Şimdi Ara

Logitech K400 klavye video inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
4
Favori
42.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asil_ercan17

arkdaşlar ben bunu samsung 40es 7000 imde kullaniyorum.ilk aldiğimda bayaa sorunlu idi am tv mi güncelledikten sonra hiç sorun kalmadi ve ben çook memnunum sizlerede tavsiye ederim.a

Hocam sen televizyonunla kullanırken, klavyede bulunan ses açma kapama gibi klavyenin üst kısmında bulunan komut tuşlarını kullanabiliyor musun? bendede aynı model tv. varda ben kullanamadım tuşlar çalışmıyor.
  • bende aldım ancak ne tv de (40es8000) ne de dell laptop ta çalıştıramadım sorun ne acaba
  • Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Klavyenin üstteki fonksiyonlarını( ses açma kapama gibi) samsung televizyonlar ile kullanabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün aldım ve gayette güzel buldum.

Güzel ya da kullanışsız diyen arkadaşlar kullanmadan kötülemesinler ve kendilerine önce bir akıllı TV, laptop, HD medya oynatıcı, RasberianPi ya da ekranı kırılmış laptop - netbook alsınlar akıllı TV ye bağlayıp kullansınlar.

Cihazdan ergonomi beklemeyin, zira kullanım amacı belli: uzaktan kumanda

Sorunsuz çalışan makine ve işletim sitemleri
    PS3, xbox360, Android tablet (4.0.4) Samsung Smart TV, Dell Latitude e5430, Windows8 ve 7, Abauntu, ArchBang ve Debian
  • Ürünü aldım kullanıyorum
    hatta şu an ondan yazıyorum
    LG 5500 e pc yi bağladım bu klavyeyide pc ye bağlayınca ideal oldu

fenildiği gibi günlük kullanıma iyi değil ama pc den fil falan izlemek için açtığınızda yanınızda iyi bir multi kumanda görevi görüyor
    oyun oynanmıyor

en büyük kusuru ise diz üstü çalışırken donuyor muhtemelen dizden algıladığı birşey var diğer türlü hiçbir şekilde donma yapmıyor duracel pil kullanıyorum
  • Selamlar,

Bu klavyeyi 55ES8000 ile kullanmak için aldım ancak klavyedeki tuşların bazılarını ne yaptıysam çalıştıramadım.
    Örneğin t, 2 ve birkaç tuş daha kesinlikle aktif değil.
    Değişim yapıp tekrar mı deneyelim yoksa iade mi edelim ?
    Bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu ?
  • arkadaşlar lg lm47640s smart tv özellıklı tv aldım. acaba logitech k400 mu alsam yoksa Dark DK-AC-KBWTP PC, PS3, Android Uyumlu Kablosuz Mini Klavye ve Multi TouchPad mi alsam. dark avuçii klavyenın kotu tarafı sanırım touchpad in yukarıda olması. asagıdakı lınkte fiyatlarda iyi.

http://www.webdenal.com/dark-dk-ac-kbwtp-pc-ps3-android-uyumlu-kablosuz-mi_468622.html?utm_source=convertale_recommendation_click
    http://www.webdenal.com/logitech-k400-q-turkce-kablosuz-usb-touch-klavye-9_392292.html?utm_source=convertale_recommendation_click

• Arkadaşlar bende logi k400 almayı dusunuyorum samsung smart tv icin teknosada falan 100 lira ama bazı internt mağazalarında 72 liraya kadar bulunuyor vatan computerden 80 lirayada geliyor en mantıklısi vatan galiba bu arada türkçe klavye diye yaziyo heryerde ama klavyede i ğ ü gibi harfler yok turkceden kasıt nedir anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: fadike

Bugün aldım ve gayette güzel buldum.

Güzel ya da kullanışsız diyen arkadaşlar kullanmadan kötülemesinler ve kendilerine önce bir akıllı TV, laptop, HD medya oynatıcı, RasberianPi ya da ekranı kırılmış laptop - netbook alsınlar akıllı TV ye bağlayıp kullansınlar.

Cihazdan ergonomi beklemeyin, zira kullanım amacı belli: uzaktan kumanda

Sorunsuz çalışan makine ve işletim sitemleri
    PS3, xbox360, Android tablet (4.0.4) Samsung Smart TV, Dell Latitude e5430, Windows8 ve 7, Abauntu, ArchBang ve Debian

Samsungun modelini belirtmemişsin. Bende Samsung 46D 6500 var. Geçen hafta Logitech K400 satın aldım. Pilini taktıktan sonra Usb alıcısını tv'nin boş usb portuna taktım ama klavye hiçbir şekilde çalışmadı. Bende iade ettim. 40-46D 6500 led tvlerde deneyen var mı? Varsa izlenimlerini bekliyorum.

