Şimdi Ara

LOGITECH M705 Kullanıcı İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
4
Favori
44.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tıkır tıkır ses çıkararak çalışıyor.

peki tuşa bastığınızda diğer modda nasıl çalışıyor fare?
  • Tıkır tıkır, yani tek tek dönmesinde problem yok.
    Donma falan da olmadı, çekişi de iyi....

tepedeki vites düğmesi gibi olan yere basınca,
    kademesiz kaydırmaya geçiyor (fast scroll)

Fast Scroll çok hoş,
    sayfaları yukarı aşağı çok kolay bir biçimde ve hızlı-yavaş kaydırabiliyorsun

Fakat ben orta tekerin hareketini kesip parmağımı da kaldırınca, sayfa kaymaya başlıyor
    (tekerin kendisinde hafif yalpa var, teker kendisini düzeltirken sayfayı da götürüyor)

Fast scroll ne kadar hoşsa bu da o kadar gıcık birşey

Bir bana mı geldi bu yaff
  • Sorun olabilir sizinkinde.
    Kaydırmada bir problem yaşamadım. İlk başlarda işaretleme ve donma sorunları vardı. Sonra yazılım güncelleyince sorun geçti,fazla önemi yok ama pil göstergesinde sorun var şimdilik, ne zaman baksam 20-30 arası değişken günler gösteriyor.
  • arkadaslar bu mouseda scroll tusu vx nano gibi mi yoksa orta tusu normal mouse gibi yeni sekme acmak icin kullanabiliyor muyuz ? ayrica scrollu nasil ? yumusak mi yoksa tiklamasi zor mu ? tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: repartition

Tıkır tıkır, yani tek tek dönmesinde problem yok.
    Donma falan da olmadı, çekişi de iyi....

tepedeki vites düğmesi gibi olan yere basınca,
    kademesiz kaydırmaya geçiyor (fast scroll)

Fast Scroll çok hoş,
    sayfaları yukarı aşağı çok kolay bir biçimde ve hızlı-yavaş kaydırabiliyorsun

Fakat ben orta tekerin hareketini kesip parmağımı da kaldırınca, sayfa kaymaya başlıyor
    (tekerin kendisinde hafif yalpa var, teker kendisini düzeltirken sayfayı da götürüyor)

Fast scroll ne kadar hoşsa bu da o kadar gıcık birşey

Bir bana mı geldi bu yaff

2 aylık konuyu hortlatıyorum ama sorduğun şeyin çözümü çok basit. setpoint'i açıp smooth scrolling'i kapayıp okay diyeceksin bu kadar

• Merhabala herkese, hocam ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum m705 mouse'u daha doğrusu kullanamıyorum :)) ömrümde gördüğüm en iğrenç mouse arkadaş hiçbir yüzeyde çalışmıyor tamam özellikleri harika pil ömrü süper ama hareket ettiremiyorum mouse'u masaüstünde bir programa tıklarken internette sayfalar arası gezer linklere tıklarken işkence resmen. Çok kötü, hareket ettiremiyorum. Sizde de bu problem var mı yoksa moue da bir arıza mı var garantiye mi göndereyim. Hassas değil yani mouse. Cevaplarınızı bekliyorum , iyi günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak.dede

Merhabala herkese, hocam ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum m705 mouse'u daha doğrusu kullanamıyorum :)) ömrümde gördüğüm en iğrenç mouse arkadaş hiçbir yüzeyde çalışmıyor tamam özellikleri harika pil ömrü süper ama hareket ettiremiyorum mouse'u masaüstünde bir programa tıklarken internette sayfalar arası gezer linklere tıklarken işkence resmen. Çok kötü, hareket ettiremiyorum. Sizde de bu problem var mı yoksa moue da bir arıza mı var garantiye mi göndereyim. Hassas değil yani mouse. Cevaplarınızı bekliyorum , iyi günler...

mouse böyle, garantilik servislik bir durumu yok
  • Olur mu böyle hocam, logitech'e yazacağım o zaman olmadı şikayet edeceğim, çok bir para değil ama enayi yerine de koymasınlar işlerini doğru düzgün yapsınlar, 3 yıl pil ömrü diye reklam yapmayı biliyorlar, ne yapayım ben 3 yıl pil ömrünü 3 yıl işkence mi çekeceğiz.
  • alıcın kasanın arkasına mı takılı? duvara yakın mı kasa bide?
  • quote:

