Şimdi Ara

Logitech Kablosuz Mouse Yavaşlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Logitech M310 marka kablosuz bir usb mouse kullanıyorum.
    İmleç hızı çok yavaş.Yani bir dosyayı tıklayacağım,mouse'u kaydırıyorum kaydırıyorum çok yavaş ilerliyor.Mesela mouse'un altına kitap koyuyorum yine yavaş hareket ediyor,masaya koyuyorum yine yavaş haraket ediyor.Pil değiştirdim işe yaramadı.Başka bir bilgisayarda denedim onda da yavaş haraket ediyor.

Birde kablolu mouse takıyorum jet gibi çalışıyor.Usb mouse neden bu kadar yavaş.DPI değeri falan diye duydum ama anlamadım.Kaliteli bir marka Logitech,bu mouse da hiç kullanılmadı neredeyse,bozuk değildir diye düşünüyorum.Birde mouse'un altında optik yeri vardır bilirsiniz.Orda ışık yanması gerekmiyor mu.? Mesela her kablolu mouse'un altına kırmızı ya da mavi ledler yanar. Bu kablosuz mouse'un altına led yanmıyor.Yanması gerekmiyor mu?
    Ne yapmalıyım sizce,teşekkürler.

• Rasim Ozaman Kütahyalı kullanıcısına yanıt
    Logitechin sitesinde yazilim var onu indir. Senin mouseu gorur buyuk ihtimalle. Ordan da dpi ayarlarsin. Arttirdikca mouse hizlanir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Logitechin sitesinde yazilim var onu indir. Senin mouseu gorur buyuk ihtimalle. Ordan da dpi ayarlarsin. Arttirdikca mouse hizlanir.

Logitech'in sitesindeki yazılımı indirdikten sonra mouse istediğim gibi çalışmaya başladı.
    Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Kablosuz Mouse Takılıyor?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.