Bildirim
LogiteCH klavye ???
Sony WH-CH520 Kablosuz Bluetooth Kulaklık - Hızlı Şarj Fonksiyonlu 50 Saate Kadar Pil Ömrü - Kulak Üstü Model - Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BTJD6LCL
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sanırım daha Türkiye ye gelmedi gelmesini bekleyeceksin.Bu arada gerçekten çok enteresan bir tasarımı var Logitech yine konuşturmuş yeteneğini -
vatanda vardı(vatan bostancı) -
Link veya adres verirmisin ? -
Vatan'da yok arkadaşım bi yanlışın var herhalde -
Klavyeyi aldım İngiltere'den haftaya geliyor bakalım nasıl çıkcak.. İyi mi kötü mü ? -
gelince inceleme yaparsan seviniriz -
Sanırım bu...
Enter tuşunun küçük olması dışında bir sorunu gözükmüyor... -
hiç duymamıştım bu modeli. ben de merak ettim. alan olursa inceleme yaparsa iyi olur. -
vatan bostancı da daha önce kampanya zamanı (%25) gittiğim zaman(üst katta -oem ürünlerin satıldığı yerde) görmüş ve incelemiştim,adım gibi hatırlıyorum,çünkü "aaaa logitech e bak microsoftun aynı modeli çıkarmış" demiştim. -
Klavye güzel görünüyor.
Bu ürün klavye-mouse set mi yoksa tek klavye mi? -
6 gün geçmiyor bea.. Bu kLavyeye iyi aşık olmuşum :) Ürün gelince inceleme yaparım arkadaşlar merak etmeyin.. Herkese iyi bayramlar! -
quote:
Orjinalden alıntı: T[R]
6 gün geçmiyor bea.. Bu kLavyeye iyi aşık olmuşum :) Ürün gelince inceleme yaparım arkadaşlar merak etmeyin.. Herkese iyi bayramlar!
Bir de logitech logosunu bir sıvı ile silmeyi dene, bakalım çıkacak mı -
Bir sıvı ile silince logo siliniyormuş.. Öyle bir söylenti var ama ben denemiycem :) -
ewet daha önce duymuştum...ben de mx3200 var..hergün siliyorum(ara sıra ıslak mendille de siliyorum)..hala yerli yerinde duruyor logo..(mouse un üzerindeki laser yazısı silindi gerçi) -
Bence Logitech bu konuda daha duyarLı oLması Lasım.. -
quote:
Orjinalden alıntı: BaMKaN
Sanırım bu...
Enter tuşunun küçük olması dışında bir sorunu gözükmüyor...
-
Hala kLavyem geLmedi arkadaşlar :( 9 gün oLdu sizce ne zaman geLir ? -
Gerçekten güzel bir klavyeye benziyor. Acaba ben de alsam mı ? -
quote:
Orjinalden alıntı: T[R]
Hala kLavyem geLmedi arkadaşlar :( 9 gün oLdu sizce ne zaman geLir ?
Süre olarak kaç günde gelir demişlerdi?
Benzer içerikler
- yazılım için klavye önerisi
- logitech dongle eşleştirme
- mouse takılma sorunu
- kablosuz klavye önerisi
- steelseries garanti
- mekanik klavye önerisi
- monster klavye ışığı açma
- çap işareti
- razer kishi ultra
- bim yazıcı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X