu çalışıyor.
  • Minnacık touchpadlerden nefret eden, laptop8un yanında mutlaka fare taşıyan bir millete masa üstüne hemde klavye yanına touchpad hayret valla. Biraz özenti olmuş. Şahsen dokunmatik ekranları ve stylus kalemleri tercih ediyorum.

Klavye ve fare olarak Logitech e tek sözüm var, harika ürünleri var. Bende k340 ve performance MX kullanıyorum. Rahatıma düşükünüm yan :) touchpad kullanma eziyetimi :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasimgurel

satın aldım bile İnternetten kargo dahil 79 tl. 46es6140 tv aldım onunla çok uyumlu çalışıyor.

Selam,
    hangi İnternet mağazasından aldınız ?
  • pratikev diye bi siteden aldım ama hiç tavsiye etmiyorum 4 günde gönderiyorlar :D 3-5 lira ucuz olsun giye uğraşmayıp bilindik siteden almak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasimgurel

pratikev diye bi siteden aldım ama hiç tavsiye etmiyorum 4 günde gönderiyorlar :D 3-5 lira ucuz olsun giye uğraşmayıp bilindik siteden almak gerek.

Haklısınız, teşekkürler.
  • kullanan arkadaşlar toucpad'i hakkında yorum yapabilirler mi acaba? duyarlığı nasıl? tuşları falan? genel olarak laptoptaki toucpadlerle benziyor mu yoksa daha iyi ya da kötü mü? bilgi verebilen olursa sevinirim, ona göre almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.