Edit:Samsungun D serilerinde kablosuz klavye+mouse desteği yok. Destek EH-ES serilerinden itibaren başlıyor. D serisi olan arkadaşlar sadece Samsungun RMC-QTD1 kumandasını kullanabilirler. Bir tarafı kumanda diğer tarafı ise klavye olan bu ürün tv ile Bluetooth üzerinden üzerinden (Fn+Tab tuşlarına birlikte basın) çalışıyor. Türkçe karakter desteği ise yok. Teknosada 209 TL'ye satılıyor.
    Bu bilgileri çeşitli forumlardan topladım. Samsung çağrı merkezine de doğrulattım.
    Logitech K400 klavye video inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 17 Nisan 2013; 10:59:04 >

• Notebook'u Led Tv ye nasıl bağlıyorsun ? Bluetooth ile mi yoksa kablo ile mi ?@Pwnstaer@Pwnstaer@Pwnstaer
  • Logitech K400r aldım ..kurdum ama Asus F3F Laptop'umu LG Led Tv ye tanıtamadım.Laptop'umu Tv ye naıl bağlayacağım? Acele cevap lütfen.
  • arkadaşlar bu ürün samsung galaxy note 10.1 android 4.1.2 versiyonunda çalışıyor mu? Bir de LG42LV5500 modeline uyumlu mudur? tableti hdmi ile tvye bağlayıp bu klavye ile kontrol etmek istiyorum sizce olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiKMeN_

Selam

Ben bu ürünü LG Smart Tv de kullanmak için aldım ve gayet güzel kullanıyorum. Özellikle zaten touchpadi tek başına yeterli sayılır televizyon için Magic kumanda da var ama bunun gibi olmuyor.

Televizyonumda yavaş çalıştı diyen arkadaşlar normal pc de denesinler. Eğer pc de takılmıyorsa zaten sorun televizyonun algılamasıyla alakalıdır.

Bende de televizyonda sıkıntılar var tabi yok değil. Mesela özel karakterleri basamıyorum :)

Ama klavyedeki ses açma kapama tuşları falan full fonksiyon çalışıyor :)

Bir de yazı yazacağım zaman ilk tuşladığım harfi kabul etmiyor ama bunların televizyon ile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü pc ile kullanırken aynı sıkıntıları yapmıyor.

merhaba..bende 55lm640s led tv var..sizin tv nin markası ne..bana uyarmı acaba...saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: bunakkaptan

Logitech K400r aldım ..kurdum ama Asus F3F Laptop'umu LG Led Tv ye tanıtamadım.Laptop'umu Tv ye naıl bağlayacağım? Acele cevap lütfen.

nasıl tanıtamadınız acaba..hdml kablosuyla bağlantıyı yapınca direk geliyor bende ekran..
  • teknosada 99 tl ye satılan " Logitech K400 Kablosuz Q Tr Multimedya Touchpad Klavye " deneyen oldu mu ? touchpad calışsa süper olurdu..ben teknosadakine baktım; şarj bitimi yada çok kullanımdan iyi çalışmıyordu
  • arkadaslar bende logitech k400r aldım ancak q klavye ancak yazarken f olarak yazıyor nasıl duzeltebılırım bilen var mı :S ????

• Bende ilk çıktığında bu klavyeyi alanlardanım. Salonda HTPC ye takılı olarak kullanıyorum çok büyük rahatlık. Bundan önce gene logitech in Play stationlar için olan gene touch padli modeli vardı ama hem ingilizce idi hemde bluetooth olduğundan biosa falan girmek gerektiğinde sorun oluyordu.

Alıcıyı PC nin arkasına taktığımda 4,5 m den sorun yaşadım PCnin önündeki kapakta algılayıcı takılıyken kapanmadı o yüzden bir uzatma ile ön tarafa aldım birdaha sorun yok. Ben çekmeme olayını diğer cihazların manyetik baskılamasındandır falan diyedir diye düşünmüştüm. Üst raplarda amfi, digiturk,apple tv falan var.

Koltuğun kenarındaki kumandalıkta duruyor. Pil dayanımı oldukça iyi aldığımdan beri değiştirmedim daha. enaz 7-8 kez yere düştü kırığı bozuğu olmadı.Hafif bir klavye. Birde aydınlatma olsa çok şık durabilirdi.
  • Öncelikle herkese selamlar,

Klavyeyi Smart Tv için aldım. İlk izlenimlerim şöyle ;
    Açıkçası daha ufak ve hafif bekliyordum.
    Usb soketini tv ye takar takmaz algıladı , Dil seçeneğini seçer seçmez aktif olarak kullanıma başlayabiliyorsunuz.
    İşlemlerde herhangi bir yavaşlık ve kesime söz konusu değil , tv nin tüm menülerine tuş takımı yada mouse ile erişilebiliyor.
    Bu arada Tv Samsung ES5700 SMART TV.

Sıkıntılı duruma gelirsek;

Klavyedeki ses tuşuna basıyorum kanal değişiyor , kanal tuşuna basıyorum farklı bir işlem yapıyor , bir uyumsuzluk var.
    Klavye dilini Türkçe ve İngilizce olarak denedim sonuç aynı , hala kurcalamaya devam ediyorum. Çözümünü bilen varsa lütfen paylaşsın ...
  • Ben de bu urunden almayi planliyorum, kampanyada oldugu bir yer var mi?

• ARKADAŞLAR SAMSUNG D8000 SERİSİ İÇİN KLAVYE MAUS TAVSİYE EDECEK VARMI?
    LOGİTECH MK220 DESTEKLEMEDİ SAMSUNG TV D8000 VE ALTINDA BU KONUDA HİÇ DESTEK VERMİYOR NEDEN? YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
    SERVİSİ ARADIM D8000 İNİ DESTEKLEYEN ÜRÜN YOK SAMSUNG UN KENDİ ÜRÜNLERİ DIŞINDA YADA BEN BİLMİYORUM SELAMLAR

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.