Arkadaşlar Logitech M310 marka kablosuz bir usb mouse kullanıyorum. İmleç hızı çok yavaş.Yani bir dosyayı tıklayacağım,mouse'u kaydırıyorum kaydırıyorum çok yavaş ilerliyor.Mesela mouse'un altına kitap koyuyorum yine yavaş hareket ediyor,masaya koyuyorum yine yavaş haraket ediyor.Pil değiştirdim işe yaramadı.Başka bir bilgisayarda denedim onda da yavaş haraket ediyor.
Birde kablolu mouse takıyorum jet gibi çalışıyor.Usb mouse neden bu kadar yavaş.DPI değeri falan diye duydum ama anlamadım.Kaliteli bir marka Logitech,bu mouse da hiç kullanılmadı neredeyse,bozuk değildir diye düşünüyorum.Birde mouse'un altında optik yeri vardır bilirsiniz.Orda ışık yanması gerekmiyor mu.? Mesela her kablolu mouse'un altına kırmızı ya da mavi ledler yanar. Bu kablosuz mouse'un altına led yanmıyor.Yanması gerekmiyor mu? Ne yapmalıyım sizce,teşekkürler.
Rasim Ozaman Kütahyalı
kullanıcısına yanıt
Logitechin sitesinde yazilim var onu indir. Senin mouseu gorur buyuk ihtimalle. Ordan da dpi ayarlarsin. Arttirdikca mouse hizlanir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo
Logitechin sitesinde yazilim var onu indir. Senin mouseu gorur buyuk ihtimalle. Ordan da dpi ayarlarsin. Arttirdikca mouse hizlanir.
Logitech'in sitesindeki yazılımı indirdikten sonra mouse istediğim gibi çalışmaya başladı. Teşekkürler.