Şimdi Ara

Logitech K400 klavye video inceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
4
Favori
42.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 46D8000 benim salonumda var. Hibir klavye-maus uygulayamazsınız. sadece çift yüzlü kumandası var geçen sene 250 tl ye almıştım
    o uyumlu. Birkaç mesaj yukarıda resim vardı, bende aynısını eklemiş olayım...
    Logitech K400 klavye video inceleme

Oturma odamda da 40es7000 var logitech k400 klavye ile kullanıyorum. Vatan bilgisayardan 80tl ye aldım. uyum mükemmel, serviste onaylıyor seçimi.
  • Teşekkürler. İyi fiyata bulursam, ben de alacağım bir tane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:35:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benım tv phılıps ıcın aldm ama samsung laptopumda q klavye oluyor ama tv ye takınca f klavye etkısını gosterıyor yanı q klavye dızaynı ama f olarak basıyor sorun nedır acaba yardımcı olabılcek bırı var mı ?

• Bunun usb girişini kaybettim ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bioakuma

Öncelikle herkese selamlar,

Klavyeyi Smart Tv için aldım. İlk izlenimlerim şöyle ;
    Açıkçası daha ufak ve hafif bekliyordum.
    Usb soketini tv ye takar takmaz algıladı , Dil seçeneğini seçer seçmez aktif olarak kullanıma başlayabiliyorsunuz.
    İşlemlerde herhangi bir yavaşlık ve kesime söz konusu değil , tv nin tüm menülerine tuş takımı yada mouse ile erişilebiliyor.
    Bu arada Tv Samsung ES5700 SMART TV.

Sıkıntılı duruma gelirsek;

Klavyedeki ses tuşuna basıyorum kanal değişiyor , kanal tuşuna basıyorum farklı bir işlem yapıyor , bir uyumsuzluk var.
    Klavye dilini Türkçe ve İngilizce olarak denedim sonuç aynı , hala kurcalamaya devam ediyorum. Çözümünü bilen varsa lütfen paylaşsın ...

bugün ben de bu klavyeyi aldım.aynı sorun bende de var fonksiyon tuşlarında problem var.uyumsuz.siz çözebildiniz mi? değiştireyim mi acaba klavyeyi? bir de smart tv nin uygulamalarına girdiğimde çalışmıyor.Tv samsung 40es6340. sizce ne yapayım?

• Tam benlik olmus ne zamandir takipteyim ama fiyati cok yuksek su an icin alamam

• merhaba,

Bu klavyeyi yeni araştırıyorum ve burada açılan konuyu biraz geç fark ettim. Bundan sonara alacklar için yardımcı olması açısından bu bilgiyi paylaşayım. Logitech 'in bu klavyesinin 2 çeşidi var K400 ve K400r. Ne yazık ki Logitech her ikisinin de kutusuna K400 yazmış. Bu nedenle aldığınız klavyenin arkasını çevirip baktığınızda K400 mü yoksa K400r mi olduğunu anlıyorsunuz. K400 daha çok Smart Tv ler için üretilmiş ve özelliği biraz daha az olan model K400r ise bilgisayarlar (daha çok HTCP ler için) için üretilmiş. Bu nedenle aldığınız model K400r ise Smart Tv lerde sorun yaşıyor olabilirsiniz.
    Kendi sitesinden alıntı:

"K400r keyboard not working with my TV

Wireless Touch Keyboard K400r Why won't my K400r keyboard work with my TV?
    Wireless Touch Keyboard K400r
    Model Number:
    Y-R0019 (Keyboard)

The K400r keyboard is designed to work with computers (ex. desktop or laptop), not TVs. Connecting the K400r directly to a TV isn't supported.

If you have a computer connected to your TV, you can use the K400r for input to the TV through the computer.
    If you connect the K400r directly to a TV's USB port, it may or may not work. Check your TV documentation for information and support.

http://logitech-en-amr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/36019/related/1/session/L2F2LzEvdGltZS8xMzgyMTYzMzgzL3NpZC9WWlBLQTlEbA%3D%3D

Burda da arasındaki farkları görebilirsiniz

http://logitech-en-amr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/39601/related/1

sağlıcakla

• quote:

Orijinalden alıntı: ring

merhaba,

Bu klavyeyi yeni araştırıyorum ve burada açılan konuyu biraz geç fark ettim. Bundan sonara alacklar için yardımcı olması açısından bu bilgiyi paylaşayım. Logitech 'in bu klavyesinin 2 çeşidi var K400 ve K400r. Ne yazık ki Logitech her ikisinin de kutusuna K400 yazmış. Bu nedenle aldığınız klavyenin arkasını çevirip baktığınızda K400 mü yoksa K400r mi olduğunu anlıyorsunuz. K400 daha çok Smart Tv ler için üretilmiş ve özelliği biraz daha az olan model K400r ise bilgisayarlar (daha çok HTCP ler için) için üretilmiş. Bu nedenle aldığınız model K400r ise Smart Tv lerde sorun yaşıyor olabilirsiniz.
    Kendi sitesinden alıntı:

"K400r keyboard not working with my TV

Wireless Touch Keyboard K400r Why won't my K400r keyboard work with my TV?
    Wireless Touch Keyboard K400r
    Model Number:
    Y-R0019 (Keyboard)

The K400r keyboard is designed to work with computers (ex. desktop or laptop), not TVs. Connecting the K400r directly to a TV isn't supported.

