Şimdi Ara

Logitech M100 Mouse Nasıldır? (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şuan teknosadayım m100 mouse var almayı düşünüyorum, 1000dpi. Elime oturuyor. Kullanan var mı 25TL'ye değer mi alayım mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neyse alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyata en iyisi,(sıfır) hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldıysan zaten ne kadar iyi olduğunu anlamışsındır :)
  • @0ops

Teşekkür ederim

@üye1500

Evet gayet memnunum 2 gündür kullanıyorum
  • 0ops kullanıcısına yanıt
    Tekerlek kenarlarında geri-ileri ok işaretleri var bazı resimlerde. Gerçekte geri-ileri özelliği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karayulun

Tekerlek kenarlarında geri-ileri ok işaretleri var bazı resimlerde. Gerçekte geri-ileri özelliği var mı?

Buyur kardeş ben yardımcı olayım ileri geri derken nasıl yani şuan elimde m100 var kullanıyorum hala
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba;

Back-forward tuşlarınının olup olmadığını merak etmekteyim. Bazı resimlerde ok işaretleri var tekerleğin yanlarında.
  • quote:

Merhaba;

Back-forward tuşlarınının olup olmadığını merak etmekteyim. Bazı resimlerde ok işaretleri var tekerleğin yanlarında.

Hocam standart mouse bu herhangi farklı bir tuş yok. Sağ klik, sol klik ve tekerlek mevcut :)
  • Şu resimde görünen oklardan bahsetmekteyim. Öyledir niyetine başka bir logitech kablolu dizüstü faresi almıştım kullandım ancak o geri-ileri tuşları çalışmıyordu. Eğer bunda var mı ve var ise çalışır durumdalar mı diye merak etmekteyim.
  • quote:

Şu resimde görünen oklardan bahsetmekteyim. Öyledir niyetine başka bir logitech kablolu dizüstü faresi almıştım kullandım ancak o geri-ileri tuşları çalışmıyordu. Eğer bunda var mı ve var ise çalışır durumdalar mı diye merak etmekteyim.

o oklar yok malesef :)

• Orta sınıf kablolu-kablosuz logitech m115 büyüklüyünde bir fare önerebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 11 Haziran 2014; 16:19:49 >
  • quote:

Orta sınıf kablolu-kablosuz logitech m115 büyüklüyünde bir fare önerebilir misin?

logitech m90 ve m100 güzel öneririm ayrıca microsoft optical mouse 200 öneririm
  • Yardımlarınıza teşekkürler.

Buldum;

http://www.webdenal.com/trust-tru16535-usb_173163.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.