Hayırlısın olsun klavyen bu arada bence 10 günü geçer gelmesi
Sağolun arkadaşlar.. Bugün 12 gün oLdu haLa geLcek ... Kardeşime başka bi şey sipariş ettik o 7 gündE geLmişti
Geldi mi?
Resimlerini ve yazılarını yorumlarını bekliyoruz bak ona göre
HaLa geLmedi arkadaşlar kafayı yiycem yaa ... yarın 14 güN oLcak.
HaLa geLmedi bugün 14. gün !!! Ben böyle kargo şirketinin Bi şeyi getiremediler...
quote:
Orjinalden alıntı: T[R]
HaLa geLmedi bugün 14. gün !!! Ben böyle kargo şirketinin Bi şeyi getiremediler...
eğer aldığında royal air mail'i seçmezsen -ki biraz pahalı :) - . oldukça yavaş geliyor çünkü Türkiye sınırlarına girince paket PTT tarafından teslim ediliyor. o da çok yavaş oluyor.
Desene bi 15 gün daha bekleriz
quote:
Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi
vatan bostancı da daha önce kampanya zamanı (%25) gittiğim zaman(üst katta -oem ürünlerin satıldığı yerde) görmüş ve incelemiştim,adım gibi hatırlıyorum,çünkü "aaaa logitech e bak microsoftun aynı modeli çıkarmış" demiştim.
hocam bu wave sadece curve değil
Bugün 18. gün ama hala bi ses seda yok Çalışmalara da başlayamıyorum
Eyvah eyvah bu kadar beklemek sinir eder insanı hakkaten ptt ye kaldıysan eğer arkadaşın dediği gibi işin kötü baya ağarlar onlar
Hem de nasıl sinir ediyor arkadaşım sorma 19. gün bitti. İşin en kötüsü çalışmalarıma başlıyamıyorum. Sizce kaç günde gelir ptt'ye kaldıysak 30 gün sürer mi ? YOksa daha mı fazLa Ona göre çalışmalara başlıycam yoksa başka klavye ile çalışmaya başlıycam. Bu arada yaptıkları hizmet değiL reziLLik
İngiLtere'de de grev varmış pfff :S
Klavyem sonunda geldi arkadaşlar topic accam
güle güle kullan bence açma buradan ilk mesajı editle.. wave aldın sanırım çok güzel bir klavye
Resim koyarak topic açmak istedim ama arkadaşlar resim koyma iznim elimden alınmış.. Bende böyle bi kısa açıklama yapmak zorunda kaldım kusura bakmayın !
kLavye çok süper arkadaşlar... 10 parmak yarışmalarına katılacağım için özellikle bu klavyeyi seçtim.. Muhteşem yazılıyor sanki adam hiç yazmıyor sanıyor. Enter tuşu da büyük hiçbir sorun yok bu hep dezavantaj olarak gösteriliyordu ama enter tuşumda büyük . Herkese tavsiye ederim. Multimediasını da unutmayalım o da güseL volume + volume - 'ye basıyon ekrana yeşil ekran geliyo volume diye.. GüzeL klavye anlıyacağınız. Mousesine gelincede o da çok süper bi alet yanlar kavuççukla döşenmiş lazer muhteşem bir mouse... 4 4'lük set muhteşem yazılıyor klavyeyle parmaklarım uçuyor sanki
imageshacke yükle resimleri
Şunu da söyleyim fn yani fonksiyon tuşu da var bu da ayrı bi ayrıcalık fn + f1 w açıyor fn + f2 excel vs... açıyor..