Şimdi Ara

LOGİTECH M305 Fare sorunu tanımıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi forumlar arkadaşlar. m305 farenin nano alıcısını taktığım zaman usb aygıtı tanınmadı diye uyarı alıyorum. başka bir bilgisayarda da denedim yine aynı problemi yaşıyorum. acaba nano alıcının içerisinde driver mi yüklü değil bu sorunu nasıl çözerim.düzgün bişe bulamadım forumlarda. tamir mi gerekiyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hocam ordan bi sonuç elde edemiyorum aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelleştir diyorum ama yinede olmuyor. setpoint i indirdim onda na ne yapacağımı bilmiyorum. acaba nano reciver mi bozuldu. bunun bozuk yada çalışıyor oldugunu nasıl anlarız
  • arkadaşlar yok mu bu konuda fikri olan
  • Başka bir bilgisayarda deneyin. Gene aynı hatayı mı veriyor?
  • denediğimi söylemiştim ilk mesajda
  • Aynı problem bende de var. Çözüm buldunuz mu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismok

Aynı problem bende de var. Çözüm buldunuz mu acaba?

Küçük Driver Cd'si falan varmı içerisinden kurabilirsiniz driveri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Driver cd'si yok. Sitesinden baktım orda da driver yok, utility programları var. Başka pcde de denedim. Çalışmıyor. Herhalde Logitech servisi ile temasa geçeceğiz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Driver cd'si yok. Sitesinden baktım orda da driver yok, utility programları var. Başka pcde de denedim. Çalışmıyor. Herhalde Logitech servisi ile temasa geçeceğiz.

Pm atınız.
  • Selam,

Eger USB receiver'in uzerinde "unifying" logosu yoksa -gunese benzeyen turuncu bir logo- (M305 icin konusuyorum) , asagidaki programi calistirip mouse ve receiver'i eslestirin:

http://www.logitech.com/tr-tr/398/5484?softwareid=4338&osid=14&section=downloads (Windows 7 sectim, isletim sisteminiz farkliysa degistirin).

Eger unifying logosu varsa USB receiver'da, o zaman Unifying yazilimini calistirip eslestirin:
    http://www.logitech.com/tr-tr/support/software/6254

M525'in receiver'i unifying, o yuzden yukaridaki unifying yazilimini indirip calistirin ve eslestirin. Hala calismiyorsa, Logitech'e e-mail gonderin. Facebook'ta Logitech Turkiye sayfasinda Destech bolumunden Turkce e-mail yazabilirsiniz.

• İyi günler,benim logitech m305 farenin nano alıcısını bilgisayar ilk başlarda tanımamaya, daha sonrada görmemeye başladı. Başka bilgisayarda denedim onda da aynı durum var. bu konuda çözüme ulaşan ya da çözümü bilen paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyco

Selam,

Eger USB receiver'in uzerinde "unifying" logosu yoksa -gunese benzeyen turuncu bir logo- (M305 icin konusuyorum) , asagidaki programi calistirip mouse ve receiver'i eslestirin:

http://www.logitech.com/tr-tr/398/5484?softwareid=4338&osid=14&section=downloads (Windows 7 sectim, isletim sisteminiz farkliysa degistirin).

Eger unifying logosu varsa USB receiver'da, o zaman Unifying yazilimini calistirip eslestirin:
    http://www.logitech.com/tr-tr/support/software/6254

M525'in receiver'i unifying, o yuzden yukaridaki unifying yazilimini indirip calistirin ve eslestirin. Hala calismiyorsa, Logitech'e e-mail gonderin. Facebook'ta Logitech Turkiye sayfasinda Destech bolumunden Turkce e-mail yazabilirsiniz.

vallahi hocam allah parmaklarina zeval vermesin 25 TL den kurtardin beni cok cok sagol ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ozzyco O kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler ..
  • ozzyco O kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam valla ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.