Şimdi Ara

Logitech K400 klavye video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
4
Favori
42.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu klavyeyi ilk çıktığında gold pcden 100 tl almıştım pc yi projeksiyona bağlayıp media center yaptım klavyenin muadil modelleri aliexpress sitesinde hemen hemen aynı fiyat klavyenin programını kurdum her tuşa bir özellik atayıp dokunmatik hassasiyetini ayarladım parmak hareketini algılayıp scroll özelligide var programda pil seviyesinide görebilirsiniz çekimede çok güzel tavsiye ederim
  • Bence gereksiz bir işlem.
  • Samsung D8000 serisi smart LED TV'lere uyumlu mu? Kullanan var mı? Ayar için dikkat edilmesi gerekenler, vb konularda paylaşımlarınızı bekliyorum.
  • uyumlu, tak çalıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veliveliveli

kullanan arkadaşlar toucpad'i hakkında yorum yapabilirler mi acaba? duyarlığı nasıl? tuşları falan? genel olarak laptoptaki toucpadlerle benziyor mu yoksa daha iyi ya da kötü mü? bilgi verebilen olursa sevinirim, ona göre almayı düşünüyorum.

Laptop touchpad'lerinden daha kaliteli. Scroll ozelligi var, 2 parmakla. Ancak vertical scrolling var, horizontal scrolling yok. CTRL + scrolling yaptiginda zoom ozelligi var ki bence buyuk bir arti. Cunku ben de bu urunu kullanan diger arkadaslar gibi uzaktan kullanim icin aldim. Ekrandaki bazi kucuk karakterleri goremedigimde zooming yapip bakiyorum. Tap clicking'i disable edebiliyorsun o ozelligi istemiyorsan, benim icin buyuk arti bu. Yine Setpoint yazilimi tarafindan destekleniyor, kendi ayarlamalarini yapabiliyorsun.

En sevdigim yani yatakta film izlerken kullanmak. Touchpad bu yuzden yapilmis zaten. Zira mouse aramak cok gicik birsey. Ayrica unifying ozelligi de var.

Boyutunu oldukca kucuk tutmalarini da anlayabiliyorum. Cunku uzaktan erisim icin tasarlanmis, word veya excel dokumani hazirlamak icin degil, bence.. Fakat, kucuk parmaklilar zaten oldukca rahat eder, ve ergonomik bir klavyeyle yapabileceklerini ve hatta fazlasini yapabilirler bu klavyeyle ;)

Kalitesiz malzeme kullanildigini soyleyen arkadaslara katilmiyorum maalesef.

• android pc için almayı düşünüyorum kullanan oldu mu hiç :) bana androidde adam gibi zoom out yasın yeter ki touch pade gereksiz diyenler pc harici kullanımı düşünmemişler. akıllı tvler için daha kullanışlı birşey bu...
  • Arkadaslar urunu Samsung ES8000 tv'de kullanmak icin aldim. Kesinlikle uzerinde yazdigi gibi 10m cekim alanina sahip degil, 3 metreden bile zor cekiyor. Belki arizalidir diye goturdum degistirdim,
    yeni aldigimda da cekim ayni sekilde ve bazi tuslari basmiyordu, iade
    ettim. Dusunenler iyice test ederek alsinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metropol80

Arkadaslar urunu Samsung ES8000 tv'de kullanmak icin aldim. Kesinlikle uzerinde yazdigi gibi 10m cekim alanina sahip degil, 3 metreden bile zor cekiyor. Belki arizalidir diye goturdum degistirdim,
    yeni aldigimda da cekim ayni sekilde ve bazi tuslari basmiyordu, iade
    ettim. Dusunenler iyice test ederek alsinlar.

teknosa mağazasında samsung 3d tv lere bağlı olarak test etmiştim rahat 5-10m arası kullanılabiliyordu. tv nizin wifi özelliğinde bir arıza olmasın? zira 3m den çekmeyecek wifi klavye yapmanın mantığı olmaz.
  • ilk yorumlar nekadar cahilce yaplımış ürünü kullanmadan üfürkten teyyare salla dur.Renkler zevkler diye yorum okudumya orda koptum zaten sanki magzadan elbise alıyorsunda
    maus özelligi klavye ile bir olması tamda benim aradgım özellik.
  • Arkadaslar philips 7606 k led tv mde bu cihazı kullanabilir miyim? Bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim

• Laptopun görüntüsünü tv ye bağlladığın zamanlarda işe yarıyabilir .
  • bende bu klavyeyi samsung es6100 tv me aldım. klavye sorunsuz çalışıyor ancak imleci her yazı yazma kutucuğuna getirdiğimde sanal klavye açılıyor. bunun dışında klavyeyi tavsiye ederim.

• bu ürünü 42et5e (panasonic ) ile kullanan var mı? mouse kısmı çalışıyor mu?
  • " Klavye Seti-Logitech K400 Wıreless Touch Keyboard ürün hakkında fikri olan ? " konusundaki yorumumu tekrarlıyorum.

"Logitech bu işi çözmüş :))) "

Fiyatta en uygun mağaza aşağıdaki gibi arkadaşlar...

• Klavye çok kötü değil, arkadaşım kullanıyor gayet güzel.
  • philips 55pfl7606 modelde kullanılır mı acaba?
  • Bir süre kullandim, ihtiyacim olmadigi icin sattim. Alirken aslinda niyetim uzakta oturup film izlerken rahatca kullanabilmekti bilgisayarimi. LCD ekrana bagli ufak bir Zotac'im var. Fakat tek basina yeterli gelmedi. Zira hem normal klavye ve fare, hem de bu cok fazla. Uzun süre yazarken pek rahat degil, cünkü tuslar hem ufak, hem de aralarindaki mesafe cok az.

Iscilik ne yazik ki pek de tatmin edici degil. Logitech'den daha nitelikli ürünler bekliyor insan. Ancak bu ürünü bizzat görmeniz lazim. Arka kismi kalitesiz bir plastik. Pilleri taktiginiz yuvanin kapagi elinizde kalacakmis gibi oluyor. Acma kapama dügmesi de yine cok adi görünüyor.

Klavyeyi sadece büyük ekran LCD ya da TV sahibi olanlara tavsiye edebilirim. Bunun yaninda uzun yazilar yazanlar bununla idare ederim diye düsünmesinler. Bir öneri daha; Asus tabletler hem dokunmatigi, hem de klavyeyi taniyor. Sadece tableti ve USB adaptörü olup istasyonu (dock ünitesi) olmayanlara da güzel bir alternatif teskil ediyor.

• zevk renk işi değil bu. İhtiyacın vardır yoktur adam yapmış.

Ben Laptopumu,PS3 ümü LED tv ye bağlıyorum. Film mi izlersin chat mi yaparsın keyfi sana kalmış.. Oturupda kantır atacak değiliz bu klavyeyle :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knn06 -- 23 Aralık 2012; 4:39:20 >
  • bende LG 55LW5500 var logitech K400 ü denedim olmadı.Bu konuda bilgisi olan varmı aynı tv yle kullanan bir arkadaş var mı?
  • Arkadaslar ben buklavyeyi Samsung 40 es 7000 tvmde kullanmak icin aldim ama iyi calismiyor tutukluk yapiyor gec algiliyor ki abimle beraber aldik onunkide ayni. Pillerini duracel 1,5 volt taktim yine ayni. Yani cok agir calisip algiliuor.
    Bunun hizlannadi icin ayari varmi veya neyapmam lazim. Yardimlariniz icin simdiden tskrlr.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.