Şimdi Ara

Logitech m505 sağ click sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar öncelikle yaklaşık 2 yıldır kullanmakta olduğum(Tahmin) m505'mousumun sağ tuş sorunundan bahsetmek istiyorum.
    Uzun zamandır gerek proje gerekse oyun olsun sağ tuş benim sol tuşa nazaran daha çok kullandığım tuş fakat gel gelelim ki bugün farkettiğim kadarıyla sağ tuş'un üzerine sert bastırmazsam algılamıyor sag tuşun en arkasına normal basarsam algılıyor ama uçta üç dört defa basınca ancak bir defa algılıyor daha önce böyle bir sorunla karşılaşmış olanınız var mı ? Ne yapmalıyım? Saygılar..

• m505 kullanıyorum bu ikinci aynı mouse. öncelikle güzel ama kronik arıza sahibi ürünler her iki üründe hem sol tuşları senin dediğin gibi sıkıntı yaratıyor, hemde bir süre sonra farenin yuvarlak tuşu yada kaydırma tuşu denilen tuş sapıtıyor ve kendi kendine sayfaları yukarı aşağı oynatmaya başlıyor. sağ sol tuşların sıkıntısı sanırım kullanıma dayalı oluşuyor çünkü bende 2 fare içinde sol tuş arızalandı sende sağ tuş arızalanmış. aslında avuç içine oturması tutuş için kenarındaki mat doku hassasiyet ayarları olsun çok güzel ama gel gör ki kronik arızası var :) ve bu mesajı yenisini nerden alabilirim diye aratırken buldum cevap vereyim dedim :)
  • İyi etmişsin malesef üretimden de kalkmış olduğu için ben M525 olan bir üst modelini aldım bakalım kaç sene götürücek :)
  • Merhaba,

Bendede aynı sorun vardı, mouse ı açıp sağ ve sol tuşun tıklandığı alanları ve üst kapakta o tıklama yerine gelen parçaları sildim taktım düzeldi, açıkcası yenisini almayı düşünüyordum.

Bu arada bir sitede pilleri çıkarın usb alıcısınıda bilgisayardan sökün bir süre bekleyin ve farklı bir usb porta takın düzelir demiş. Buda başıma gelmiş olabilir çünkü usb yi sökmüştüm e temizlerken pilleride çıkardım ve işlem bitene kadar bir süre kapalı kalmış oldu. Bence yenisini almadan deneyin yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla bu şekilde pek çok insnaın sorunu çözülmüş.
  • M525 kullanıyorum o mouse'u da attım hocam teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar dün mouse üzerinde temizlik, pil+usb portu söküp takma işlemlerini yapınca çift tıklama sorunu düzeldi demiştim ama gün içinde, kullandıkça tam anlamıyla çözülmediğini anladım. Eskisi kadar olmasada yinede, bir dosyayı tutup sürüklerken ya da seçmek için tıklarken sorun oulyor. Dediğim gibi önceki haline göre ciddi anlamda problem azaldı ama hala keyifli ve rahat bir kullanım sunmuyor. Dolayısıyla emekli edip yenisini alacağım.

Aşağıda logitech in kendi forum sitesindeki neredeyse tüm yorumları inceledim, logitech in malesef pek çok modelinden aynı şikayetle insanlar müzdarip, benim uyguladığım yöntemle biraz düzeldiğini yazanlar var ama onlarında bir kısmı çareyi yenisinde almakta bulmuşlar. Açıkcası yeni mouse ı yine logitech almak istiyorum, bile bile ladesmi diyorum bilmiyorum ama neticede bu problem olmadan 3 yıldan uzun bir süre bu mouse ı kullandım ve çok memnundum. neyse mağazaya gidip farklı markalarıda inceleyince karar veririm.

http://forums.logitech.com/t5/Mice-and-Pointing-Devices/Mouse-Double-Clicks-when-I-only-Single-Click/td-p/243999

• quote:

Orijinalden alıntı: özket

M525 kullanıyorum o mouse'u da attım hocam teşekkür ederim.

Selam,

Bende attım, teknosaya gidip mevcut mouseları inceledim, A4tech ve microsoft seçeneklerini inceledim ama bende M525 aldım işallah bu problem nüksetmez ve memnun kalırım

http://www.teknosa.com/urunler/125191267/logitech-m525-wireless-beyaz-mouse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse sol tıklama sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: parodist

quote:

Selam,

Bende attım, teknosaya gidip mevcut mouseları inceledim, A4tech ve microsoft seçeneklerini inceledim ama bende M525 aldım işallah bu problem nüksetmez ve memnun kalırım

Fiyat güzel hocam mouse da güzel sadece top biraz daha hızlı çalışıyor sanırım diğerindeki gibi tırnak sistemi yok

• quote:

quote:

quote:

Selam,

Fiyat güzel hocam mouse da güzel sadece top biraz daha hızlı çalışıyor sanırım diğerindeki gibi tırnak sistemi yok

Evet kaydırma tekerleği fıldır fıldır, ilk başta yadırgadım ama sanırım alışacağım, dün 2-3 saat bilgisayar kullandım rahatsız etmedi.

• quote:

quote:

quote:

Selam,

Evet kaydırma tekerleği fıldır fıldır, ilk başta yadırgadım ama sanırım alışacağım, dün 2-3 saat bilgisayar kullandım rahatsız etmedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.