Şimdi Ara

LOGITECH M705 Kullanıcı İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
4
Favori
44.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekten aşırı rahat bi mouse. ayrıca ayarlanabilir tuşlar mevcut. mouse topu sağa sola hareket edebiliyor ayrıca üzerindeki tuş mouse topunun dönme şeklini değiştirebiliyor. solunda ki iki tuşu ben tarayıcımda ileri geri olarak ayarladım istediğin şekilde ayarlayabiliyorsunuz. ayrıca altta beyaz bi çizgi var o da bi tuş onuda x2 click ayarladım. her zeminde çok kullanışlı. ele tam oturuyor. ayrıca pil 3 yıl gidiyor. kaç metreye kadar kullanım alanı tam bilmiyorum ama 6 metre uzağa gittim ben sorunsuz. unyfing teknolojisi falan var tam olarak kullanmıyorum ben onu ama diğer her şeyi çok güzel. vatan bilgisayardan 57 tl ye aldım. öneririm. buyrun resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trk. -- 2 Şubat 2011; 9:25:01 >

• kardeş oyun oynadınmı birde alıcıyı kasa arkasındaki usb girişine mi taktın , oyun oynadıysan herhangi bir sorun ile karşılaştınmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

kardeş oyun oynadınmı birde alıcıyı kasa arkasındaki usb girişine mi taktın , oyun oynadıysan herhangi bir sorun ile karşılaştınmı

evet kasa arkasındaki usb girişine taktım. hayır sorun da çıkmadı. mouse topu çok kullanışlı cs oynarken kullanıyorum güzel gerçekten
  • bazı arkadaşlar mouse un beklenmedik tepkiler verdiğini söylüyorlar bunuda laser gözün mouse un ortasında olmamasına bağlıyorlar siz bu konuda ne diyorsunuz
  • quote:

bazı arkadaşlar mouse un beklenmedik tepkiler verdiğini söylüyorlar bunuda laser gözün mouse un ortasında olmamasına bağlıyorlar siz bu konuda ne diyorsunuz

daha karşılaşmadım öyle bir şeyle . beklenmedik tepki derken? nası bişe bu
  • quote:

bazı arkadaşlar mouse un beklenmedik tepkiler verdiğini söylüyorlar bunuda laser gözün mouse un ortasında olmamasına bağlıyorlar siz bu konuda ne diyorsunuz

Bende G5 var oyun mousesi olarak geciyor ve onun da lazer gozu tam mousenin ortasinda degil.Bence o tepkiler baska birseyden dolayi kaynaklaniyodur.
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_42728038/mpage_3/tm.htm

konuda geç tepki verme olayı çok konuşulmuş. bende öyle bi sorun yok
  • hocam setpoint ve denetim masasındaki ayarlarınız paylaşırmısınız?

şu anki ayarlarım bunlar. denetim masasındaki fare hassasiyetini artır açık,hız orta seviyede.

kendi programında : enable smart move ne işe yarar anlamadım. hiç bi etkisi olmuyor

işaretçi hızlandırmada bi işe yaramıyor. şu ayarlarda fareyi kullanamıyorum. çok hızlı gidiyor medium veya high tam bir felaket.

bi türlü alışamadım. m215 i ayarsız çok rahat kullanıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

hocam setpoint ve denetim masasındaki ayarlarınız paylaşırmısınız?

şu anki ayarlarım bunlar. denetim masasındaki fare hassasiyetini artır açık,hız orta seviyede.

kendi programında : enable smart move ne işe yarar anlamadım. hiç bi etkisi olmuyor

işaretçi hızlandırmada bi işe yaramıyor. şu ayarlarda fareyi kullanamıyorum. çok hızlı gidiyor medium veya high tam bir felaket.

bi türlü alışamadım. m215 i ayarsız çok rahat kullanıyordum

default yap. bende 3 lines ve low da benimde şöyle bir sorunum var tahtada yatakta vs. çok güzel mouse. mousepad'de donuyor arada

• hiç donma yaşamadım ben. defaulta aldım yine hızlı geldi 1 line düşürdüm hızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

hiç donma yaşamadım ben. defaulta aldım yine hızlı geldi 1 line düşürdüm hızı.

benim de sorun pc de ya farede değil. 1-2 başka pc'de denedim. müthiş. sorun pc de. 6 senelik bişe zaten. iyice moku çıktı
  • trk arkadaşım bende nano unifying alıcılı bir klavye aldım ve nano alıcıyı senin gibi kasa arkasındaki usb girişine taktım ama 1 - 2 metrede bile sorun olabiliyor senin kasa masaüstündemi birde kasanın arka kısmı ile duvar arası mesafe ne kadar
  • quote:

trk arkadaşım bende nano unifying alıcılı bir klavye aldım ve nano alıcıyı senin gibi kasa arkasındaki usb girişine taktım ama 1 - 2 metrede bile sorun olabiliyor senin kasa masaüstündemi birde kasanın arka kısmı ile duvar arası mesafe ne kadar

1 karış kadar. laptop'a takıyorum. müthiş performans tam verim. ama burda olmuyor ..
  • dsotum bu yazdığın benim için çok önemli ,abimin laptopa takınca 6 - 7 metre yani diğer odadan rahat çekiyor fakat aynı sendeki gibi kasa arkasına takınca ( bendede 1 karış kadar mesafe var duvara ) masaüstünde bile takılmalar olabiliyor yani randımanlı olmuyor ,sende de kasa arkasında takılmamı oluyor yani tam randımanlı olmuyormu
  • quote:

mouse normal halinden farklı tepkiler vermesi mouse pad ile ilgili de olabilir mouse un lazerine ışık yansıyor olabilir bende logiteech mx 600 vardı oda azcık dışarda kalıyodu bazen oda saçmalıyodu lazerin ortada olması en güzeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgn2

quote:

mouse normal halinden farklı tepkiler vermesi mouse pad ile ilgili de olabilir mouse un lazerine ışık yansıyor olabilir bende logiteech mx 600 vardı oda azcık dışarda kalıyodu bazen oda saçmalıyodu lazerin ortada olması en güzeli

başka bilgisayara takınca diyorum ya. mousepad'de ufacık bir sorun çıkarmıyor.

quote:

dsotum bu yazdığın benim için çok önemli ,abimin laptopa takınca 6 - 7 metre yani diğer odadan rahat çekiyor fakat aynı sendeki gibi kasa arkasına takınca ( bendede 1 karış kadar mesafe var duvara ) masaüstünde bile takılmalar olabiliyor yani randımanlı olmuyor ,sende de kasa arkasında takılmamı oluyor yani tam randımanlı olmuyormu

kasanın şeklini değiştirdim ya. şöyle yaptım :

eğer sen yapamam diyorsan müsait değil oda diyorsan şöyle bir şey öneriyim. usb çoklayıcılar var bildiğin gibi. ondan al kablolularından. sonra onuda daha müsait açık bi alana doğru uzat ve ona bağla mini alıcıyı

ayrıca : sen mouse'n scroll tuşunun sol ve sağına ne özelliği atadın. hiç faydalanamıyorum ben onlardan açıkçası . faydalanmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trk. -- 9 Ekim 2010; 10:44:57 >

• zaten klavye ile beraber uzatma geldi ,senin mouse ile beraberde gelmiş olması gerek
  • quote:

zaten klavye ile beraber uzatma geldi ,senin mouse ile beraberde gelmiş olması gerek

gelmedi
  • şu nano alıcı olayı nerdeyse her kullanıcıda sorun yapıyo pc yi kullandığınız alanın geniş ve kasanın arkasına taktıysanız duvar la arasında azcık boşluk bırakın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.