Merhabalar Logitech m305 mouse aldım.sitesinden kendi tuş yapılandırma programını indirdim , scroll'u sağa sola ses açma kapama yaptım , ama böyle olunca Chrome kullanırken scroll tuşuna basınca yeni sekme açmıyor , sesi kısıyor ? :( ayarlarındaki bütün kombinasyonları denedim ama bir türlü beceremedim. yardım ...
bildiğim kadarı ile o mouse'da orta tuş yok. sadece scroll'u sağ sol yapabiliyorsunuz. araştırırken bir modelde böyle bir şey ile karşılaşmıştım ama m305 miydi başka model miydi tam hatırlamıyorum.
logitechin kendi programını yüklemezsem orta tuş yeni sekme açmada kullanılabiliyo , ama programı yükleyip scrollun sağına soluna ses açma kapamayı atınca sebepsiz yere gidiyo orta tuş fonk. ya programı yüklü bırakıp ctrl ile yeni sekme açacam , ya da programı silip sesi fn tuşları ile kısıp açmaya devam edeceğim :) ama böyle bir tercih yapmaya zorlanmamam gerekiyo :)
quote:
Orijinalden alıntı: uguruyaniker
bildiğim kadarı ile o mouse'da orta tuş yok. sadece scroll'u sağ sol yapabiliyorsunuz. araştırırken bir modelde böyle bir şey ile karşılaşmıştım ama m305 miydi başka model miydi tam hatırlamıyorum.
başka modeldir o dostım orta tuş var hatta standartta zoom özelliğine sahip
quote:
Orijinalden alıntı: sphynxinator
Merhabalar Logitech m305 mouse aldım.sitesinden kendi tuş yapılandırma programını indirdim , scroll'u sağa sola ses açma kapama yaptım , ama böyle olunca Chrome kullanırken scroll tuşuna basınca yeni sekme açmıyor , sesi kısıyor ? :( ayarlarındaki bütün kombinasyonları denedim ama bir türlü beceremedim. yardım ...
programda orta tuş için new tab özelliği bulunmuyo sen nasıl atadın?
eğer logitech in programını hiç yüklemezsem new tab özelliği çalışıyo mouseun , ama yükleyince çalışmıyo :) kaldık sıkıntıya yaaa :(
quote:
Orijinalden alıntı: sphynxinator
eğer logitech in programını hiç yüklemezsem new tab özelliği çalışıyo mouseun , ama yükleyince çalışmıyo :) kaldık sıkıntıya yaaa :(
ben direk setpoint yüklediğim için bişey diyemiycem:D ama tek sıkıntımız bu olsun:D