Olur mu böyle hocam, logitech'e yazacağım o zaman olmadı şikayet edeceğim, çok bir para değil ama enayi yerine de koymasınlar işlerini doğru düzgün yapsınlar, 3 yıl pil ömrü diye reklam yapmayı biliyorlar, ne yapayım ben 3 yıl pil ömrünü 3 yıl işkence mi çekeceğiz.

yani bozuk olmadığını belirtmek istedim, memnun kalmadıysan aldığın yere götürüp iade etmeyi deneyebilirsin. sanırım bu pil ömrünün bu kadar uzun olmasıyla ilgili bir dezavantaj. benim mouse da kullanırken resmen sensitivitysi değişiyordu, ağır başlayıp birden hızlanıyordu. ittirince az gidiyordu sonra hop diye yukarı çıkıyordu, dandik mouselar gibi zemin seçip titreye titreye gidiyordu. mouse'u 5 saniye bile kullanmayınca tekrar hareket ettirdiğinde geç algılıyordu. sanırım yaşadığın sorunlar buna benzer şeyler, alıcının yerini değiştirmek gibi şeyler bende işe yaramamıştı malesef. g500'e geçtim de rahatladım

bu konudaki birçok kullanıcı şikayeti dışında yabancı logitech ürün yorumlarında da görebilirsiniz. 4. yorumdan itibaren bakın, bahsettiğim sorunların ingilizcesi
    http://reviews.logitech.com/7061/5843/logitech-marathon-mouse-m705-reviews/reviews.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 6 Temmuz 2011; 20:35:35 >

• Logitech bunu kabul etsede etmesede bu mouse sıkıntılı bende aldım 3 gün katlanabildim daha doğrusu bende mi sorun var diye farklı pc lerde farklı işletim sistemleriyle denedim nafile mouse da bir gariplik var , iade etmeyi denedim kabul etmediler servise yolladım sorun yok dediler ama bu mouse bir garip ben bir şekilde iade edebildim kurtuldum kesinlikle bu mouseu kimseye tavsiye etmiyorum gidip 10 - 15 liralık mouse alın bundan stabil çalışır .
  • Laptop'ta kullanıyorum mouse'u sadece benim laptopta mı problem diye hem başka laptopta hem de masaüstü bilgisayarda denedim fakat aynı. Dediğin gibi hocam zemin hiç farketmiyor kanepede masada heryerde titriyor (en iyi benim bi şortum var onu giyip dizimde kullanıyorum :))) ), alıcının yeri de aynen ön arka hiç fark yok, anlayacağınız bin pişman oldum aldığıma. Daha önce gene logitech m305 vardı 20 liralık mouse her zeminde süper çalışıyor fakat pili 2 hafta en fazla dayanıyordu, bende sıkıldım 3 yıl pil ömrü diyince bunu aldım fakat 3 yıl pil ömrü derken 3 yıl işkence diyorlarmış :))

En kısa sürede bir hal çaresine bakacağım, g500 nasıl bu arada ManitoN hocam, memnun musun?

quote:

Orijinalden alıntı: Absinthe*

Logitech bunu kabul etsede etmesede bu mouse sıkıntılı bende aldım 3 gün katlanabildim daha doğrusu bende mi sorun var diye farklı pc lerde farklı işletim sistemleriyle denedim nafile mouse da bir gariplik var , iade etmeyi denedim kabul etmediler servise yolladım sorun yok dediler ama bu mouse bir garip ben bir şekilde iade edebildim kurtuldum kesinlikle bu mouseu kimseye tavsiye etmiyorum gidip 10 - 15 liralık mouse alın bundan stabil çalışır .

Absinthe* hocam nasıl iade ettin söylede bize de yol göstermiş ol :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.dede -- 6 Temmuz 2011; 21:43:45 >

• ben de bunu daha bu gün aldım ve malesef memnun kalmadım. eski microsoft wireless mobile 4000 farem çok daha güzel bir fareydi.

paketini açtım çoktan, pilleri de taktım. gene de iade hakkım var mıdır? vatandan aldım...
  • quote:

En kısa sürede bir hal çaresine bakacağım, g500 nasıl bu arada ManitoN hocam, memnun musun?

muhteşem mouse, oyun performansım baya arttı. kabloluya geri döndüm rahatladım, masaüstünde kablosuza gerek olmadığına karar verdim

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

ben de bunu daha bu gün aldım ve malesef memnun kalmadım. eski microsoft wireless mobile 4000 farem çok daha güzel bir fareydi.

paketini açtım çoktan, pilleri de taktım. gene de iade hakkım var mıdır? vatandan aldım...