If you have a computer connected to your TV, you can use the K400r for input to the TV through the computer.
    If you connect the K400r directly to a TV's USB port, it may or may not work. Check your TV documentation for information and support.

http://logitech-en-amr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/36019/related/1/session/L2F2LzEvdGltZS8xMzgyMTYzMzgzL3NpZC9WWlBLQTlEbA%3D%3D

Burda da arasındaki farkları görebilirsiniz

http://logitech-en-amr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/39601/related/1

sağlıcakla

Hocam açıklama için çok teşekkürler.bende yarın bundan almayı düşünüyordum.k400r alıcam bilgisayarda kullanmak için.yalnız klavyenin resimlerine baktığımda türkçe karakterlerden birkaçını göremedim.neyse.açıklama için tekrar teşekkürler ederim.

• Tahir26 kullanıcısına yanıt
    merhaba,

Bilginin işinize yaradığına sevindim. Ne yazık ki bu klavyeyi araştırırken resimlerde ve açıklamalarında K400 ile K400r karıştırılmış.Bir çok yerli inceleme okudum ama hiçbirisinde Türkçe yazımın nasıl kullanıldığı açıklanmıyor.Ancak Türkçe desteklendiği söyleniyor. Chip online sitesine bakarsanız Dil Türkçe olarak gözüküyor.

CHIP Online
    Logitech Touch Keyboard K400r İncelemesi
    http://www.chip.com.tr/inceleme/logitech-touch-keyboard-k400r_t3727.html

Burada da klavyenin yakından görünüşünü gösterek bir video var.

gohepcatyoutube
    Logitech K400r Review
    http://www.youtube.com/watch?v=dCc367GA9-A

sağlıcakla

• merhaba,

Bugün gidip İzmir Narlıdere Migros'a baktım, ellerinde yokmuş. Gazemir Optimum Migros'da var dediler. Gazemir Optimum'daki Migros'dan bir tane aldım. Ben gittiğimde 3 adet vardı. Ancak yetkili arkadaş daha da getirtebiliriz dedi talep olursa. Klavye Türkçe ve üzerinde Türkçe karakterler var. Migros' da satılan model K400r. Ancak tüm Migros'ın hepsinde aynı mıdır bilmiyorum.

Fiyatı (%25 indirim ile birlikte) 74,25 TL. İçerisinden bir tane de USB unifying alıcıya taktığınızda mesafearttırıcı özelliği olduğu klavuzunda söylenen bir parça da çıkıyor. Benim oda küçük olduğundan bu parçanın alıcı mesafesi üzerindeki etkisini deneme fırsatım olmadı. Yine de deneme yapabilecek bir yol bulursam deneyimimi yazarım.

Şimdilik klavyeyi beğendim. Tabi uzun süreli kullanımda eksi ve artı yönleri belli olur.

sağlıcakla

• arkadaşlar bu klavyeyi alsam hiç laptop kullanmadan 47la660s tvme usb yi takarak kullanabilir miyim?
  • Klawyeyi samsung tvmde kullanamıyorum yardımcı olabilecek var mı? Flash bellek takıyorum usb tanıyor, kalawyenin aparatını tanımıyor teknosadan almıştım gidip orda denedim sorun yok orda tanıdı. Yazılım en güncel nedendir acaba neyi hatalı yada eksik yapıyorum?

• satmak isteyen varsa benimle iletişime geçebilir. Tv için alıp denemek istiyorum
  • Arkadaşlar bu modele benzer başka markalarda varmı?

Teşekkür ederim

• Merhaba let tivim var bugün teknosadan bi k400 kablosuz klavye aldım uyum saglar demişlerdi kutudan cıkan baglantı usb tvde usb girişi yok VGA VE HDMI girişi var napmam gerekiyor yardimci olursanız sevinirim

• Bu üründen bende de var yalnız hiç memnun değilim,mousepad kısmı çok hassas üzerinde parmağınızla gezemiyorsunuz ,dokunduğunuz anda bir yerlere tıklıyor.Bu özelliğini kapatmak için setpoint programında tap to click opsiyonu var , yalnız ne kadar bu özelliği kapatırsanız kapatın tekrar kendini aktive ediyor.Yabancı forumlara baktığımda bir çok kişi aynı derten şikayetçi. Ürünü alalı 1 hafta olmadan şimdide mousepad takılmaya başladı. Kısacası klavye kısmında problem yok,problem mousepad kısmında.
  • thelastoutlaw kullanıcısına yanıt
    Ben bu klavyeyi neredeyse 1,5 senedir htpc ile kullanıyorum. Dediğiniz gibi tap to click özelliği çok hassas. Ben de bu özelliğini kapattım. Fakat ben de bir daha açılmadı.

Ben güncellemesini kapatmıştım, belki sizde güncelleme açıksa güncelleme yaptığında tekrar aktif oluyor olabilir.

• Cevap için teşekkür ederim.Birde güncellemeyi kapatım deneyim.
  • Güncellemeleri kapattım tekrar gene kendiliğinden tap to click aktif oldu.İnternette baktığımda bir çok kişi aynı dertten şikayetçi.İşin kötüsü tap to click özelliğini kapatmadan mousepad'i kullanmak çok zor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.