Şimdi Ara

LogiteCH klavye ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım bu klavyenin alfabesi ingiltere alfabesine göre düzenlenmiştir.. Enter tuşu büyüktür. Ayrıca yabancı ülkelerde enter tuşu hep ufak yapılmıyor büyük te yapılıyor.. Türkiye'de bu böyle ufağı da var büyüğü de var.
  • ARKADAŞIM HAYIRLI OLSUN SETİN---GELECEKMİ GELMEYECEKMİ DİYE BENDE SİZİ BEKLİYORDUM... NERDEN VE NASIL GETİRTTİNİZ BENİMDE BEĞENDİĞİM ÜRÜNLER VAR AMA SANIRIM BURDA YOK GETİRTTİĞİNİZ YERDEN GETİREBİLİRSEM DENEYEYİM SİZ BANA LİNK VERİRMİSİNİZ İNTERNETTEN İSE EĞER

AYRICA --LOGİTECH İN BU Cordless Desktop® Comfort Laser MODELİNİ BULMAK MÜMKÜNMÜ ----YADA TÜRKİYEDE SATAN VARMI BİLENİNİZ VARMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vgulgec -- 31 Ekim 2007; 22:00:44 >
  • Arkadaşlar zevkler ve renkler tartışılmaz tabide ne buldunuz bu kocaman büyük klavyede anlayamadım.Bende mümkün olan en ufak en küçük klavyeyi arayıp duruyorum ergonomikte olmalı tabi işyerimde ofiste macintosh kullandığım için üstüne klavye tanımıyorum hiç bi fazlalık yok kenarlarında hakimiyeti kullanımıda çok iyi pc dede olsa keşke böyle ufak ve fazlalıksız bi klavye
  • güzele benziyor güle güle kullan
  • SağoL.
  • Bana oradaki tanıdıklar aLdı valla biLmiyom.
  • çekim mesafesi ve hasaslık nasıl birde usb gibi alıcısı ilemi bağlanıyor
  • Usb alıcısı ile bağlanır walla ölçmedim kaç metre mesafeden çekiyo Ama kanepede oturuyom çok rahat yazıyorum kullanıyorum.. 4 5 m.. civarı
  • 1 numara
  • Bugün klavyeyi karşı odadan almaya gittim pc açık alıcı altta yanlışlıkla odada multimedaia tuşundan hesap makinesine bastım hesap makinesi açılmış... Süper çekiyor bi de arada duvarlar var Sonra inanmadım odayaa gittim media player tuşuna bastım geLdim açılmış Maynak kLavye
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.