şansını dene derim, sol tuşu vikvikvik ses çıkaran bir logitechi 2 hafta sonra iade etmiştim(arkama logitech müşteri hizmetlerinin desteğini alarak ve biraz ısrar ederek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 6 Temmuz 2011; 22:20:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

quote:

muhteşem mouse, oyun performansım baya arttı. kabloluya geri döndüm rahatladım, masaüstünde kablosuza gerek olmadığına karar verdim

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

ben de bunu daha bu gün aldım ve malesef memnun kalmadım. eski microsoft wireless mobile 4000 farem çok daha güzel bir fareydi.

şansını dene derim, sol tuşu vikvikvik ses çıkaran bir logitechi 2 hafta sonra iade etmiştim(arkama logitech müşteri hizmetlerinin desteğini alarak ve biraz ısrar ederek)

yarın gidiyorum. şansımı deneyeceğim. logitech den beklemezdim açıkcası böyle bir şey...

• Bencede hocam hiç bekletmeden git değiştir, çekilir dert değil :)
  • ben de aynı mousedan acayip şikayetçiyim, ilk aldığımda çok memnundum, kaygandı tabanı diye. fakat kullandıkça tiksindim, takılması bir dert, scroll zaten ayrı bir berbat, bozulur mu dersin, yoksa orta tuşa click yaparken kayması mı dersin. önümüzdeki hafta amerikadan siparişim razer naga geliyor, ben de rahat edeceğim inşallah. satsam da satılmaz şimdi :D
  • quote:

Absinthe* hocam nasıl iade ettin söylede bize de yol göstermiş ol :)

Arkadaşlar iade almıyorlar malesef normal şartlarda Vatan için yazıyorum ben normal şekilde iade edemedim enazında . Ancak ben daha önce ki tecrübelerimden mouseu servise yollayacağım zaman Vatan daki görevliye mouseu sağlam bir kontrol ettirdim ve rapora yazdırdım çizik vuruk darbe vs yoktur diye çünkü servisler de yolladığım bir iki ürünün başına geldi bu olay torna vida izi çizik vs oluşturdular daha önce dilim yanmıştı yani , mouse bana servisten geri geldiğinde üst kısmında bir darbe izi ve boyada hasar vardı ben bunu doğal olarak kabul etmedim ve bu şekilde iade işlemini gerçekleştirdim .
  • merhaba dün itibari ile bende m705 mağdurları arasına katıldım malesef. mouse sağa sola dengeli kayıyor fakat aynı orantıda aşağı yukarı hareketlerde devamlı kendini aşağıya çekiyor ve çok rahatsız edici bir durum oluşturuyor. hizlial.com dan almıştım bugün hemen iade başlattım bakalım hayırlısıyla kurtulucam inşallah. Çok büyük beklentilerle almıştım elime oturuyor vs ergonomik fonksiyonel diye ama ürün resmen fabrika çıkışlı seri arızalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: es_umit

merhaba dün itibari ile bende m705 mağdurları arasına katıldım malesef. mouse sağa sola dengeli kayıyor fakat aynı orantıda aşağı yukarı hareketlerde devamlı kendini aşağıya çekiyor ve çok rahatsız edici bir durum oluşturuyor. hizlial.com dan almıştım bugün hemen iade başlattım bakalım hayırlısıyla kurtulucam inşallah. Çok büyük beklentilerle almıştım elime oturuyor vs ergonomik fonksiyonel diye ama ürün resmen fabrika çıkışlı seri arızalı...

Dediğim gibi bendede aynı sorunlar vardı. Nano alıcıyı ön tarafa taktım. Altındada şu anda bilek destekli mouse pad var. Hem mouse yıpranmıyor, ve daha rahat. Üstelik tek pille kullanıyorum dahada hafifledi. Tek pille çalışıyor deneyin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.